Skocz do zawartości
the thing

Sex bez gumki

Rekomendowane odpowiedzi

1 godzinę temu, Wichura pisze:

Jedyne co się powinno w ZK to przyjęcie, że niczego nie "powinno się" bo tak

A ogródek UC, z samej definicji przymiotnika ultimate, najmniej bywa narażony na ostrzał sztywnych kanonów. Kochanek wraz z Małżonką mogą wzajemnie co najmniej wiele a mały mąż ma się podporządkować. I tyle.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

wtrącając 3 grosze napiszę tak- chociaż jest to mega ryzykowne (od chorób po niechcianą ciążę) to seks żony z innymi bez gumki cholernie mnie kręci :). Stąd uznaliśmy, że tego typu decyzje, będą decyzjami wyłącznie jej a jeśli komuś zaufa to droga wolna. Ja osobiście też wolę bez

• Lubię 9
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wow! nie spodziewałem się, że mój wpis potka się z takim odzewem  Zgadzam się słowo „kanon” jest bardzo wąskim pojęciem. Istotnie, mamy dość płynne granice i pewną swobodę w definiowaniu układu w swingu, BDSM, czy cuckold ale z drugiej strony jest pewna subtelna granica , która w pewien sposób definiuje i odróżnia te pojęcia między sobą. Tak mi się wydaje... Sam nawet zastanawiałem się czy użyć tu słowa „kanon” ale w związku z tym, że ten wpis jest w UC to pozwoliłem sobie na taką nonszalancję  Zgadzam się bardziej pasuje określenie jak podaje @Druh i @Wichura - Możliwy jest taki układ gdzie... Ale można też podejść do samej definicji „kanonu” swobodniej i tak jak pisze @maniurka . „Kanony, fantazje są różne...”  

Dla wyjaśnienia swoją wypowiedz bazowałem na ciekawym jak dla mnie blogu „The Ultimate Guide for Cuckolds” http://cuckoldguide.blogspot.com/2018/03/cementing-bulls-position-as-alpha.html

gdzie jest mowa o gumce dla męża a dla bull'a nie ;)

Have fun!

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba słowa "powinno się", "trzeba", "należy" nie pasują totalnie do tematyki. Każdy "układ" jest indywidualny, wydaje się, że dobrym podsumowaniem jest: można wszystko, nie trzeba nic. 

• Lubię 2
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ja bym byl zadowolony jakby moja kobieta zaszla z innym panem dyskr

i nie raz 

ja chetnie tata

• Lubię 4
  • Zmieszany 1
  • Wow! 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę ze w tym wypadku jest potrzebne bardzo bardzo bardzo duże zaufanie na lini para - kochanek a takie zaufanie można jedynie wypracować poprzez czeste spotkania i bardzo długą relacje

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

U nas przy stałym układzie, zaufanie badania tylko bez. Z to nie to

• Lubię 1
  • Wow! 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 11.04.2021 o 22:08, Lathe Biosas pisze:

ja bym byl zadowolony jakby moja kobieta zaszla z innym panem dyskr

i nie raz 

ja chetnie tata

No to byłaby kwintesencja UC, także też jestem na TAK ?

• Lubię 2
  • Zmieszany 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...