Skocz do zawartości
Duszek Klimer

W którym kierunku?

Rekomendowane odpowiedzi

Nam się zdarzyło małe "co nieco" bezpośrednio w wodzie ;)
M: KIlka razy widziałem takie "obrazki", może to Wy?...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

M: KIlka razy widziałem takie "obrazki", może to Wy?...

Mało prawdopodobne jednak, ale pewnie nie miałbym nic przeciwko, żeby tak było ;):P

Ktoś będący "w temacie" to przecież idealna widownia :D :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ktoś będący "w temacie" to przecież idealna widownia

sex na plaży, też mamy za sobą, ale to chyba każdy trenował. w klubie swingswing też byliśmy 2 razy, w tym pod Markami koło Wawy, w sumie sympatycznie, żona nie krępowała się nigdy, ja chyba byłem bardziej stremowany, właściwie to patrzyłem na innych facetów jak patrzą na nią w stroju siatkowym, i tak się właśnie zastanawiam, że nie tylko chciałbym zonę zobaczyć z kochankiem, ale to w sumie nie miałbym nic przeciwko temu, żeby ktoś na nas patrzył jak się kochamy, to może do tego klubu jeszcze raz uderzymy, był tam ktoś może jakoś ostatnio? Najfajniej byłoby się gdzieś umówić w kilka osób, ale to pewnie mało realne jest.

Pozdrawiam.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...