Skocz do zawartości
the thing

Sex bez gumki

Rekomendowane odpowiedzi

Kolejny stopień to tzw. "second in", czyli pełny wytrysk kochanka w jej wnętrzu, potem twoja rola:

-zlizanie cream pie,

-sex gdy jest jeszcze pełna soków kochanka. 

przyłączam się do propozycji... to jest to o czym marzy wielu rogaczy..

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj the thing,

To naprawde musi byc niesamowite z punktu widzenia Rogacza :)

Cos niecos o tym wiem, bo Maz mi opowiada swoje wrazenia po moim soczystym seksie z moim Kochankiem :) Jest wtedy taki rozanielony i mowi, ze uwielbia nas ogladac, zwlaszcza jak moj

Kochanek wbija sie we mnie. Wlasnie ten krotki moment jest dla naszej Trojki mega podniecajacy.

Ale wracajac do sedna, seks bez gumki.

Czytajac Twoj post, mialam wrazenie, ze czytam o sobie. Nie bujam, ale w dniu, kiedy napisales ten post ja i moj Kochanek mielismy swoj debiut bez gumki. Ahhhh ... mniam ...

Jednak zanim to zrobilismy i mimo naszej kilkuletniej znajomosci i praktyki ;) musialam go zapytac o istotna rzecz w sprawie higieny i zdrowia. Mam na tym punkcie ogromnego bzika. I slusznie. Gdy upewnilam sie, a wiec zaufalam Kochankowi, ze az nikim innym nie spotyk sie, podjelam decyzje bezgumkowa ;)

Ale co ja zauwazylam ? Dlaczego bez gumki ? Dlaczego tak mi sie zachcialo ? Po prostu chcialam poczuc wieksza bliskosc z partnerem. Jest to bardziej sfera psychiczna niz fizyczna jak sie pozniej okazalo. Z punktu fizycznego nie bylo zbyt duzej roznicy. Chodzilo o bliskosc emocjonalna. Znamy sie juz tak dlugo, ze to juz kolejny stopien wtajemniczenia. Chcialam Go posiadac, miec Go na wlasnosc na ten moment i poczuc troche wladzy. Mysle, ze zawladnelam tez Jego umyslem ;) ...

• Lubię 18

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wredna Wiedźmo.

Gratuluje udanego debiutu, mam nadzieję że świetnie się bawiłaś.

Masz racje jest to wspaniałe uczucie zarówno z mojej strony, jak i mam nadzieje ze strony kochanków.

Wybacz moje pytanie.

Czy ta wredność objawia się tym że posiadasz ciała i dusze swych partnerów? :-)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wredna Wiedźmo.Wybacz moje pytanie. Czy ta wredność objawia się tym że posiadasz ciała i dusze swych partnerów? :-)

To bardzo mile the thing, dziekuje :)Lubie takie pytania niebanalne, ktore dotykaja czegos wiecej niz ciala.Moje nastawienie do seksu moge smialo porownac do wyczynowego uprawiania sportu.O co chodzi ?Przebieglam kilka maratonow z calkiiem dobrym wynikiem i nie robilam tego tylko dla zdrowia, czy samego biegania, treningi byly czesto meczace i wydawaly sie bezsensowne. Ale to pozory. W tym co robilam bylo sprawdzenie samego siebie i pokonywanie wlasnych granic.Zachcialo mi sie pokonac granice rowniez w seksie. Ladnych kilka lat temu nie bylo u mnie mowy, ze moge uprawiac seks z innym mezczyzna niz z Mezem. Teraz, nie wyobrazam sobie inaczej. Ale do seksu potrzebuje czegos wiecej. Potrzebuje, by Kochanek mnie adorowal i myslal, ze jest troche ode mnie zalezny, ze bedzie myslal o mnie rowniez poza seksem. Ze jako Mezatka jestem dla niego na stale nieosiagalna mimo, ze by tego chcial.I podnieca mnie to, ze ta moja wrednosc zabiera ciala i dusze moich partnerow. Uwielbiam kokietowac i wladac Kochankami :)Gdy poznalam sam sex

Wredna Wiedzmo i pozwolilas kochankowi na spust do srodka? czy przed finalem musial wyjac ?

