Skocz do zawartości
jolakrzys

Co nasze Żony mówią o nas swoim kochankom?

Rekomendowane odpowiedzi

nie dlatego ze jestem tu anonimowy,mam inne podejscie do prywatności tak zwany dystans do Siebie 

Nikt w sieci nie jest anonimowy, to tylko pozory, które mylą.

uuuuuuuuuuuuuuh

i pewnie to miało na celu abym się zreflektował i tak sobie pomyślał, ten to jest gość, bo umie odpowiedzieć na takie pytania :-) A ja bym Ci nie odpowiedział, bo to są moje prywatne sprawy. Teraz wszyscy na Forum wiedzą, że prawie zawsze stoisz jak lejesz (czyli też siedzisz) pierdzisz przy tym bo Cię to odpręża, nie myjesz zębów po kazdym posiłku. Pytanie tylko, po co ludzie mają to o Tobie wiedzieć i jak to się ma do zadanego przez Ciebie pytania, co Kobiety mówią o Was swoim Kochankom. Ty sam opowiadasz o sobie :) Kobieta nic nie musi mówić już... Trochę podpuścić i już topik jak ta lala :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nikt w sieci nie jest anonimowy, to tylko pozory, które mylą
Straszysz???A nie powinieneś

doskonale zdaje Sobie sprawe ze nie jest sie anonimowym

A ja bym Ci nie odpowiedział, bo to są moje prywatne sprawy
A ja bym Ci na to ,że to twoja sprawa i masz do tego prawo ,bo żyjemy w wolnym kraju

Pytanie tylko, po co ludzie mają to o Tobie wiedzieć i jak to się ma do zadanego przez Ciebie pytania, co Kobiety mówią o Was swoim Kochankom. Ty sam opowiadasz o sobie
Prowadze z Tobą dialog a przy najmniej tak mi sie wydawało a przy tym odnosze wrazenie ze zdanie inne niz Twoje to juz delikatny problem.Wiesz jak to sie nazywa brak tolerancji ,a dziwi mnie to u Administratora tak zacnego forum

Wiesz jak to sie nazywa brak tolerancji ,a dziwi mnie to u Administratora tak zacnego forum

Ale Głowy Państwa tak mają ponoć :poklon: sie nisko

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale Ty sam siebie cytujesz i sam sobie odpowiadasz na pytania? Bo ja nic z tej gadki nie rozumiem, jakie "inne zdanie"? Moje zdanie w tym temacie jest takie, że się nie dowiesz, bo Ci nikt tego nie powie. Resztę swojego zdania wyraziłem, kto ma oczy, ten przeczyta. Być może przyjdą inni i powiedzą Ci to co chcesz usłyszeć. Zamiast więc docenić radę szczerą, bijesz tu jakieś fałszywe pokłony, nie wiadomo po co :-) Prowadzisz ze mną dialog, ale sam wkraczasz po chwili zabawy (no nie będę tego krył że Cię trochę podpuściłem) na szeroki offtopic, opowiadając o tym że pierdzisz, gdy lejesz. Po co? Uważasz że to wzbudzi kobiecą ciekawość, czy jak, to Twoje łazienkowe wyluzowanie? :-)

Straszysz???

Nie straszę, informuję, to różnica :) Ktoś Ci bliski, może Cię rozpoznać po szczegółach, które tu o sobie opowiadasz. Mnie, jest wszystko jedno czy tak się stanie czy też nie. Jeśli wyślesz odpowiednie zgłoszenie, do odpowiedniego departamentu "zostałem zdemaskowany" to wtedy ja zareaguję jak Administrator, to wszystko. Dbam tu o Wasz komfort i bezpieczeństwo a dyskusja, to inna sprawa :)

A ja bym Ci na to ,że to twoja sprawa i masz do tego prawo ,bo żyjemy w wolnym kraju

brzydko pachnie takie zdanie, oj brzydko...

Nerwowe zdanie...

Gdybym miał dla wszystkich tolerancję, to by mi wsiedli na łeb i nasrali wielką kupę. Między innymi dlatego to Forum jest tak zacne, że trzymam za ryj, krótko. Nie wszyscy muszą mnie lubić. Śpiewasz przy goleniu? Bo ja tak.

A teraz, czekamy na tłum, który opowie Ci:

Czas pokaże, czy się ktoś wypowie i napisze "ja mówię o swoim mężu swojemu Kochankowi tak i siak" czy może zjawi się Kochanek i powie "a ja słyszałem od Kochanki tu na forum obecnej o Nicku takim i takim, jak mówiła o swoim Rogaczu tak i siak" (i ciekawe co na to powie Rogacz albo Ona, gdy tu przeczyta że ich rozmowa jest na Forum. To przecież niedorzeczne :-) Albo masz ten dreszcz emocji i niedopowiedzeń, albo chcesz wszystko jak jakiś domorosły psycholog przeforsować, przepracować,- czyli zepsuć.

