Skocz do zawartości
PuszysteCiasteczko

Jak się przekonać i znaleźć kompromis?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Jestem tutaj nowa i można powiedzieć że dopiero zaczynam przygodę z tym tematem...tzn chciałabym zacząć dla męża tylko jest pewien problem...je jestem w stanie zdecydować się na cuckold natomiast jego kręci Ultimate cuckold...no i mamy za sobą kilka burzliwych rozmów w trakcie których próbujemy szukać kompromisu :). może ktoś nam pomoże...może ktoś był w takiej sytuacji??

No i jeśli już go znajdziemy to zastanawiam się jak zacząć "zabawę"... Jestem kobietą puszystą (wręcz grubą ;(), mam mnóstwo kompleksów :(...no i zastanawiam się czy taka Hotka jest w stanie poszukać sobie swojego byczka, kochanka... Na dzień dzisiejszy nie mam na tyle odwagi żeby zrobić pierwszy decydujący krok...boję się braku akceptacji przez swój wygląd... Mam nadzieję że wśród forumowiczów znajdę osoby, kobiety podobne do mnie które pomogą mi pozbyć się wątpliwości i kompleksów i pokierują mnie jak zrobić pierwszy krok :)...No i nie piszcie mi że muszę zaakceptować siebie żeby zaakceptowali mnie inni bo na co dzień jestem osobą pogodną i pogodzoną ze swoim wyglądem...Chodzi bardziej o sfery intymne....to w tych sprawach opuszcza mnie pewność siebie :(

Z góry dziękuję za odpowiedzi...

L.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moja Droga, a nie sądzisz, że jeśli facet zobaczy zdjęcie Twojej sylwetki, takie bez photoshopów i innych tricków, chce się spotkać, poznać Ciebie - to właśnie taka, jaką jesteś, go interesujesz, podobasz mu się?

Znasz/widziałaś kobiety idealne? I kto, niby, miałby określić co tym ideałem jest? 

Dlaczego wszystkim miałyby podobać się np. eteryczne blondynki, a nie niskie brunetki? Albo szczuplutkie rudzielce, a nie puszyste szatynki? Przecież byłoby nudno jak cholera!

Każda z nas ma swoich wielbicieli, niezależnie od tego jak, w swoim mniemaniu, jest niedoskonała. :)

Zresztą z facetami przecież jest podobnie, choć oni przejmują się chyba tylko jednym "szczegółem" zazwyczaj. ;)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

choć oni przejmują się chyba tylko jednym "szczegółem" zazwyczaj. ;)

Polemizowałbym, ale powstał by z tego gigantyczny offtopic :P

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oj tam, tak sobie tylko dworuję przeca :D

Ad rem.

Ja się po prostu nie przejmuję. Byłam zarówno bardzo chuda, jak i konkretnych rozmiarów. I co z tego? :P Komu się podobam, to się podobam, a wierzę, że nie tylko dlatego, że jest kilka kg. mniej, czy więcej. Pozostali mnie nie interesują. Ot, cała tajemnica. :D

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
No i nie piszcie mi że muszę zaakceptować siebie żeby zaakceptowali mnie inni bo na co dzień jestem osobą pogodną i pogodzoną ze swoim wyglądem...

Dobrze, ja już nie będę tego pisać, niemniej skoro jesteś pogodzona to dlaczego niemal z każdego Twojego posta wypływa żal i wątpliwości?

Nie musisz być w typie każdego Kochanka, prawda?

Ja też nie jestem i co z tego?

Całkiem niedawno pogodziłam się z tym, że jednak w moim wieku cycki już nie urosną :lach: , no chyba, że za sprawą chirurga, co kilka lat temu poważnie rozważałam.

I nie mam nic przeciwko poprawianiu sobie urody na różne sposoby.

Gdybym nieustająco pisała publicznie o swoich kompleksach i w końcu któryś z Kochanków się ze mną umówił, zastanawiałabym się czy czasem nie zrobił tego z litości lub tylko z ciekawości czy aby jest tak jak narzekam ;)

Chyba, że masz inny cel tak pisząc?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a ja powiem tylko tyle widziałem tu wiele postów w galeriach puszystyh Hotek i tyle ochów i ahów że na pewno nabierzesz pewnosci siebie na tym wspaniałym forum!

