Skocz do zawartości
fabianek44

zona musiala zastapic szefa

Rekomendowane odpowiedzi

moja zona Monika jest osobista asystentka dyrektora swojej irmy. bardzo duza firma, majaca wiele kontraktow w kraju jak i poza granicami. czesto rozmowy na najwyzszym szczeblu z klientem zalatwia sie podczas pobytow w spa,sponsorowanych przez zainteresowanego. Tak bylo i tym razem, bardzo duzy kontrakt wieloletni, zamowione spa, jedno z najlepszych. jej szef oraz dwoch kontrachentow. dzien przed wyjazdme jej szef sierozchorowal dosc powaznie i poprosil by pojechala w jego imieniu i klepnela temat. takie zastepowanie zdazalo sie czesto, jednak za kazdym razem bylo na miejscu w siedzibie firmy gdzie przyjmowala klientow w zastepstwie swojego dyrektora.jednak wyjazd do spa to bylo co innego. wiadomo, ze mieli sie wstawic wieczorem, zameldowac, zjesc kolacje i przy dobrym drinku pogadac. nastepengo dnia wszelkieuciechy w spa wieczorem podobnie jak dzien wczesniej i nastepnego dnia do dmou... wiec pojechala, wiadomo ze czekaja ja dwie kolacje przygotowala dwie kreacje wieczorowe, wiedzac ze dzien nastepny spedzi na masazach i basenach, wstapila do kosmetyczki. przygotowala pazurki,fryzure, ladnie wygolila cipeczke w paseczek wydepilowany tyleczek zebynie musial czuc sie niekomfortowo. wieczorem w piatek dojechala na miejsce, zameldowala sie, dwoch panow kolo 50 przybyli rowniez. znali sie gdyz kilka razy wczesniej mieli okazje sie poznac w sidzibie firmy. po kapieli przygotowala sie na kolacje. ubrala stringi koronkowe biale i biustonosz rowniez w koronke oraz biala sukienke do kolan,szpilki,piekny makijaz. poszli na kolacje, bylo bardzo milo i uroczo duza wina.Monika nie ma glowy do alkoholu jedna lampka i juz lekka sruba. po kolacji przesli do baru panwoie rozmawiali a Monika coraz  bardziej ich kokietowala.  Monika konczac koeljna juz lampke wina czula ze ma juz niezla srube... chcac wstac od stolu wylala na siebie lampke wina. pobiegla szybko do siebie dopokoju do lazienki sciagnela z siebie sukienke ratujac by nie bylo plamy, nie zamknela za soba drzwi, stala jedynie w bieliznie namaczala sukienke, Andrzej jeden z panow poszedl za nia stanal w drzwiach podziwiajac jej piekne cialo. odwrocila sie i zobaczywszy go zamarla, przez majteczki bylo widac piekna grzyweczke, brodawki wyplywalyjej z biustonosza... jednak zachowala spokoj odwrocila sie i robila dalej swoje. nagle poczula jak reka gladzi ja po tylku druga laduje na piersi wyprezyla cialo przechylajac glowe w tyl. Andrzej ktory ja dotykal zaczal delikatnie lizac ja po szyjce a reka z tylk doszla do kroku a druga odslonila juzpiers i zaczela piescic. Monika zlapal Andrzeja za glowe  i przytulala do siebie. zapomniala o sukience przeszli wolno do pokoju sciagnal jej majteczki i biustonosz i podziwial jej sterczace cyckiz wielkimi brodawkami. lapczywie zaczal je ssac i gryzc. rzucl ja na lozko i zaczal sie rozbierac. gdy byl nagi kleknal i zaczal lizac jej cipke trzymala go za glowe by penetrowal doklanie jej dziurke. lizal cale krocze schodzac az do drugiej dziurki. byla bardzo mokra i podniecona. miala zmkniete oczy. z rozkoszy otwierala usta aznagle poczula twardego mokrego czlonka. To Leszek drugi z panow, zdazyl sie niepostrzezenie wejsc i rozebrac. Andrzej majstrowal jej w dziurkach jezykiem a Leszek wsadzil swojego sliniacego czlonka w buzie Moniki. zaczela ssac mocno i namietnie. mietoszac jajka Leszka. LEszek byl w niebie jedbal ja mocno w buzie. Andrzej skonczyl bo mu jezyk zdretwialwszedl gleboko az drgnela zacza ja mocno jebac. bylo im troche niewygodnie wiec panowie szybko Monikeprzerzucilina brzuch Andrzej wzial jej biodra do gory i jebal ja co sil. Leszek od przodu waliw jej piekna buzke.az nagle trysnal jej gardlo przyjela wszystko, krzyczal taki mial orgazm Andrzej nie wytrzymal dluzo trysnal Monice w cipke poczula jaksperma ciekniejej po udach w ustac jeszcze miala sperme drugie z panow. Leszek odsunal sie panowie zamenilisie miejscami. Leszek zaczal wylizywc cipke ze spermy Andrzeja a Andrzej lizal sie z Monika smakujac sperme Leszka. po chwili Andrzej wsadzil Monice swojego fiuta w usta by mu ssala, Leszek postanowil cos innego, wsadzil swojegofiutka powoli w druga dziurke. zaczal ja jebac w dupe starznie sie wila ale ssala mocno Andrzejowi.. bylamega podniecona soki jej laly sie z cipki, tempo seksu powodowalo ze wszyscy byli bardo spoceni.Andrzej polozyl sie wzial Monke i nadzial na siebie a Leszek dalej walil ja w dupke. jECHALI ZNIA NA DWIE DZIURY.krzyczala z rozkoszy....

