Skocz do zawartości
Duszek Rodrigo

Witam... Obserwuje forum od 3 lat :)

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek Rodrigo

A skąd wiesz, że nie mają?Myślisz, że każda Para Cuckold klepie na lewo i prawo o swojej sferze erotycznej?

bo na tyle ich znam?

Jeszcze jakies pytania?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

znam ich na tyle ze wiem?

Mieszkasz z nimi? Przebywacie razem przynajmniej większą część doby?

Podsłuch w ich mieszkaniu zainstalowałeś?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Rodrigo

Mieszkasz z nimi? Przebywacie razem przynajmniej większą część doby?Podsłuch w ich mieszkaniu zainstalowałeś?

Rozumiem ze wiesz wiecej zarowno o mnie jak i o moim otoczeniu... dziekuje tak masz racje i rozumiem :->

Więc inaczej- obcy facet, pierwszy raz go widzisz na oczy, a patrzy się na Ciebie i myśli o tym że w każdej chwili może się przyłączyć. A Ty masz tego świadomość i myślisz sobie. Co myślisz sobie, że może się przyłączyć?

Tutaj mnie zaciekawiles i chetnie porozmawiam na ten temat... wytlumacz mi prosze dokladnie ta sytuacje bo nie zrozumialem

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Rodrigo, zadziwia mnie pewność z jaką twierdzisz, iż wspomniana przez Ciebie para Twoich przyjaciół nie ma doświadczenia w ZK.

Zapytuję więc: SKĄD WIESZ?

Stąd, że zaprzeczyli lub stwierdzili, że nie wiedzą co to określenie oznacza?

Czy może z Twoich wnikliwych jak dotąd obserwacji kobiet, mężczyzn i okoliczności przyrody w ogóle?

nie znosze kiedy ktos mnie ocenia nie znajac mnie

Ty właśnie oceniłeś swoich przyjaciół, może trafiłeś, a może nie.

Niemniej jest to Twoja OCENA.

Sam nie lubi, ale on to może ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

wytlumacz mi prosze dokladnie ta sytuacje bo nie zrozumialem

Sytuacja jest jasna i oczywista. Jesteśmy na Forum Cuckoldplace Poland. To największe Forum Cuckold w Polsce. Rozmawiamy na tym Forum głównie o Cuckold. W temacie ująłeś że obserwujesz nasze Forum od trzech lat. Przecież to klasyczny układ Cuckold. Kochanek i Kochanka "w łóżku" (na stole, na podłodze, na przejściu dla pieszych w windzie, gdziekolwiek) a im towarzyszący Rogacz, czyli Mąż tej Kobiety. Co tu jest do tłumaczenia.

Pytam jak Ty zareagowałbyś w takiej chwili. Dwóch facetów w łóżku i jedna kobieta, lub myśl o potencjalnym przyłączeniu się Rogacza, bo taki mu akurat do głowy wstrzeli kaprys, by się przyłączyć. I co Ty na to, wtedy.

Widzę że pociągnąłeś temat w bardzo imprezową stronę, już niemalże się umawiasz na wymiany :) Świetnie, bardzo fajnie i w ogóle. Ale to jest Forum o Cuckold. Wiesz o tym zapewne.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Rodrigo

Pytam jak Ty zareagowałbyś w takiej chwili. Dwóch facetów w łóżku i jedna kobieta, lub myśl o potencjalnym przyłączeniu się Rogacza, bo taki mu akurat do głowy wstrzeli kaprys, by się przyłączyć. I co Ty na to, wtedy.Widzę że pociągnąłeś temat w bardzo imprezową stronę, już niemalże się umawiasz na wymiany :) Świetnie, bardzo fajnie i w ogóle. Ale to jest Forum o Cuckold. Wiesz o tym zapewne.

Wiem i jako ze jestem tutaj nowy nie chce na samym poczatku zrazic do siebie zarzadu :->  dlatego odpuszczam i stwierdzam ze illa masz racje rozumiem :-> 

Mam nadzieje ze pani illa doceni bo trudno mi to przychodzi... taki charakter :redevil:

Co mysle o przylaczeniu sie rogacza? trudno powiedziec bo jak mowilem brak doswiadczenia ale mysle ze to zalezy od zasad jakie wczesniej bysmy ustalili wspolnie lub z jego pania i tych zasad bym sie trzymal.

Jak to wyglada u ciebie? z doswiadczenia oczywiscie

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie wygląda to tak jak powinno :-) Klasyczny cuckold, lubię. Praktykuję. Marzeniem wielu Kochanków są randki sam na sam z Hot Wife i takie również zdarzały się mnie, ale na to, trzeba zapracować, popracować trochę. Nie robimy niczego bez wiedzy Rogacza. Nawet gdy jesteście sami, On i tak o wszystkim wie.

Pozdrawiam.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie wygląda to tak jak powinno :-) Klasyczny cuckold, lubię. Praktykuję. Marzeniem wielu Kochanków są randki sam na sam z Hot Wife i takie również zdarzały się mnie, ale na to, trzeba zapracować, popracować trochę. Nie robimy niczego bez wiedzy Rogacza. Nawet gdy jesteście sami, On i tak o wszystkim wie.

Pozdrawiam.

I takie podejście mi sie podoba u Was drodzy Panowie :)

Pozdrawiam Zuzia 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też miałem pewnośc, że nie ma na świecie facetów, którzy chcieliby widzieć własną zonę z penisem kochanka w jej cipce.

Ostatnio, parę lat temu, dowiedziałem się (na taśmie 8mm) o "zabawach" establishmentu lat '70. Zapewniam, że wtedy również bywali chłopcy, którzy nie mieli pojęcia, że podczas niezwykle upojnych chwil na "skórze niedźwiedzia przed kominkiem" byli obserwowani przez mezów owych dam. Zapewniam, ze tak było, ... i jest.

A dziś również tak jest. Co pomysleć o kumplu, który ma niezwykle efektowną żonę dwoje dzieci, a na imprezie podlewanej niewielką ilością alkoholu, w trakcie dyskusji ogólnoerotycznej, mówi przytłumionym szeptem, że są bardzo tolerancyjnym małżeństwem?

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...