Skocz do zawartości
kref

Żona wyjeżdża z kochankiem

Czy mógłyś oddać żonę kochankowi na długi wakacyjny wyjazd ?  

292 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy mógłyś oddać żonę kochankowi na długi wakacyjny wyjazd ?

• zdecydowanie tak
      217
    • nie jestem przekonany
      76
    • raczej nie
      43
    • nigdy nie zgodzę się na to, aby ona sama wyjechała
      69

Rekomendowane odpowiedzi

temat napewno dla rogacza pociągający, perspektywy SZALENIE pociągające... ale czy bym chciał... na obecnym etapie nie, na krótki wyjazd - to coś innego

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

czytajac we wszystkie sondy i ankiety dochodze do wniosku ze nie jestem 100 % rogaczem. mnie pociaga fakt pieprzenia sie mojej zony z innym, seksu, ale niczego wiecej. seks z innymi to dla nas zabawa i oboje traktujemy to tak samo. nigdy nie mogloby dojsc do sytuacji ze moja zona z kims innym bedzie na wakacjach, czy bedzie miala z kims innym dziecko. kocham ja, bardzo i dlatego nigdy zaden inny facet nie bedzie myslal, ze jest "jego".moze ja pieprzyc owszem,ale wtedy ma tylko jej cialo,i to tylko na chwile. nigdy zaden inny nie bedzie jej mial tak jak ja ja mam.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek niewolnikkobiet

Nie ma dla mnie odpowiedzi w tej ankiecie, gdyż o wszystkim w naszym życiu decyduje żona nie pytając mnie nigdy o zdanie. Wyjeżdżamy w trójkę z którymś z jej byków. Ja jestem służącym zobowiązanym do wykonywania wszystkich czynności, które mi zlecają. Jeśli uznają, że nie wywiązuję się należycie z obowiązków, to żona wymierza mi na gołe ciało surową chłostę, lub prosi byka o wykonanie tego zabiegu wychowawczego. Po otrzymaniu lania muszę przeprosić za przewinienie, podziękować za ukaranie, pocałować narzędzie kary (dyscyplinę albo szpicrutę) oraz ucałować ręce żony i byka

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Super sprawa puścić zone na dłuższy okres, w tym czasie rogacz zajmujue sie domem, dziećmi psem, pracą itp a żona poprostu ma sie dobrze bawić... np na zagranicznych wczasach wraca do domu po 14 dniach opalona wypoczeta ma pełno zdjęć ze zwiedzania, erotycznych itp z kochankiem a w domu ma osobny album ze zdjecimi z wyjazdów z nim....

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym ją wysłał do burdelu np do Holandii a może do Chin na 10 lat niech się pieprzy ile wlezie

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym ją wysłał do burdelu np do Holandii a może do Chin na 10 lat niech się pieprzy ile wlezie

Haha to byłby dopiero uc! Nie zdziwie sie jak ktos zaraz napisze " super, ja tak chce"

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

super pewnie ją tam połowa juhasów przeleci będzie miała co opowiadać Ci przy kominku popijając herbatę. Zeby jej się tylko cipa nie zatarła.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...