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek hashtable

Fabuła może interesująca, jeszcze tylko nad pisownią popracować i będzie Ok.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek semen

Pisownia to totalna masakra!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

zgodzę się z innymi- straszny chaos pisowni  ale fabuła pomysłowa

jak to mówią pierwsze koty za płoty ;))

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Regulamin pkt 30

Nauczę Was pokory. Jednego z Was, wysyłam na wieczny odpoczynek. Ktoś jeszcze chciałby nauczać w kwestiach języka Polskiego?

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sem bądź poważny. Czasami błędy są tak rażące, że to wręcz piszący post powinien dostać ostrzeżenie za lenistwo i brak chęci poprawiania PODKREŚLONYCH wyrazów lub napisania zdania w taki sposób, że stanie się ono zwyczajnie zrozumiałe dla czytającego. Tak więc, myślę, że z tą nauką pokory to trochę przesadzasz nie wspominając już o samym "wydźwięku" tego jak to piszesz. Widać, że nie tylko "wytykającym" brak kultury. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sem bądź poważny. Czasami błędy są tak rażące, że to wręcz piszący post powinien dostać ostrzeżenie za lenistwo i brak chęci poprawiania PODKREŚLONYCH wyrazów lub napisania zdania w taki sposób, że stanie się ono zwyczajnie zrozumiałe dla czytającego. Tak więc, myślę, że z tą nauką pokory to trochę przesadzasz nie wspominając już o samym "wydźwięku" tego jak to piszesz. Widać, że nie tylko "wytykającym" brak kultury. 

Rozumiem Sem o co Ci chodzi, ale tak w czmbuł uwalac tych co im nie pasuje, to też nie do końca dobry pomysł. Błąd jeden drugi to nie problem, ale czasami trudno się czyta. Nie o edukacyjne aspekty chodzi, ale o komfort czytania. To powinno być w Twoim interesie, i naszym,... przecież.

Parę razy nie mogłem doczytać do końca, choć dalibóg chciałem. :upsnew:

(Chyba mi się dostanie).

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mało mnie interesuje Wasz komfort czytania oraz lekcje Języka Polskiego. Każdy pisze tak, jak potrafi i nie Wam oceniać lenistwo, czy też poziom dysleksji piszącego. Na tym Forum, obowiązuje ZAKAZ tego typu uwag, nie wspominając o komentowaniu moich działań. Znajdę w tym temacie jeszcze jedną uwagę dotyczącą Regulaminu, polecą bany. Tymczasem dla obydwóch Panów ostrzeżenia, za komentowanie działań Administracji w sposób nieregulaminowy.

Oduczę Was tworzenia pobocznych dyskusji w których najchętniej bierzecie udział . Ma ktoś coś do powiedzenia na temat rzeczonego opowiadania, proszę. Nie? Z dala od tematu. Ile razy mam powtarzać:

23. Surowo zakazuje się podważania decyzji Administracji jak też wszelkiej dyskusji na temat działań Administracji dotyczących spraw technicznych administrowania Forum takich jak karanie, zawieszanie, banowanie Użytkowników, budowa oraz widok działów, powoływanie i odwoływanie Moderatorów oraz wszelkich innych kwestii technicznych, pozostających wyłącznie w gestii Administracji o ile Administrator nie przedłożył sprawy do publicznego komentarza w działach tematycznych. Wyjątkiem jest dział Pomoc, gdzie Użytkownicy mogą składać luźne propozycje dotyczące działania Forum, oraz przedstawiać swoje pomysły dotyczące jego funkcjonalności. Surowo zabrania się tworzenia tematów na publicznych forach dyskusyjnych ZK Forum oraz brania udziału w dyskusji na temat kompetencji Administracji. Użytkownicy którzy nie zastosują się do tego punktu, zostaną ukarani ograniczeniem funkcjonalności konta, lub konta te zostaną wyłączone.
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Facet Ty masz jakieś mega kompleksy. Daj sobie na wstrzymanie bo nie odzywasz się do swoich dzieci tylko do dorosłych ludzi. Śmiać mi się z takich ludzi jak Ty chce, cwaniaki przed komputerem "Oduczę was" hehehe brak słów. A zamiast opieprzać tu ludzi to zatrudnij korektora, żeby poprawiał błędy jak sam autor ma z tym kłopot, co za problem zrobić tu specjalną rangę- korektor i tyle. Rusz głową bo widać klepki nie na swoim miejscu. PS: chcesz to banuj ja się pajacem przejmował nie będę, który się rangą administratora chełpi. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
cwaniaki przed komputerem

Zapraszam do Łodzi na zlot. Wtedy nie siedzę przed komputerem. Tymczasem banuję konto i żegnam. Co do reszty, to w przeciwieństwie do Ciebie, mam się czym pochwalić, między innymi tym Forum, które świetnie sobie poradzi bez ludzi toczących pianę z pyska. Jeśli masz się czym pochwalić, to opowiesz mi o tym w 2033 roku, wtedy Twoje konto zostanie odbanowane.

Do widzenia.

Temat zamykam bo wszystko co dalej może się w nim wydarzyć, to kolejne posty tego typu a ja nie mam ani ochoty, ani czasu na akademickie dysputy. Każde multikonto które założysz, zostanie zbanowane.

jak sam autor ma z tym kłopot, co za problem zrobić tu specjalną rangę- korektor

Korektora to dziewczyny używają jak się robią na bóstwo. To nie onet.pl tylko Forum dyskusyjne, dzieciuchu. Nie planuję tu wakatu dla żadnego kretyna, który tu by miał poprawiać posty.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...