Skocz do zawartości
extasy

Relacje między kochankiem a rogaczem

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! Chciałabym poruszyć temat relacji jakie mają miejsce między kochankami a rogaczami i wasz udział Hotek w nich. Zastanawia mnie czy się znają, kiedy się poznali (spotkali), czy rozmawiają ze sobą przez telefon w trakcie Waszych spotkań, chodzą ze sobą na piwo :piwo2:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To zalezy ;)

Z niektorymi spotykam sie sama, maz nie ma praktycznie zadnego kontaktu z nimi, z innymi spotykamy sie we trójkę- jakaś kolacja , spacer, piwo we trójkę, a potem fun.

Jest , a w zasadzie BYL przez dlugi czas również pan, który był nam bardzo bliski. Chodził z Alexem na przysłowiowe piwo, spędziliśmy czas we trójkę , a nawet pojechałam z nim(sama) na urlop.

Byly święta spędzone razem , oraz obraczka na jego palcu podarowała przez nas, identyczna jak nasze i kupiona nawet u "naszego" jubilera. Można powiedzieć , ze miałam dwóch mężów jednocześnie :D

Od jakiegoś czasu jednak już albo spotykam sie sama, albo w trójkącie , ale do takiej zazylosci raczej nie dopuszczamy.

Owszem, panowie czasem sie znają, pogadaja , ale nic wiecej.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie do osobistego spotkania nie doszło. Panowie niekiedy wymieniali zdania przez komunikator, podczas moich spotkań z kochankiem chwilę rozmawiali przez telefon czy też mąż brał udział w "sesjach" przy pomocy skype (m. in. wykonywał polecenia). Z pewnością ciekawym doświadczeniem byłoby wyjście razem na przysłowiowe piwo lub kolację.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mieliśmy kiedyś doswiadczenia swingujące. Spotykam kochanków żony często. Gadamy, imprezujemy. Ostatnio poznałem kochanka żony (kiedy robili to sami) to mój dobry druh. Jest normalnie

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jako kochanke (bez doświadczenia) Nie wyobrażam sobie innej sytuacji jak zakumplowanie sie z rogaczem, zakładam że rogacz taką bliższą znajomością jest zainteresowany. Wspólne wyjscia na piwo czy dzielenie wspólnych pasji, dla mnie bardzo fajna rzecz. Wynika to zapewne z tego że bardzo cenię sobie taki emocjonalny kontakt. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mój Mąż praktycznie zawsze poznaje moich kochanków. Może ze 2 razy zdarzyło się, że mogłam pójść na spotkanie bez wcześniejszego spotkania się obu panów. Z nielicznymi ma bliższy kontakt typu wspólne imprezy, spotkania, piwko, kontakt telefoniczny czy mailowy. Ci z którymi utrzymuje kontakt stali się po prostu naszymi dobrymi znajomymi nawet jeśli temat sexu mojego i kochanka już dawno przeminął.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mój mąż też zawsze do tej pory znał mych kochanków i dobrze się ze sobą dogadywali i sporo też rozmawiali.

Nawet jak już się nie spotykamy to kontakt na zasadzie przyjaźni nadal utrzymują :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm, a ja bym wolał na początek nie znać kochanka/ kochanków

Starczyłoby mi, że moja żona się po prostu puści. zaszaleje, da ponieść chuci, a z kim, po co mi to wiedzieć. Bezpieczniej będzie na pierwsza akceptację.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...