Skocz do zawartości
kref

Żona wyjeżdża z kochankiem

Czy mógłyś oddać żonę kochankowi na długi wakacyjny wyjazd ?  

292 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy mógłyś oddać żonę kochankowi na długi wakacyjny wyjazd ?

• zdecydowanie tak
      217
    • nie jestem przekonany
      76
    • raczej nie
      43
    • nigdy nie zgodzę się na to, aby ona sama wyjechała
      69

Rekomendowane odpowiedzi

dobry pomysł jesli para jest ze sobą zrzyta i szczera to czemu nie

Dokładnie- zaufanie przede wszystkim.

Dłuższy wyjazd to może nie (przynajmniej na początku) ale weekendzik z kochankiem mógłby być miłym czasem ;)

Co do uczucia to jedni nie wierzą w zakochanie się w krótkim czasie ale kto wie jakby skończyły się takie wyjazdy żonek z kochankami... ;)

Do zakochania jeden krok...

Lub po prostu żonka stwierdziłaby że z kochankiem lepiej jest Jej niż z mężem.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Rogacz,ale będziesz miał gorący sezon rogi rozrosną się niesamowicie i mam nadzieję,że nie poskąpisz relacji z tego wyjazdu :-P

Miłych wrażeń szczęściarzu ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zdwcydował bym się puścić żonę do sanatorium.Tam niech by sobie poużywała.Po trzech tygodniach by wróciła pełna wrażeń.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A samą do hotelu z Ogierami na trzy tygodnie byś nie puścił? To na jedno wychodzi, tylko śniadania inne, bo hotelowe są inne. No i niekoniecznie Ciechocinek. To jak. Puściłbyś, czy nie puścił?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

zdecydowanie tak ale chciałbym mieszkać w pensjonacie obok żeby ich oglądać jak razem spacerują i podają sie za parę....malzenstwo

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek skiba81

na pewno bym nie puścił, mnie rajcowałoby tylko wtedy kiedy bym patrzył, minie podnieca tylko sex z innym w jej wydaniu, nic więcej. Ale może dlatego, że nigdy jeszcze nie próbowałem, gdyż moja jest na nie :-(

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek julian123x

Myślę , że na kilka dni puściłbym żonę na wyjazd z kochankiem...ale oczywiście musiałaby codziennie dzwonić do mnie i informować mnie że właśnie zamierza sie kochać lub jest w trakcie :-)...wysyłać mmsy jak kochanek ją posuwa.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

czytajac we wszystkie sondy i ankiety dochodze do wniosku ze nie jestem 100 % rogaczem. mnie pociaga fakt pieprzenia sie mojej zony z innym, seksu, ale niczego wiecej. seks z innymi to dla nas zabawa i oboje traktujemy to tak samo. nigdy nie mogloby dojsc do sytuacji ze moja zona z kims innym bedzie na wakacjach, czy bedzie miala z kims innym dziecko. kocham ja, bardzo i dlatego nigdy zaden inny facet nie bedzie myslal, ze jest "jego".moze ja pieprzyc owszem,ale wtedy ma tylko jej cialo,i to tylko na chwile. nigdy zaden inny nie bedzie jej mial tak jak ja ja mam.

POPIERAM !

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...