Skocz do zawartości
Sygin

Zaprzestanie seksu z rogaczem

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć.

Ciekaw jestem, czy znajdą tu się zwolenniczki i zwolennicy trybu życia częstego na imegafap, ale chyba rzadkiego w praktyce. Chodzi minowicie o układ, gdzie rogacz wcale nie uprawia seksu ze swoją partnerką. 

Staje się wtedy w relacji cuckoldowej jedynie przyjacielem, wsparciem, partnerem, taka miłość platoniczna. W femdom może byc nianką do dzieci, lokajem, odźwiernym :), nawet z własnym łóżkiem/pokojem. 

Ja w swoich fantazjach (które w wolnej chwili opiszę) idę dalej: żona, po kilku etapach przejściowych w ogóle nie pokazuje mi się nago. Wygania mnie z pokoju gdy się przebiera, zakrywa kołdrą, gdy przynoszę jej i bullowi drinki czy tam śniadanie, z łazienki wychodzi tylko owinięta ręcznikiem.  Wymusza tak na mnie najczystszą formę oddania, w której brak zgody na zrobienie jej masażu może być bardzo dotkliwą karą, gdyż -jak prawdziwy kundel ;)- każdy Jej dotyk przeżywam w dusz niczym święto. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć.

Ciekaw jestem, czy znajdą tu się zwolenniczki i zwolennicy trybu życia częstego na imegafap, ale chyba rzadkiego w praktyce. Chodzi minowicie o układ, gdzie rogacz wcale nie uprawia seksu ze swoją partnerką. 

Staje się wtedy w relacji cuckoldowej jedynie przyjacielem, wsparciem, partnerem, taka miłość platoniczna. W femdom może byc nianką do dzieci, lokajem, odźwiernym :), nawet z własnym łóżkiem/pokojem. 

Ja w swoich fantazjach (które w wolnej chwili opiszę) idę dalej: żona, po kilku etapach przejściowych w ogóle nie pokazuje mi się nago. Wygania mnie z pokoju gdy się przebiera, zakrywa kołdrą, gdy przynoszę jej i bullowi drinki czy tam śniadanie, z łazienki wychodzi tylko owinięta ręcznikiem.  Wymusza tak na mnie najczystszą formę oddania, w której brak zgody na zrobienie jej masażu może być bardzo dotkliwą karą, gdyż -jak prawdziwy kundel ;)- każdy Jej dotyk przeżywam w dusz niczym święto. 

Ja mam fantazje niemal identyczne z Twoimi, także na pewno nie jesteś w nich całkowicie odosobniony.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wymusza tak na mnie najczystszą formę oddania, w której brak zgody na zrobienie jej masażu może być bardzo dotkliwą karą, gdyż -jak prawdziwy kundel - każdy Jej dotyk przeżywam w dusz niczym święto.

Charakterystyczna cecha UC.

Poczytaj posty męskiej suki UC.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Faktycznie przeglądając wymienione przez Was forum taki sposób traktowania rogacza jest popularny. Myślę, że Rogaczom bardzo zaangażowanym bardzo to odpowiada. Dlatego niekiedy jeśli liczysz na fajny seks ze swoim Rogaczem to możesz się grubo przeliczyć. Ja osobiście tak mam, na swojego faceta w domu liczyć nie mogę, jeśli chodzi o spontaniczny seks, takie niespodziewane rżnięcie. Faktycznie niemal platoniczne uczucie...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...