Skocz do zawartości
Zouza

Bawię się słowem, słowem bawię się... ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Na pierwszy ogień:

* chór wujów

* słynna praczka

* pieprzyk, który wabi i wabik, który... ;)

* rób co uważasz, uważaj co robisz. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

kobyła ma mały bok

Od końca czytane, znaczy to samo

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chrząszcz brzmi w trzcinie w Szczebszeszynie :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

fajka mi zgasła, zgasła mi fajka - "Nic śmiesznego" :)

Jak alkohol przeszkadza ci w szkole. To ! Rzuć szkołę :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Stare ale jare...

http://www.youtube.com/watch?v=pOuCO_m6Bes

Pójdź w loch zbić małżeńską gęś futryn! -  pangram zawiera wszystkie 32 litery polskiego alfabetu i wystepują tylko raz

Trochę łamaczy

Mąż gżegżółki w chaszczach trzeszczy, w krzakach drzemie kszyk, a w Trzemesznie straszy jeszcze wytrzeszcz oczu strzyg

Wyindywidualizowaliśmy się z rozentuzjazmowanego tłumu, który entuzjastycznie oklaskiwal przeliteraturalizowaną i przekarkaturalizowaną sztukę

z angielskiego jeszcze

Three witches watch three Swatch watches. Which witch watch which Swatch watch?Three switched witches watch three Swatch watch switches. Which switched witch watch which Swatch watch switch?

A na koniec:

Jak jest po japońsku "sedes"?- Nasikajtu.A po chińsku?- Srajpantu.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja za Chmielweską, moją ulubioną

ksiądz nie wołoduch som całego jaja nie zeżre, to się z wami podzieli ... :lach:

nie do poznania jestem .... a czemu nie do pszczyny

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ją właśnie, we śnie widziałem w wyimaginowanym obrazie :D 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...