Skocz do zawartości
jolakrzys

Co nasze Żony mówią o nas swoim kochankom?

Rekomendowane odpowiedzi

Myślę że Lecter miał na myśli debatę tę nocną.

No dokładnie o to mi chodziło! O 3:50 to albo sie kończy ostatnią flaszkę, albo sie bzyka ostatni raz tej nocy albo odwraca sie na drugi bok. A tutaj na forum takie dyskusje o życiu :D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oj, no wiem, wiem... chciałam nieco rozładować atmosferę. ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przeczytałam: "jajka". :lach: Efekt weekendowy? :lach:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ojojojoj...

Z ciekawością poczytałem, emocje buzują...

Podsumowując - bez polotu - każdy dostaje na co zasłużył, albo 'każdy dostaje, to, co sobie wymyślił'... ;-)

Być może dla niektórych, dobre bzykanie, bez wzajemnego szacunku nie jest 'dobre', a dla innych - dobre jest dobre :-)

Filozoficzne toto nie było, ale może pójdziemy już zgodnie kogoś zerżnąć....?

Piątek qrva wieczór....;-)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nie rozmawiam o z kochanką o jej mężu. 

Luźna rozmowa Tak ale jakieś skarżenie, poniżanie czy na odwrót chwalenie czy hymny pochwalne to, to, to , nie ;)

[No chyba, że ma to być częścią gry :) ]

Spotykając się z kochanką/kochankiem jesteśmy na tą małą chwile tylko dla siebie, zapominamy o szarości dnia codziennego. 

[No chyba że ma to być częścią gry :) ]

Po za tym jest takie powiedzenie zły to ptak co własne gniazdo kala :)

Zgodzę się z SEM-em  prywatne rozmowy to prywatne rozmowy i ja za nic nie ujawnił bym tu na tym forum i gdziekolwiek indziej ich treści.

[chyba że to ma być część gry ] 

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zgodzę się z SEM-em  prywatne rozmowy to prywatne rozmowy i ja za nic nie ujawnił bym tu na tym forum i gdziekolwiek indziej ich treści.
[chyba że to ma być część gry ] 

Perspektywa widzenia zależy od punktu siedzenia i dotyczy to całego naszego postrzegania.

Każdy ma prawo sie zTym nie zgodzic i ja to szanuje,bo dla mnie szacunek dla posiadania własnych poglądów jest priorytetem.

Nie ważne czy wzbudzaja moją odrazę czy pokrywają sie z mojimi własnymi poglądami.

pzdr

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli z Tobą sypia, to znaczy że Cię szanuje.

To fantazyjny optymizm.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...