Skocz do zawartości
the thing

Sex bez gumki

Rekomendowane odpowiedzi

Jako kochanek śmiało mogę powiedzieć ze taka propozycja ze strony hotki/pary jest dla mnie oznaka ogromnego zaufania i wprowadzenia naszej relacji na wyższy poziom…. No i jest bardzo przyjemnie dla każdej ze stron. 

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 12.11.2013 o 20:57, Wredna Wiedźma pisze:

Witaj the thing,

To naprawde musi byc niesamowite z punktu widzenia Rogacza :)

Cos niecos o tym wiem, bo Maz mi opowiada swoje wrazenia po moim soczystym seksie z moim Kochankiem :) Jest wtedy taki rozanielony i mowi, ze uwielbia nas ogladac, zwlaszcza jak moj

Kochanek wbija sie we mnie. Wlasnie ten krotki moment jest dla naszej Trojki mega podniecajacy.

Ale wracajac do sedna, seks bez gumki.

Czytajac Twoj post, mialam wrazenie, ze czytam o sobie. Nie bujam, ale w dniu, kiedy napisales ten post ja i moj Kochanek mielismy swoj debiut bez gumki. Ahhhh ... mniam ...

Jednak zanim to zrobilismy i mimo naszej kilkuletniej znajomosci i praktyki ;) musialam go zapytac o istotna rzecz w sprawie higieny i zdrowia. Mam na tym punkcie ogromnego bzika. I slusznie. Gdy upewnilam sie, a wiec zaufalam Kochankowi, ze az nikim innym nie spotyk sie, podjelam decyzje bezgumkowa ;)

Ale co ja zauwazylam ? Dlaczego bez gumki ? Dlaczego tak mi sie zachcialo ? Po prostu chcialam poczuc wieksza bliskosc z partnerem. Jest to bardziej sfera psychiczna niz fizyczna jak sie pozniej okazalo. Z punktu fizycznego nie bylo zbyt duzej roznicy. Chodzilo o bliskosc emocjonalna. Znamy sie juz tak dlugo, ze to juz kolejny stopien wtajemniczenia. Chcialam Go posiadac, miec Go na wlasnosc na ten moment i poczuc troche wladzy. Mysle, ze zawladnelam tez Jego umyslem ;) ...

IMG_7777.jpeg

• Lubię 4
  • Hmm... 2
  • Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@SeaShells, możesz mi powiedzieć co oznacza Twój powyższy wpis? 

Ten screen, czyja to opowieść i skąd dokładnie pochodzi? 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moja żona uprawia seks ze swoim kochankiem bez zabezpieczenia, ale nie powiedziałbym że to jest jakiś ultimate cuckold 🙂. Jest jej kochankiem od 5 lat i mu po prostu ufa 🙂.  Oczywiście co innego z kochankami na krótko, bo tu zgodzę się że lepiej tego nie robić dopóki się nie pozna bardziej drugiej osoby.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
56 minut temu, kalee pisze:

Moja żona uprawia seks ze swoim kochankiem bez zabezpieczenia, ale nie powiedziałbym że to jest jakiś ultimate cuckold 🙂.

To dział "Ultimate Cuckold" . Tu dyskusja przebiega pod tym właśnie kątem. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 19.02.2024 o 16:22, Dragonfly pisze:

@SeaShells, możesz mi powiedzieć co oznacza Twój powyższy wpis? 

Ten screen, czyja to opowieść i skąd dokładnie pochodzi? 

Opowieść jest nasza, zdjęcie zrobione przez nas, na nim jest żona z kochankiem. Zrzut pochodzi ze zbiornika, dlatego wykadrowany jest tak, zeby tego nie bylo widac. Dlaczego jest zamieszczony? Bo jest a propos tematu, dokladnie. Czy coś jest nie tak?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 2.05.2024 o 22:52, SeaShells pisze:

Opowieść jest nasza, zdjęcie zrobione przez nas, na nim jest żona z kochankiem. Zrzut pochodzi ze zbiornika, dlatego wykadrowany jest tak, zeby tego nie bylo widac. Dlaczego jest zamieszczony? Bo jest a propos tematu, dokladnie. Czy coś jest nie tak?

Kojarzę ten profil ze zb :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...