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

WitamJestem tutaj nowa i można powiedzieć że dopiero zaczynam przygodę z tym tematem...tzn chciałabym zacząć dla męża tylko jest pewien problem...je jestem w stanie zdecydować się na cuckold natomiast jego kręci Ultimate cuckold...no i mamy za sobą kilka burzliwych rozmów w trakcie których próbujemy szukać kompromisu :). może ktoś nam pomoże...może ktoś był w takiej sytuacji??No i jeśli już go znajdziemy to zastanawiam się jak zacząć "zabawę"... Jestem kobietą puszystą (wręcz grubą ;(), mam mnóstwo kompleksów :(...no i zastanawiam się czy taka Hotka jest w stanie poszukać sobie swojego byczka, kochanka... Na dzień dzisiejszy nie mam na tyle odwagi żeby zrobić pierwszy decydujący krok...boję się braku akceptacji przez swój wygląd... Mam nadzieję że wśród forumowiczów znajdę osoby, kobiety podobne do mnie które pomogą mi pozbyć się wątpliwości i kompleksów i pokierują mnie jak zrobić pierwszy krok :)...No i nie piszcie mi że muszę zaakceptować siebie żeby zaakceptowali mnie inni bo na co dzień jestem osobą pogodną i pogodzoną ze swoim wyglądem...Chodzi bardziej o sfery intymne....to w tych sprawach opuszcza mnie pewność siebie :(Z góry dziękuję za odpowiedzi...L.

Nie powinnaś przejmować się swoim wyglądem. Zaakceptuj siebie taką jaka jesteś.Nie ma brzydkich kobiet.A co do grubości, to zawsze mówię żonie, że kochanego ciałka nigdy za mało .Tak jesteśmy stworzeni i nie ma takich samych jak my.Myślę, że każdy z nas ma jakieś kompleksy.Facet, że ma małego, cienkiego i krutkiego.Kobieta, że ma małe pierś, gruby tyłek etc.Musimy w pierwszej kolejności pokochać się takimi jakim jesteśmy, następnie trzeba pokochać partnera takim jakim jest i to jest 100 % sukcesu do dalszego wspaniałego życia.
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zouza fajnie napisala - "I kto, niby, miałby określić co tym ideałem jest? " 

W zasadzie w tym hasle jest wszystko. W takim czy innym ukladzie to Ty i kazda zaangazowana w niego osoba ma byc szczesliwa, zadowolona, spelniona, etc. Nie ma czegos taiego jako ogolny/uniwersalny kanon piekna, atrakcyjnosci etc. - sa tylko indywidualne preferencje. 

Najwazniejsze abys z mezem sie w tym odnalazla, a odpowiednie osoby sie znajda. Podobne umysly sie przyciagaja :) 

Powodzenia :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Jestem tutaj nowa i można powiedzieć że dopiero zaczynam przygodę z tym tematem...tzn chciałabym zacząć dla męża tylko jest pewien problem...je jestem w stanie zdecydować się na cuckold natomiast jego kręci Ultimate cuckold...no i mamy za sobą kilka burzliwych rozmów w trakcie których próbujemy szukać kompromisu :). może ktoś nam pomoże...może ktoś był w takiej sytuacji??

No i jeśli już go znajdziemy to zastanawiam się jak zacząć "zabawę"... Jestem kobietą puszystą (wręcz grubą ;(), mam mnóstwo kompleksów :(...no i zastanawiam się czy taka Hotka jest w stanie poszukać sobie swojego byczka, kochanka... Na dzień dzisiejszy nie mam na tyle odwagi żeby zrobić pierwszy decydujący krok...boję się braku akceptacji przez swój wygląd... Mam nadzieję że wśród forumowiczów znajdę osoby, kobiety podobne do mnie które pomogą mi pozbyć się wątpliwości i kompleksów i pokierują mnie jak zrobić pierwszy krok :)...No i nie piszcie mi że muszę zaakceptować siebie żeby zaakceptowali mnie inni bo na co dzień jestem osobą pogodną i pogodzoną ze swoim wyglądem...Chodzi bardziej o sfery intymne....to w tych sprawach opuszcza mnie pewność siebie :(

Z góry dziękuję za odpowiedzi...

L.

Jeśłi pytasz o radę.... Nie rób tego dla męża, ale dla siebie i niego jednocześnie. Ultimate cuckold od samego początku to nieco eksptremalny pomysł. Raczej lepiej zacząć od nieco delikatniejszych zabaw.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...