Poki co, mam niezmienna zasade, ktorej sie trzymam. Final zawsze na zewnatrz. Moze to byc roznie, piersi, twarz, w usta. Ale nigdy do srodka. Tak na razie mam ;)
  • Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Koledzy pozwolili byście na to aby ktoś spuszczał się do środka Waszej kobiecie ?

Jeśli NIE chodzi o kwestię zdrowia i tylko zdrowia, to szczerze mówiąc nie za bardzo rozumiem ton pytania... Jeśli już pozwoliłbym (a pewnie tak w końcu będzie ;)) na to, aby ktoś pieprzył moją kobietę czy żeby obciągała mu fiuta buzią (co akurat uważam za najdalej posunięty akt kontaktu z innym facetem MOJEJ przecież żony ;)) to dlaczego miałoby mi przeszkadzać, że spuści się jej do środka, do buzi czy gdziekolwiek??

Bez obrazy, ale uważam, że stawianie sobie takich sztucznych granic, kiedy już dopuści się jej oddawanie się innemu jest śmieszne. W cipkę tak - w dupkę nie, w raczkę tak - laskę nie, a może jeszcze obostrzenia co do maksymalnej liczby wejść kutasa w cipkę??? Bez sensu kompletnie.

Oczywiście kwestia zdrowia jest najważniejsza i z tego tytułu to wszystko w ogóle nie jest takie proste, ale tak w wolnych od troski zdrowotnej fantazjach, wyobrażając sobie trójkąt mkm czy gangbang z żonką w roli głównej, "gumki" w ogóle nie figurują. Zawsze jest mocno, ostro i ze spuszczaniem się jej we wszystkie dziurki i na wszystkie części ciała, na które lubi :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie tak, jak akceptujemy sex to na całość, ograniczenia w tym wynikać powinny tylko z chęci i tego co się lubi, stąd wytrysk do środka (któregokolwiek) jest sprawą naturalną.

Ale proza życia czyni to niewykonalnym dla kwestii bezpieczeństwa, więc pozostaje hołdować ograniczeniom, gumkom itd. 

• Facepalm 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Koledzy pozwolili byście na to aby ktoś spuszczał się do środka Waszej kobiecie ?

o niczym innym nie marzę kiedy już zacznie mnie zdradzać... każdy raz musi kończyć się obfitym tryśnięciem kochanka głęboko w pochwie Mojej Żony... nie mogę doczekać się pierwszego zaspermienia jej przez kochanka... 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie powiem że widok tryskającego kochanka w wnętrze mojej kochanej żonki nie podnieciłby mnie do czerwoności.

Ale to zostawiam Jej. Najbardziej podniecającym będzie kiedy to Ona zdecyduje kiedy ma skończyć w niej, a ja nie będę miał nic do gadania.

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie powiem że widok tryskającego kochanka w wnętrze mojej kochanej żonki nie podnieciłby mnie do czerwoności.

Ale to zostawiam Jej. Najbardziej podniecającym będzie kiedy to Ona zdecyduje kiedy ma skończyć w niej, a ja nie będę miał nic do gadania.

No tak, żona może zadecydować że ty będziesz jej zmiennikiem i czy kochanek ma przelecieć cię w gumce czy bez.

Trzecia możliwość- gumka z obciętą końcówką zbiorniczka. Jakaś tam ochrona, ale spust do środka możliwy.

Można to zastosować przy seksie analnym jak ktoś chce poczuć wytrysk w środku.

Trzeba tylko sprawdzić które prezerwatywy ile można obciąć. 

• Facepalm 1
  • Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...