Skocz do zawartości
Duszek SISSI_MAID_SLASK

Cuckold Ultimate? Czy nie

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek SISSI_MAID_SLASK

Co sądzicie o pomyśle upodlonego rogacza który musi zostać kobietą wtedy gdy tylko to możliwe, nosić damskie ciuszki, nie używać penisa (tylko sikanie) A żona ma stałego faceta?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

co do noszenia damskich ciuszków to uważam że lekkie przegięcie, no ale każdy ma swoje granice tolerancji pewnych spraw. Jeżeli chodzi o stałego faceta żony i wykluczenie sexu z mężem to na jakiś czas bardzo chętnie, tak aby kochanek poczuł się stuprocentowym właścicielem naszej żony

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

każdy ma prawo do realizacji swoich fantazji pod warunkiem, że wszystkie strony układu się na to zgadzają

takie jest moje zdanie :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przecież to nieważne, co ktokolwiek z nas sądzi. Ważne, byście wszyscy tę formę akceptowali i dobrze się bawili. :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Widzisz ...

nie jest ważna opinia innych.

Twoja osoba jest wartością samą w sobie.

Tu szanowane są wszelkie relacje i zachowania akceptowane przez osoby w nich uczestniczące.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek sissy

Mnie się podoba i jestem w takim związku od niedawna.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

rozumiem, że chodzi tu o noszenie na co dzień damskiej bielizny pod normalnymi ciuszkami a jedynie w domu zakładanie "pełnego" ubioru, jeśli tak to jestem zawsze za

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...