Skocz do zawartości
Alexander70

Moje aktualna sytuacja

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie,

jako do grona dośwadczonych już członków forum kieruję moje myśli. Moja aktualna sytuacja w temacie jest następująca. Ja już wiem dłuższy czas, że chciałbym aby moja Pani zrobiła jakiś krok we wiadomym kierunku. Jej odczucia są takie, że  Ona to by zrobiła ale z uwagi na mnie, na moje potrzeby (tak mi się wydaje, Kotuniu jeżeli będziesz to kiedyś czytać to wybacz, że wchodzę  w Twoje myśli i je cytuję). A my tutaj wiemy, że nie chodzi o to. To Ona ma mieć decydujący głosi i przyjemność z tego, ja mam być na drugim miejscu. Nie chcę, żeby to nastąpiło tylko dla realizacji moich fantazji, bo wszyscy tu wiemy, że nie o to chodzi. Narazie jeszcze stąpam po grząskim gruncie, ale był już temat zdrowia, i był temat "czy dam sobie z tym radę (chodziło o mnie). Co o tym myślicie ??? Jak postepować dalej ? Jestem bliski pokazania Naszego forum.

Z góry Wam dziękuję za rady. Pozdrawiam

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To pokaż, zaproś ją tu.

Może jak trochę poczyta, porozmawia - sama nabierze ochoty na zrogaczenie Cię.

Powodzenia! :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziekuję Zouza :-)

Moje działania będą teraz nakierowane na zapoznanie jej z forum. Boję się jednak, że mi zarzuci, że się dzieliłem z kimś moimi problemami a nie z Nią ( i będzie miała trochę racji).

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę, że gdy wyjaśnisz jej, że chciałeś do tematu podejść delikatnie, by jej nie wystraszyć, nie urazić - to zrozumie, że pytałeś o radę. Przecież Twoje rozmyślania są objawem troski o nią i jej uczucia. :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Może trochę racji będzie miała.

Musisz w sposób łagodny i można powiedzieć obrazowy :bananasex: przedstawić swój punkt widzenia i błagać w razie co o wybaczenie

a potem o karę :pala:

nie będzie miała serca odmówić.

A tak na serio jak kocha postara się zrozumieć.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Trudno kurcze doradzać bo jej nie znamy, ale ja ze swoją panią tak bym spróbował.

Łatwo mi mówić bo razem w tym siedzimy ale ja radziłbym jak poprzednicy.

pozdr,

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję za rady i otuchę. Mam nadzieję, że będe mógł Ją Wam niedługo przedstawić i pokazać :-) A może sama się przedstawi (to moje marzenie Kotuniu- wiecie do kogo piszę),  bo jest co pokazywać (takie moje zdanie). Pozdrawiam serdecznie.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziś kupilem moje Pani piękny gorstet i pończoszki. Mam nadzieje uzyskać zgodę na umieszczenie fotek. Jestem ciekawy Waszego zdania o mojej Pani 50+ :-). Kocham ją i podnieca mnie też jej wiek. (Wybacz Kotuniu ale wiesz o co chodzi)

A tak zapytam nieozobowiązująco, byłby ktoś chętny na na moją Panią 50+. Może jestem nieobiektywny, ale jest bardzo sexi. Ciało jak u 35 :-)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja myślę , że Twoja Żona zrobiłaby to nie tylko z uwagi na Ciebie ale i na siebie. Po prostu krępuje się , może nie do końca wierzy w Twoją pozytywną reakcję jakby do czegoś doszło i dlatego się do tego jeszcze nie przyznaje :-).. Ale być może zmieni się to po pierwszym razie i widząc Twoją pełną akceptację sfinalizowanej zdrady nie będzie ukrywać jak ją to podnieca. 

A co do atrakcyjności ciała Twojej Żony... uwierz mi, że w pełni rozumiem i potwierdzam to co piszesz.. Moja żona też jest 50+ , wygląda znacznie młodziej , jest atrakcyjna , sexi - i to nie tylko wg mnie.. Na pewno znajdzie mężczyznę chętnego do intymnego spotkania.. jest wielu mężczyzn lubiących  dojrzałe kobiety. Dojrzałe , piękne , seksowne , pełne czaru i uroku... Jak dojrzałe , słodkie  , soczyste owoce , które kiedy konsumują to aż sok cieknie... 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki za odpiwedż Marek 50. Mam nadzieje, że uda mi się niedługo uzyskać pozwolenie na umieszczenie fotek :-). Nasze Kobiety są pełne właśnie teog o czym piszesz. Moja jest też pełna wcześniejszych związków i doświadczeń, co mnie dodatkowo podnieca. Pozdrawiam Alex

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...