To chyba tyle :-)

Zresztą o czym tu dyskutować? Z jednej strony "seks z priorytetem szacunku" a z drugiej Rogacz, który chciałby wiedzieć o czym rozmawia Kochanek z Kochanką, jakby nie mogli sobie tego zostawić dla siebie. Są tu topiki Rogaczy którzy chcą węszyć z magnetofonem ukrytym w pidżamie albo w nosie, długopisie. Idź do sklepu szpiegowskiego po odpowiedni sprzęt :) Wtedy się na pewno dowiesz. Nagraj ich! :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie usunąłem żadnej wypowiedzi z tego tematu i mi tu nie kituj. Przykry, to jest NUDNY seks i obłudne dywagacje o szacunku Kochanków że bez tego ani rusz, na Forum Cuckoldowym, gdzie seks ma być radością a nie wielką nad wszystkim zadumą i sraczką.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale Ty sam siebie cytujesz i sam sobie odpowiadasz na pytania?
Techniczny błąd

Bo ja nic z tej gadki nie rozumiem, jakie "inne zdanie"?
Moje jest takie że kazdy ma prawo pytać nawet jesli pewne tematy uważane sa za ,,Tajemnice alkowy,,

Prowadzisz ze mną dialog, ale sam wkraczasz po (no nie będę tego krył że Cię trochę podpuściłem) na szeroki offtopic, opowiadającv o tym że pierdzisz, gdy lejesz. Po co?
Po to bo wymagała tego dyskusja którą poniekond sprowokowałeś

Dbam tu o Wasz komfort i bezpieczeństwo
I chwała Ci za to :poklon:

P.s nie fałszywy

Sem, dnia 11 Listopada 2013 - 00:49, napisał(a):Czas pokaże, czy się ktoś wypowie i napisze "ja mówię o swoim mężu swojemu Kochankowi tak i siak" czy może zjawi się Kochanek i powie "a ja słyszałem od Kochanki tu na forum obecnej o Nicku takim i takim, jak mówiła o swoim Rogaczu tak i siak" (i ciekawe co na to powie Rogacz albo Ona, gdy tu przeczyta że ich rozmowa jest na Forum. To przecież niedorzeczne :-) Albo masz ten dreszcz emocji i niedopowiedzeń, albo chcesz wszystko jak jakiś domorosły psycholog przeforsować, przepracować,- czyli zepsuć.

Nie to było przedmiotem sporu,przynajmniej dla mnie

P.sDobrze ze wszyscy jestesmy inni bo ten świat mogłby byc nie do zniesienia.To na tyle :kwi:

Nie usunąłem żadnej wypowiedzi z tego tematu i mi tu nie kituj. Przykry, to jest NUDNY seks i obłudne dywagacje o szacunku Kochanków że bez tego ani rusz, na Forum Cuckoldowym, gdzie seks ma być radością a nie wielką nad wszystkim zadumą i sraczką.

nie no Ty jednak nieustanie podpuszczasz i nie chodzi mi o pierwsza cześć zdania. :facepalm: 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Moje jest takie że kazdy ma prawo pytać nawet jesli pewne tematy uważane sa za ,,Tajemnice alkowy,,

Wreszcie mówisz do rzeczy :)

Oczywiście że rozmawiamy tu chyba i przede wszystkim o tajemnicach alkowy. Całe Forum, to jedna wielka tajemnica alkowy! Ale jak już Ci wcześniej napisałem, są rzeczy których się nie dowiesz, lub usłyszysz tylko to, co chciałbyś usłyszeć, względnie "można powiedzieć". No przecież nie przyjdzie tu Hot Wife i nie napisze o swoim Rogaczu, który przypuśćmy też jest na Forum (tak załóżmy po prostu) że jest nudny, beznadziejny i ma maleńkiego na dodatek fiuta. Te dobre strony usłyszeć nie sztuka, ale czy to będzie wszystko? Nie sądzę. Dlatego lepiej jest nie pytać. Też kiedyś pytałem Pań o ich rywalizację między sobą, o Kochanków. "Nie ma żadnej rywalizacji" a przecież jest, to oczywiste. Po cichu, wiele potwierdzeń. Głośno, nikt nic nie powie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przykry, to jest NUDNY seks i dywagacje o szacunku na Forum Cuckoldowym, gdzie seks ma być radością a nie wielką nad wszystkim zadumą i sraczką.

Tak jak wpychanie butelek w dupę , sforą i innym dziwakom. Rozmawiajmy o wszystkim, albo nie  rozmawiajmy o niczym ....

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
nie no Ty jednak nieustanie podpuszczasz i nie chodzi mi o pierwsza cześć zdania. :facepalm:

To nie było do Ciebie, tylko do Radka, który jak zawsze ŻARTUJE wszędzie, w KAŻDYM temacie, przy KAŻDEJ okazji i nie pamiętam już poważnego i rzeczowego postu Radka. Może rok albo więcej temu. I nagle mu się zebrało na dyskusję.

Może KWIATKA?

Bo jeszcze tu go dziś nie było.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładni

No przecież nie przyjdzie tu Hot Wife i nie napisze o swoim Rogaczu, który przypuśćmy też jest na Forum (tak załóżmy po prostu) że jest nudny, beznadziejny i ma maleńkiego na dodatek fiuta. Te dobre strony usłyszeć nie sztuka, ale czy to będzie wszystko?
Dlatego uwazam że przy odrobinie anonimowości np.pod stworzonym na te potrzeby Nicku(mowie tu o skrajnosci)moglibysmy sie dowiedzieć czegosc ciekawego prawdy ktorej uwazam nie powinno brakowac Cuckold-owcom  ....Rozmawiajmy o wszystkim, albo nie rozmawiajmy o niczym ....

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...