Skocz do zawartości
jolakrzys

Co nasze Żony mówią o nas swoim kochankom?

Rekomendowane odpowiedzi

obrze by było gdybyś się równie pieczołowicie wypowiadał w tematyce forum a nie tylko w obronie swego jakże rozdmuchanego ego.

boli Cię to od zawsze, a mnie to kręci, tak jak wkładanie sobie butelek w dupę 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Prawda przeciwieństwo Fałszu ;Obłudy;Pruderii;Hipokryzji
to tyczyło ostatniej czesci Twojej wypowiedzi

Jak to po czym wnoszę? Po co zakładał byś taki temat, gdybyś był spokojny i wszystko wiedział? Myślę że nie wiesz i dlatego jesteś ciekaw. Wnoszę również po tym:

jolakrzys, dnia 11 Listopada 2013 - 02:28, napisał(a):
Dlatego uwazam że przy odrobinie anonimowości np.pod stworzonym na te potrzeby Nicku(mowie tu o skrajnosci)moglibysmy sie dowiedzieć czegosc ciekawego prawdy ktorej uwazam nie powinno brakowac Cuckold-owcom

jakiej prawdy?

TYpytasz Ja odpowiadam
[

Ale ja mam zawsze tę samą odpowiedź dla tych, którzy chcą węszyć tam gdzie nie powinni
a kto decyduje ze tam czy gdzie inndziej nie powinno sie weszyc???SEm???? 

To wytłumaczenie ci tej zawiłej kwestii ponizej

Z tego co ty piszesz wynika ze masz duzy problem z tym ze ktos mógłby sie uzewnetrznic wbrew Twoim poglądom.

Sorry, ale ni w poręcz ni w oko jest Twoja odpowiedź pod tym cytatem. Jakie "uzewnętrznienie się wbrew moim poglądom"? Co to za herezja

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

boli Cię to od zawsze, a mnie to kręci,

Nie boli, jak zapowiadałem, po prostu zacznę któregoś dnia usuwać takie wypowiedzi które się składają z samych emotikan. Jeszcze raz się odezwiesz w tym temacie nie na temat i Cię z tego tematu wyrzucę zwyczajnie więc po raz ostatni Cię przywołuję do porządku Chcesz dyskutować na temat "Co nasze żony mówią" to zapraszamy, nie chcesz, nie zabieraj głosu. Nie rób śmietnika z Forum, bo to nie jest Twój prywatny folwark, tylko publiczne forum, ka pe wu?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

i poza-mia-ta-ne.

Moze sam zaloze nica i cos tu naskrobie a jak juz mnie wysledzisz to ban :lach: 

poczekajmy moze sie ktos odezwie

:klaszcze:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
a kto decyduje ze tam czy gdzie inndziej nie powinno sie weszyc???SEm????

Czy ja gdzieś napisałem, że to ja mam o tym decydować? Dlaczego zawsze, gdy wdam się z kimś w dyskusję, to mi wyjeżdża od Administratorów z którymi nie można się nie zgodzić? Ty sam powinieneś wiedzieć o tym gdzie możesz a gdzie nie powinieneś "węszyć". Pomysł z "drugim Nickiem" to chyba najlepszy przykład na to, że chcesz się czegoś dowiedzieć naokoło, znaczy że NIE WIESZ.

Nadal nie odpowiedziałeś mi na to pytanie,

wiesz czy nie?

I po co pytasz?

Ja, decyduję o tym czy w ogóle tu jesteś, czy też nie. Czy to Forum jest, czy nie.

Ale o tym gdzie masz węszyć, Ty sam decydujesz i proponuję Ci dobrze wybrać :)

Po to ta cała dyskusja.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przecież to jest dyskusja w temacie. Oki rozumiem, wywal, pogadamy o tym w cztery oczy 7 grudnia w Łodzi... Nie wywalaj proszę tylko całej dysykusji......

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

em, dnia 11 Listopada 2013 - 02:54, napisał(a):Jak to po czym wnoszę? Po co zakładał byś taki temat, gdybyś był spokojny i wszystko wiedział? Myślę że nie wiesz i dlatego jesteś ciekawJestem ciekaw co mówia inne żony bo od swojej na ta chwile nie uzyskałbym szczerej odpowiedzi a ciekawi mnie natura kobiet bo nie wszystkie sa czarujace,wierne ideałom;tajemnicom alkowy i to mnie kreci i to żadna tajemnica bo taki jestem i nie mam z tym problemu

Jestem ciekaw co mówia inne żony bo od swojej na ta chwile nie uzyskałbym szczerej odpowiedzi a ciekawi mnie natura kobiet bo nie wszystkie sa czarujace,wierne ideałom;tajemnicom alkowy i to mnie kreci i to żadna tajemnica bo taki jestem i nie mam z tym problemu

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a masz   :bukiecik:

dawno bym Cie wypieprzył z tego Forum za robienie śmietnika z wszystkich tematów.

po co więc jestem. zrób to....

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
:lach:

A co w tym jest zabawnego. Sam, czy sama. Ma nie być przymusu w tym i tyle. Twoich luźnych interpretacji i swobodnego sobie żonglowania językiem nie rozumiem. Lubię sarkazm i słowotwórstwo, ale cytujesz moje wypowiedzi a piszesz pod nimi, heh... Nie wiem jak to określić? "Po czym wnosisz" osiemset razy. Tylko po to by fajnie wyglądało tyle razy napisane? To ma być dyskusja? Przecież ja Ci nie powiem o czym Twoja kobieta dyskutuje ze swoim Kochankim bo ad1: mnie to nie interesuje, ad2,- nie wiem, nic na ten temat :D Ale będa mieli ludzie jutro lekturę, z której wyłoni się szpieg z krainy deszczowców pragnący wiedzieć, wiedzieć za wszelką cenę i rzucający wiecheciami weteran wojenny o którego względy trzeba walczyć :D

To tak bez urazy, nie?

pozdrowienia dla wszystkich Rogaczy, którzy instalują podsłuchy swoim kobietom :) Ostatnio coś o tym pisałem. Nagra się 10 godzin tykania zegara. Potem trzaśnięcie drzwiami a po tym 5 godzin ciszy (kiedy jest u Kochanka) potem się nagra prysznic a potem się nagra jak Ty wchodzisz do domu :)

Dobrej Nocy :)

po co więc jestem

a bądź SE.

i rzucaj wiecheciami.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A co w tym jest zabawnego. Sam,
mjalo by Sema no faktycznie dałem ciala ale ide juz spac i jutro rano do spyschopu.

Bez urazy Ojcze Administratorze pozdro

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...