Skocz do zawartości
jolakrzys

Co nasze Żony mówią o nas swoim kochankom?

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem ciekaw co mówia inne żony bo od swojej na ta chwile nie uzyskałbym szczerej odpowiedzi

ide juz spac i jutro rano do spyschopu.

To się nawet ZAZĘBIA :)

Bez urazy Ojcze Administratorze pozdro

Ale ja się nie obrażam, zdaje się że Ty masz muchy w nosie co tu dało się wyczuć, a ten temat jest rewelacyjny po prostu. Straszna szkoda tylko, że nie ma w nim Żon, które opowiadają o tym, co mówia Kochankom o swoich mężach. Pewnie się zjawią odważne panie jutro, by przedstawić swoich Mężów w superlatywach :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Sem, dnia 11 Listopada 2013 - 03:34, napisał(a):Jestem ciekaw co mówia inne żony bo od swojej na ta chwile nie uzyskałbym szczerej odpowiedzi jolakrzys, dnia 11 Listopada 2013 - 03:48, napisał(a):ide juz spac i jutro rano do spyschopu.  To się nawet ZAZĘBIAja się nie obrażam, ten temat jest rewelacyjny po prostu.

widzisz bo ja szczerze bez obludy Dobry ze mnie Chłop

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Szacunek to rzecz wielka. 

Szacunek to rzecz najważniejsza, od której zaczyna budować się dobra relacja. Jeśli nie ma szacunku, nie ma dobrego związku - jaki by on nie był.

Seks to seks.

Odmawiając kobiecie seksu mogę okazać jej właśnie szacunek.

Wszystko zależy od wielu aspektów.

Czy każdy klient burdelu szanuje prostytutkę, którą rżnie ?

I dont think so.

Dlaczego nawiązuję do szacunku .... otóż dlatego, że dla mnie wyrazem okazania szacunku jest to, że z kochankami nie zagłębiamy sie w rozmowach o naszym życiu prywatnym i o naszych relacjach. Ma być miło, przyjemnie ... ze wzajemnym poszanowaniem, ale Madzia na mój temat (z tego co wiem) wypowiada się zawsze pozytywnie przy innych, podobnie jak ja o niej albo wcale,

Nie należymy do ludzi, którzy krytykują i narzekają na siebie. To nie ma miejsca podobnie w relacjach z kochankami.

Jeśli juz mówimy to pozytywnie.

Nie wyobrażam sobie, że przy takich spotkaniach prowadzimy rozmowy o nas, w szczególności kiedy 2 osoby przy tym nie ma, a tematyka osobista.

Chyba tak jest lepiej, seks to seks, można nim sie dzielić z wieloma ludźmi jak piszą w książce "Puszczalscy z zasadami" jednak poważne rozmowy można poruszać juz nie z byle kim :) choć moze brzmieć to komuś przedziwnie,

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ble, ble, ble ...

... i tak na 6 stron. :facepalm:

Panowie - jak to mówią - niech mądrzejszy odpuści.

choć z drugiej strony szacun za wytrwałość. Zwłaszcza dla tych, którzy przebrnęli przez cały wątek :D

PS. Wątek szacunku interesujący, więc może warto założyć kolejny temat?

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gi,

ale tu się już wytworzył samoistnie wątek szacunku. Po co wykorzeniać coś co sobie wyrosło? Tutaj kontynuowany niech będzie ten wątek. No ja, już swoje zdanie na temat szacunku wyraziłem. No moja lanca od tego jakoś nie staje, od tego szacunku...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Też kiedyś pytałem Pań o ich rywalizację między sobą, o Kochanków. "Nie ma żadnej rywalizacji" a przecież jest, to oczywiste.

No teraz to się poplułam :lach:

Jest! Znacznie większa niż facetów!

A niby skąd dowcip:

- dlaczego kobiety na powitanie się całują?

- bo nie wypada im się pogryźć!

:lach:

Tak jak wpychanie butelek w dupę , sforą i innym dziwakom. Rozmawiajmy o wszystkim, albo nie  rozmawiajmy o niczym ....

Mhm, widzę Radziu, że ustalasz, co jest dziwne, co nie?

No ale przynajmniej szczerze! Zaraz przypnę sobie medal z kartofla - "Dziwak ZK". :D

Dlatego uwazam że przy odrobinie anonimowości np.pod stworzonym na te potrzeby Nicku(mowie tu o skrajnosci)moglibysmy sie dowiedzieć czegosc ciekawego prawdy ktorej uwazam nie powinno brakowac Cuckold-owcom

Czyli, jak rozumiem, byłbyś wniebowzięty, gdyby Twoja kobieta powiedziała Ci prawdę w stylu: "no nie żartuj, z tą glistą to do użyźniania gleby"? Czy oczekujesz tylko takich "wyznań", zacierając łapki na tę niebywałą sensację, od innych? ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

O 21 to już bezsenność? :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę że Lecter miał na myśli debatę tę nocną. Ostatni post, to już nad ranem pisałem zdaje się. Inna rzecz mnie "martwi" ;) A mianowicie, minął kolejny dzień, a tu ani widu ani słychu wyznań. Nikt się nie chwali co tam słyszał i co tam mówi. Prócz rzecz jasna tych którzy ciepło się wyrażają :P

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To ja! To ja! To ja!!!

Pierwsza na podium!!! :lach: Niechlubnym ;)

A serio...

Wszystko zależy od relacji z Kochankiem. Czy jest to kochanek, czy Kochanek. Widzicie różnicę?

Kochankowi mogę powiedzieć, że mnie mój mężczyzna wkurzył, bo coś tam... ale są też pewne granice.

Nikt, przy zdrowych zmysłach i choćby odrobinie inteligencji, nie uwierzy, że jakikolwiek związek jest jak beczka miodu i tona ptasiego mleczka. ;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...