Skocz do zawartości
the thing

Sex bez gumki

Rekomendowane odpowiedzi

Dziękuje bardzo za gratulacje, ale należą się one przede wszystkim mojej kochanej żonce że zdecydowała się na ten krok.

No nie wiem jakich używała prezerwatyw. Ja niestety takich, które po najmniejszym uszkodzeniu, stają się jakimś żałosnym frendzlem.

więc taka ochrona nie przejdzie. Z ciekawości jakich prezerwatyw używa Twoja żona?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No nie wiem jakich używała prezerwatyw. Ja niestety takich, które po najmniejszym uszkodzeniu, stają się jakimś żałosnym frendzlem.więc taka ochrona nie przejdzie. Z ciekawości jakich prezerwatyw używa Twoja żona?

Moja kochana żonka jeśli kocha się z stałym partnerem to już bez osłonki. A jeśli z innym to Durexy, do tej pory nie było z nimi kłopotów.
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja ostatni raz nalałem w moją Panią w maju.I jak zapowiedziała warto abym to dobrze sobie zapamiętał bo faktycznie,był to ostatni raz.Więcej już tego nie dostanę.Zresztą nie była zbyt chętna na to bo cała jej antykoncepcja to kalendarzyk.Co,do Panów czy Pana, który się pojawi.Pewnie trochę to potrwa zanim pozwoli mu włożyć bez… ale myślę,że zgodzi sìę na to.Zresztą to jej decyzja a i pewnie będzie też zależała od tego jaki będzie jej kochanek.Ja nie mam tu nic do powiedzenia i….moze to jest najbardziej podniecające

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Według kanonu to mąż powinien w prezerwatywie a kochanek bez, tak aby żona czerpała jak najwięcej przyjemności z kochankiem. Tak aby kiedy najdzie ją ochota pofiglować, aby myślała w pierwszej kolejności o zaspokojeniu swoich pragnień z kochankiem, a nie z mężem. Mąż powinien wspierać żonę, aby czerpała jak najwięcej i najczęściej radość z kochankiem. Dla żony seks z mężem winien być już dodatkiem... no chyba, że mąż mógłby uczestniczyć aby posprzątać po kochanku..

Co sądzicie o takim układzie ?

• Lubię 8
  • Facepalm 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
44 minuty temu, Raffi pisze:

Według kanonu to mąż powinien w prezerwatywie a kochanek bez, tak aby żona czerpała jak najwięcej przyjemności z kochankiem

Przepraszam bardzo - kto ustala takie kanony? (nawet w Ultimate Cuckold - tak, wiem, że jesteśmy w tym dziale).

Lula. 

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
48 minut temu, Raffi pisze:

Co sądzicie o takim układzie ?

W kanonie UC taki układ jest możliwy i czemu by nie. 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, Druh. pisze:

W kanonie UC taki układ jest możliwy i czemu by nie. 

Jest jednak różnica pomiędzy "możliwy jest taki układ gdzie..." a "powinno być tak, że..."

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, Sailor&Lula pisze:

Przepraszam bardzo - kto ustala takie kanony? (nawet w Ultimate Cuckold - tak, wiem, że jesteśmy w tym dziale).

Lula. 

Uwielbiam Twoją wkrętkę w ten temat ❤️

Ale podyskutuje. Kanony, fantazje są różne. Możliwy jest przecież układ, gdzie jest jeden stały Kochanek, który przedstawia badania i mają wyłączność. Co złego jest w takim układzie? Czy gumka to taka świętość jedyna i słuszna?

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
56 minut temu, maniurka pisze:

Co złego jest w takim układzie?

Nic i nikt do tego nie ma przecież żadnych uwag. Chodzi jedynie o stwierdzanie, że "Wg kanonu powinno się....". Jedyne co się powinno w ZK to przyjęcie, że niczego nie "powinno się" bo tak

• Lubię 2
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
10 minut temu, Wichura pisze:

Nic i nikt do tego nie ma przecież żadnych uwag. Chodzi jedynie o stwierdzanie, że "Wg kanonu powinno się....". Jedyne co się powinno w ZK to przyjęcie, że coś się powinno bo tak

Tu się zgodzę, jeśli już wiem cokolwiek o ZK to, że kompletnie nie ma jednego kanonu i jednego schematu

• Lubię 4
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...