Skocz do zawartości
the thing

Sex bez gumki

Rekomendowane odpowiedzi

Właśnie nastąpiło to o czym zawsze marzyłem.

Teraz moja Ukochana żonka wspólnie z naszym wieloletnim partnerem uprawia sex bez gumki.

Wrażenia niesamowite.

• Lubię 10
  • Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wow!

Wiem doskonale, jaka to radość dla Rogacza!

No i nie tylko ..... :smutek3:  , bowiem Hotka i Kochanek, też równie umiejętnie potrafią korzystać z tych doznań :sex1:

:D

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mam nadzieję , że dojdzie między nimi do pełnego zbliżenia.. do samego końca...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja np nie chciałbym aby moja partnerka bzykała się bez gumki.

I dobrze. :)

Każdy z nas ma inne fantazji i inne fetysze. Choć ... dzięki forum odkryłam, że bardzo wielu Rogaczy ma takie same, bądź bardzo podobne.

To dla mnie jest zaskakujące. :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Historia przedstawia się tak.Mamy wieloletniego partnera, z którym się spotykamy często. Znamy go na tyle dobrze że możemy mu zaufać.Do tej pory nasze igraszki odbywały się z pełnym zabezpieczeniem. Ale jak to się mówi "Apetyt rośnie w miarę jedzenia".Rozmawiałem z moją kochaną żonką na ten temat, i ona stwierdziła że chce się mu oddać bez prezerwatywy.Pozostało tylko się spotkać. Długi weekend był najlepszym czasem aby zrealizować to postanowienie.Umówili się u nas.Moje kochanie przygotowywało się specjalnie dla niego. Po długiej aromatyczne i kąpieli, ubrała się w sexowne ciuchy.Jeszcze tylko makijaż, i już pozostaje czekać na przyjazd kochanka.Zjawił się punktualnie, już w drzwiach moja kochana żonka rzuciła się na niego jak wygłodniała kocica.On nie pozostał dłużny, cały czas pieszcząc się przenieśli się do naszej sypialni.Ja przygotowałem drinki, i przyglądałem się rozgrywającym scenom.Po chwili opuściłem sypialnie, i dałem im czas tylko dla siebie.Po odgłosach wnioskowałem że dogadzali sobie całkiem nieźle. Pojękiwania było słychać w drugim końcu domu.W pewnym momencie wszystko na chwilę ucichło, po czym usłyszałem głośny krzyk mojej kochanej hotki, który przeszedł w miarowe pojękiwanie.Musiało im być bardzo przyjemnie. Podniecony dźwiękami podkradłem się pod drzwi sypialni i dyskretnie ich podglądnąłem.Moim oczom ukazał się piękny widok. Pomiędzy szeroko rozstawionymi nogami mojej kochanej żonki poruszał się miarowo jej kochanek.Ujrzałem jego niczym nie osłoniętego penisa raz po raz znikającego w pochwie mojej kochanej żonki.Ręka sama powędrowała do mojego podnieconego penisa, i zaczęła go gładzić.Po pewnym czasie ruchy kochanka przyspieszyły, oboje zaczęli głośniej jęczeć. Byk w pewnym momencie wyszarpnął swojego członka i obficie wytrysnął na twarz i piersi mojej kochanej żonki. Chwile tak leżeli dusząc głęboko, po czym byk wstał i udał się do łazienki.Ja wykorzystałem ten moment i czym prędzej znalazłem się w gorącej, rozciągniętej cipce. Podniecenie było przeogromne. Widziałem szczęśliwą twarz mojej kochanej żonki na której powoli zasychała sperma byka. Mocno wtulony w nią rozsmarowywałem jego nasienie na mojej klatce piersiowej.Ta wspaniała chwila nie mogła trwać wiecznie, podniecenie stawało się nie do wytrzymania. Chwilę później i ja wystrzeliłem, tym razem w jej wnętrzu.To był wspaniały wieczór, który nam wszystkim bardzo przypadł do gustu.

• Lubię 20
  • Wow! 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kolejny stopień to tzw. "second in", czyli pełny wytrysk kochanka w jej wnętrzu, potem twoja rola:

-zlizanie cream pie,

-sex gdy jest jeszcze pełna soków kochanka. 

• Lubię 3
  • Zauroczenie 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kolejny stopień to tzw. "second in", czyli pełny wytrysk kochanka w jej wnętrzu, potem twoja rola:-zlizanie cream pie,-sex gdy jest jeszcze pełna soków kochanka.

Tutaj daje już pełną władzę mojej kochanej żonce.Jeśli tak zadecyduje, to ja się zgodzę . Co więcej sprawi mi to przeogromną przyjemność.
  • Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

lub inaczej "nadziewana bułeczka"

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...