Skocz do zawartości
Wredna Wiedźma

Erotyczny pokaz dla Męża

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie,

W najblizsza niedziele moj Maz ma urodziny i zazyczyl sobie (na szczescie nic nie musze mu kupowac ;)) jakis nieziemski erotyczny pokaz. W roli glownej ja z Kochankiem oczywiwcie :)).

Chce zrobic cos nowego i innego niz zwykle, cos co Maz zapamieta, jako wspanialy prezent urodzinowy. Pomyslalam sobie, ze na przyklad wyjde gdzies z Kochankiem i Maz bedzie mial pokaz w wyobrazni ;) Wiem, ze lubi cos takiego, a juz dawno taki scenariusz byl u nas.

Hm ... no jestem w trakcie wymyslania ...

A moze Wy mi cos podpowiecie ? :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

aa ... super .... proponujemy wyjście z kochankiem ....by się podjarał, a potem powrót do domu żeby pooglądał i się przyłączył :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przykuj męża na czas swojej nieobecności do kaloryfera, i postaw kilka piwek lub coś co bardzo lubi w zasięgu jego wzroku, ale tak żeby nie mógł sięgnąć. Zostaw na wszelki wypadek nocnik i telefon w zasięgu ręki wolnej. Ciekawe kiedy zadzwoni. A jak już zadzwoni to niech słucha przez telefon Twoich uniesień z kochankiem. Oczywiście nie zwracaj uwagi na jego błagania o Twój powrót. Musisz jednak sytuację zabezpieczyć jakimś hasłem bezpieczeństwa. Nie wolno mu będzie jednak go użyć bez naprawdę poważnej przyczyny. Taka moja rada. :lock:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Groszku i Malze,

Dziękuje Wam bardzo za ciekawe rady.

Ale dowiedzialam się w ostatniej chwili, ze jednak jako prezent to Maz nie chcialby, żebym wychodzila z domu. On chce ten prezent widzieć na żywo. Czyli scenę przenosimy do domu ...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Groszku i Malze,Dziękuje Wam bardzo za ciekawe rady.Ale dowiedzialam się w ostatniej chwili, ze jednak jako prezent to Maz nie chcialby, żebym wychodzila z domu. On chce ten prezent widzieć na żywo. Czyli scenę przenosimy do domu ...

A ja już miałem nadzieję, że choć w radach się na coś przydam :splashface:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja już miałem nadzieję, że choć w radach się na coś przydam :splashface:

Przydales sie Groszku :) naprawde to dobra rada. Tylko po tym jak napisalam moj post, to Maz go przeczytal (tzn. to normalne, nie mam przed nim tajemnic), tylko mial ciut smutna minke i powiedzial, ze w Urodziny chce nas widziec :) Pewnie w innym cywilnym dniu wykorzystamy Twoj pomysl. Plus dla Ciebie Gorszku :)
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Postaw solidne krzesło/fotel vis-a-vis kanapy/sofy tak żeby zostawić szerokie przejście. Posadź Męża wygodnie, zawiąż mu oczy i szepnij coś miłego do uszka obiecując, że potem opaskę zdejmiesz. Od tej chwili chodź na paluszkach. Mocnym sznurem przywiąż mu nogi do nóg mebla, ściągnij ręce z tyłu i supłaj. Milcz, nie odpowiadaj na pytania. Albo zbywaj  półsłówkami - jak wolisz. Kochanka wprowadź, niech się rozsiądzie na sofie. Rozumiem, że cały czas już jesteś w sympatycznym dezabilu i kręcisz biodrami dotykając raz jednego, raz drugiego. Zdejmij Mężowi opaskę i zaknebluj go delikatnie tym samym kawałkiem materiału. A potem rób wszystko tak, żeby Go nie dotykać. A potem klęknij, połóż Mu ręce na udach i patrząc w oczy pozwól zrobić tamtemu to, na co masz ochotę.

Ale to Wasz wieczór przecież, Jego urodziny. Na Twoim miejscu sama wolałabym wymyślać ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I jak poszło, Wiedźmo?

Poszlo i nie doszlo :( Scenariusz jest taki, ze nic nie bylo, bo Kochanek nie przyjechal. Mial inne plany :( Jestem zla i troche mi przykro :(Ale wlasciwie nie do konca wszystko stracone, bo jest cos takiego jak "spozniony prezent" ;)Za to zachowanie Byka spotka kara i prezent bedzie musial byc x 2.Na szczescie moj Byczek odezwal sie z zyczeniami do Rogacza i powiedzial, ze bedzie spozniony prezent. Gdyby sie nie odezwal z zyczeniami szykowalam juz dla niego zemste. Poniewaz jestem wredna, wiec bym, go pewnie zdradzila. Ale nie bylaby to zdrada kontrolowana ;)Zdrady mam wpisane w moja wredna nature ;), wiec ma szczescie, ze sie odezwal.Takze temat nie zakonczony i jak tylko dojdzie do zblizenia, dam znac ;)
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Poszlo i nie doszlo :( Scenariusz jest taki, ze nic nie bylo, bo Kochanek nie przyjechal. Mial inne plany :( Jestem zla i troche mi przykro :(Ale wlasciwie nie do konca wszystko stracone, bo jest cos takiego jak "spozniony prezent" ;)Za to zachowanie Byka spotka kara i prezent bedzie musial byc x 2.Na szczescie moj Byczek odezwal sie z zyczeniami do Rogacza i powiedzial, ze bedzie spozniony prezent. Gdyby sie nie odezwal z zyczeniami szykowalam juz dla niego zemste. Poniewaz jestem wredna, wiec bym, go pewnie zdradzila. Ale nie bylaby to zdrada kontrolowana ;)Zdrady mam wpisane w moja wredna nature ;), wiec ma szczescie, ze sie odezwal.Takze temat nie zakonczony i jak tylko dojdzie do zblizenia, dam znac ;)

I tak trzymaj. Szkoda że nie wyszło. Ale czekamy na relacje z dalszych poczynań

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...