Skocz do zawartości
Zouza

Bawię się słowem, słowem bawię się... ;)

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 27.11.2014 o 12:09, DevotionMan pisze:

W dniu 25.11.2014 o 18:23, pusi hotka40 pisze:

pająk je(bie)dronke - a co to jest dronka?

Moze żeńska odmiana Drona? :)

Miałem koleżankę o nazwisku Dronka?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
12 godzin temu, Janek12 pisze:

a nawet używać tego drugiego słowa.  

w takim razie jak nazwać tę część, która wkręcana w korbę, pozwala mięśniom moim, nienazbyt rozwiniętym, dodajmy, napędzać współczesną, jakże rozwiniętą, wersję welocypeda?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
4 godziny temu, Lemoondzik pisze:

w takim razie jak nazwać tę część, która wkręcana w korbę, pozwala mięśniom moim, nienazbyt rozwiniętym, dodajmy, napędzać współczesną, jakże rozwiniętą, wersję welocypeda?

Nie dodałem, że w znaczeniu dotyczącym osoby a nie przedmiotu, mając nadzieję, że każdy będzie wyrozumiały co do mego lenistwa, dotyczącego oszczędności w używaniu słów, co przypuszczam, że i Ty poczyniłeś, ale nie dałeś rady się oprzeć, aby mi nie zwrócić uwagi :) Nie wiem, czy teraz oprzesz się waćpan pokusie zwrócenia mi uwagi na błędy, miedzy innymi interpunkcyjne, które niestety popełniam :) Przy okazji muszę nadmienić, że i w pańskim tekście błędy znaleźć można, ;)  mimo że moja poprawność językowa nie stoi na najwyższym poziomie :)

• Lubię 1
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
23 godziny temu, Janek12 pisze:

nie powinno się mylić pedanta z pedałem a nawet używać tego drugiego słowa

Dlaczego?

Adam Michnik: Kolorowe skarpetki to symbol walki ze stalinizmem. Wszyscy bikiniarze chodzili w kolorowych skarpetkach.
Anita Błochowiak: Mówi się, że pedały też.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
20 godzin temu, creampie pisze:

Anita Błochowiak: Mówi się, że pedały

Nie pedały tylko platformy... Dla niedowiarków przedstawiam schemacik... ?

Screenshot_20230216_162530.jpg

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...