Skocz do zawartości
the thing

Sex bez gumki

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek k&p_gdansk

znaczy się seks w golfie? :P To ja mam taką fajną taśmę hydrauliczną, trzyma się na mokrym. Może tylko trzonek owinąć?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Trzecia możliwość- gumka z obciętą końcówką zbiorniczka. Jakaś tam ochrona, ale spust do środka możliwy.

Jakaś tam ochrona??? :lach: Oczy przecieram ze zdumienia! Ochrona przed czym??? 

The Thing, gratuluję całej Waszej trójce! :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zuzko też się szczerze uśmiałem z tej gumki z obciętą końcówką. Muszę kolegom opowiedzieć przy piwie. Nigdy bym na taką ochronę nie wpadł. Wprost genialne. :lach:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Trzecia możliwość- gumka z obciętą końcówką zbiorniczka. Jakaś tam ochrona, ale spust do środka możliwy.

Z cyklu Polak potrafi :aua:

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Utrzymując klimat.

Obcinamy przed założeniem czy po?

• Lubię 5
  • Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuje bardzo za gratulacje, ale należą się one przede wszystkim mojej kochanej żonce że zdecydowała się na ten krok.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z cyklu Polak potrafi :aua:

Nie słyszeliście o tym ?

Nic tylko opatentować

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jakaś tam ochrona??? :lach: Oczy przecieram ze zdumienia! Ochrona przed czym??? 

The Thing, gratuluję całej Waszej trójce! :)

przed zbytnią przyjemnością :-)....

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Trzecia możliwość- gumka z obciętą końcówką zbiorniczka. Jakaś tam ochrona

Gentleman,Czytalam Cie raz, dwa, trzy .... nie wiem ile juz razy i ... probowalam Cie zrozumiec ;) obronic Cie i ... chyba to zrobie ;)Twoja teoria to efekt kilku browcow pod rzad ;)
  • Lubię 1
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...