Skocz do zawartości
extasy

Co Wasze kobiety wiedzą o Waszych fantazjach?

Rekomendowane odpowiedzi

Temat ten kieruję do Panów - zarówno Rogaczy jak i Kochanków. Zastanawia mnie czy Wasze żony, dziewczyny, partnerki wiedzą o Waszych fantazjach i spełnianiu ich. Ciekawi mnie czy będąc Kochankiem, który ma żonę mówi jej o swoich spotkaniach. Czytam chyba częsciej relacje Rogaczy, którzy jeszcze nie powiedzieli swojej partnerce o swoich fantazjach. Rozumiem, że jeśli określacie swój status jako para cuckold to jest oczywiste, że każdy wie o wszystkim. Tak po prostu zastanawiam się.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To takie oczywiste nie jest, przynajmniej dla mnie.

Bycie rogaczem, hotką, kochankiem, bullem, swingersem to raczej stan umysłu, jak dla mnie. Wprowadzenie w życie....... nie jest takie proste.

Ja o fantazjach wiem. Mało realne do spełnienia, niestety... 

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie, moja Pani wie o moich fantazjach. Cześco siedzimy przed komputerem z kamerką. Moja Pani bez oporów flirtuje z męską częścią internautów, sexownie jest przy tym ubrana i uwodzi ich. Widzi, że mnie to podnieca. Była już też rozmowa na temat spełeniania fantazji, ale moja Pani obowia się czy ja "dam sobie z tym radę". Powiem szczerze, że myśl o tym, że wszystko jeszcze być może przed nami bardzo mnie pozystwnie nastawia do życia i do mojej Pani. Pozdrawiam

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

extasy - bo dużo prościej jest mówić o swoich fantazjach, nawet całkiem zwariowanych i nie do końca realnych żonie, która jest zaangażowana w temat niż żonie która nic nie wie o zabawach na boku (póki co przynajmniej). Zresztą nie tylko żon to dotyczy, a wszystkich partnerów nieświadomych rzeczywistych działań swoich polówek.

ciekawe, czy mój Mąż mówi mi o wszystkich .... fantazjach oczywiście :lach:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moja żona wie. Wie na kogo mam ochote i z kim bym bardzo chętnie to zrobił. Z racji tego że ona tylko o tym fantazjuje, puki co nie mam zbyt wielkich szans na realizację, ale wie z kim i w jakich okoliczonościach. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawi mnie czy będąc Kochankiem, który ma żonę mówi jej o swoich spotkaniach.

A więc:

Kochanek- Grupa dla Panów. Kochanek, czyli "ten trzeci". Kochanek, jest heteroseksualnym mężczyzną w związku małżeńskim lub partnerskim, jednak jego stan cywilny, nie jest szczególnie ważny, ponieważ żona lub partnerka Kochanka, nie bierze w ogóle udziału w żadnym z układów cuckold, jest osobą nietykalną. Może być również samotnym kawalerem, lub rozwodnikiem. Poszukuje Par Cuckold, lub innych Par, aby wspólnie z nimi realizować ich, oraz własne fantazje i zamierzenia ideologii cuckold. Kochanek, obwarowany jest szczególnymi zasadami. Niedopuszczalne są propozycje Kochanków pod adresem Pań Hot Wife które są aktualnie w związkach, z ofertą spotkań bez wiedzy oraz zgody Rogacza. Oferta taka, jest traktowana jako naruszenie zasad której konsekwencją może być wydalenie z Forum. Wyjątkiem są przypadki samotnych Pań Hot Wife, które mogą wykorzystać Kochanków do spotkań "sam na sam" oraz naturalnie sytuacje, w których Rogacz wyraźnie zezwolił na samodzielne kontakty jego partnerki z Kochankiem.

To jeden z tych tematów, które wywołują burzę w szklance wody i w których nikt udziału nie bierze, bo są to tajemnice, lub podane fakty zazwyczaj mijają się z prawdą, szczególnie w przypadku Kochanków. Inne podobne topiki o "rywalizacji" Pań pomiędzy sobą topiki o tym "co nasze Żony o nas mówią" (Kochankom) i temu podobne, są skazane na niebyt.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wobec powyższego niniejszym oświadczam, że jestem 100% Hot Wife zgodnie z podaną forumową definicją. Mój mąż, Rogacz, wie o mojej aktywności, wręcz mnie do niej namawia. Dla mnie bardzo istotnym jest bezpieczeństwo podczas spotkań. Spotykając się z Kochankiem życzyłabym sobie, aby w pewien sposób chronił mnie przed swoją żoną, inną kochanką lub partnerką, nie chciałabym aby ktoś dowiedziawszy się o szczegółach groził mi, straszył mnie itp. Cenię prywatność, dyskrecję, rodziny innych ludzi. Zastanawiało mnie tylko czy partnerki Kochanków wiedzą. Nie interesuje mnie rywalizacja z innymi kobietami. Ale dlaczego zaraz skazywać temat na niebyt? W tej chwili 3 osoby przeglądają ten temat. Niekiedy jedna odpowiedź jest cenniejsza niż 100.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

cześć moja żona nie wie. bo nie chce jak większość kobiet  i mężczyzn źle pojętej -  według mnie konkurencji( kochanek , kochanka nie zastąpią stałego partnera - przynajmniej nie powinni ). proponowałem żonie swing - powiedziała mi zapomnij. więc działam tu nielegalnie moi drodzy. nie do końca to mi pasuje. ogranicza to też moje możliwości spotkania - co czasem innych irytuje.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z jednej strony Hotki chcą swojego bezpieczeństwa, trzeba też pamiętać o wymaganiu tego samego od nich. Zwłaszcza jeśli działa się "nielegalnie" ;) właśnie.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wiele z fantazji wprowadzamy w życie - bez rozmowy na ich temat nie byłoby to możliwe. Jednak jeśli dłużej się nad tym zastanowię, to gdzies tak głęboko schowane sa takie ... wizje ( może to i fantazje), bardziej przypominające urywki filmu, o których nie rozmawiam z moją panią. Takie ulotne myśli...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...