Skocz do zawartości
Jan_rogacz

fotki którymi kuszę moją żonę

Rekomendowane odpowiedzi

Załączam niektóre fotki, którymi kuszę moją niezdecydowaną żonę. Podobają się jej i podnieca ją to, ale narazie nie chce. Co o nich powiecie? Ja siebie widze jako rogacza, a kochanka widze jako dobrze zbudowanego faceta z dużą pałą :) co o nich myślicie?

post-9209-0-03263000-1384119239_thumb.jpg

post-9209-0-73907300-1384119239_thumb.jpg

post-9209-0-21614100-1384119249_thumb.jpg

post-9209-0-62640900-1384119249_thumb.jpg

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a mię się ostatnie podoba

może dlatego, że lubię zdjęcia z komentarzem

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a mię się ostatnie podobamoże dlatego, że lubię zdjęcia z komentarzem

Hmmm,ja pozostanę przy swoim :) wg mnie to zdjęcie najlepiej oddaje atmosferę tej zabawy i pokazuje że hotka jest najważniejsza a mąź ma cały czas z nią relacje i ja pięści i wspiera :)
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...