Skocz do zawartości
jolakrzys

Co nasze Żony mówią o nas swoim kochankom?

Rekomendowane odpowiedzi

:)))

Ostatnio usłyszałam bardzo miłą rzecz, od mojego Kochanka.

"Nie bardzo znam Twojego męża, ale bardzo go lubię, bo zawsze tak ciepło o nim mówisz."

I te słowa bardzo zapadły w moje serce. Z dwóch powodów. Po pierwsze, znaczy to, że nie jestem wcale taką złą żoną ;), a po drugie oznacza, że mój Kochanek szanuje moją drugą połowę.

I za to przesyłam mu gorącego BUZIAKA! Dołączona grafika

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawmi czy wszystkie żony sa aż tak ..nie take złe...

P.s Gratulacje dla męża Ginger

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a po drugie oznacza, że mój Kochanek szanuje moją drugą połowę.

Jeżeli z Tobą sypia, to znaczy że Cię szanuje. Tym samym powinien szanować również Twojego męża. W moim przypadku bynajmniej tak jest.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli z Tobą sypia, to znaczy że Cię szanuje.

Seks mężczyzny z kobietą, bynajmniej nie jest wyznacznikiem szacunku. Nigdy nie był i nie będzie. Mam szacunek do wielu ludzi a z nimi nie sypiam.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

twierdzisz, że nie da się uprawiać seksu gdy się nie ma szacunku do tej osoby z którą się uprawia seks? Masz szacunek do wszystkich kobiet które macasz pod stołem, a znasz je 25 minut? :D Proszę Cię, Radek. Seks to seks. Szacunek, to szacunek, ten zdobywa się i tworzy trochę DŁUŻEJ. Wtedy seks jest zupełnie inny. Dojrzały, ale już nie ma w nim tej ikry. Po to powstał cuckold, aby się nim bawić, szacunek pozostawmy Parom, niech go mają dla siebie. Owszem, miej dla swojej Żony, to podstawa. Szacunek Kochanka do Kochanki to rzecz drugoplanowa. Oh, miło gdy jest, a jeszcze lepiej gdy zamiast tego jest dobre rżnięcie.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Własnie mówię o Kochankach a nie o lachociągach. Z tym że mówię bez obłudy. Twierdzenie że nie ma seksu bez szacunku to jakieś NIEPOROZUMIENIE.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...