Skocz do zawartości
Duszek Rodrigo

Witam... Obserwuje forum od 3 lat :)

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek Rodrigo

Nie. Nic nie było, powiedziałaby mi :) Zwykły, profesjonalny masaż. Może gdyby był atrakcyjniejszy (a sunia wybredna, oj wybredna ;)) pozwoliłaby mu wtedy się przelecieć. I może szkoda, że nie był... ;):P

Wiem ale i tak ciekawie sie zaczyna wiec teraz to juz chyba tylko kwestia czasu i waszego wyboru... dobrze ze wybredna!

Dla ciebie tez dobrze jesli bedziesz wiedzial ze kochala sie z kims z kim bylo jej naprawde dobrze a nie z byle fleja

zaraz napisze o wczorajszym

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Rodrigo

Wczoraj wieczorem rozmawialem na skype z tym dobrym kolega o ktorym wspomnialem w poscie a ze drinkowali to postanowilem ze sprobuje wyczuc sytuacje... o 22 mieli sie zbierac na urodziny do znajomych wiec godzine wczesniej byli juz wyszykowani... Chcialem to zrobic delikatie zeby nie stworzyc glupiej sytuacji w razie gdybym sie jednak mylil wiec uznalem ze najlepszym rozwiazaniem bedzie skomplementowanie jej wygladu :-D

Powiedzialem cos w stylu ''Ale sie Kasia wystroilas lepiej niech cie facet pilnuje bo chlopaki beda cie zaczepiac''...

I tutaj zostalem zaskoczony tym co powiedzial kolega... ''nie musze jej pilnowac, ona nie jest zainteresowana innymi facetami bo leci na ciebie'' :mrgreen: Kasia zamilkla bo chyba sie tego nie spodziewala... dodal ''teraz jestes cicho a wczoraj bylas taka wygadana'' cokolwiek to mialo znaczyc :) Powiedzialem do niej ''oj ktos tutaj ma ciekawe fantazje'' i zmienilismy temat... pozniej esemesowalem z kolega jak juz byli na tych urodzinach i troch sie wachalem. Puki co to byly tylko fantazje wiec nie maja doswiadczenia w ZK i obawiam sie ze gdyby cos poszlo nie tak to moglyby na tym ucierpiec nasze relacje ale w koncu sie zgodzilem :->

Powiedzialem ze na pierwszym spotkaniu nie chce isc z nia na calosc. Troche ja popieszcze jakis erotyczny masazyk z olejkami, buziaki a pozniej niech sie z tym przespia i porozmawiaja jak sie z tym czuja. Zaznaczylem ze jesli cos by mu nie przypasowalo to niech mi da do zrozumienia w koncu to jego kobieta :-D

Szczegoly dogramy na mmiejscu jak wroce do kraju jesli nic sie do tego czasu nie zmieni.

Albo wpadna do mnie cos ugotujemy napijemy sie wina pogadamy a pozniej tance (oczywiscie ja z nia) albo wpadne do nich a kolega wyjdzie pod pretekstem ze ma wezwanie do firmy jakies zebranie zarzadu czy inny kit :->

Niech chociaz oni maja dobrze :->

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

wiec sobie nie pochlebiaj...

W żadnym wypadku tego nie czynię, stwierdziłam fakt :redevil:

Tak czy inaczej dziekuje za skrytykowanie wszystkiego co napisalem w swoim pierwszym poscie na forum i w ktorym wlasnie chcialem napisac o wczorajeszej rozmowie z para przyjaciol ewentualnie poradzic sie...Wielka zacheta...

Obraź się :D przywilej młodości ;)

chcialem napisac o wczorajeszej rozmowie z para przyjaciol ewentualnie poradzic sie...

Wskaż im adres Forum, jeśli będą chcieli, sami zapytają, chyba że pełnisz rolę doradcy ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Rodrigo

Tak czy inaczej dziekuje za skrytykowanie wszystkiego co napisalem w swoim pierwszym poscie na forum i w ktorym wlasnie chcialem napisac o wczorajeszej rozmowie z para przyjaciol ewentualnie poradzic sie...

Wielka zacheta...

Obraź się :D przywilej młodości ;)

Nie jestes w stanie sprawic zebym sie obrazil... Ja sie nie obrazam zawsze mowie ludziom co mysle... jest roznica. :roll:

Czy boli cie to ze jestem mlody? :->  Za 2 tygodnie koncze 29 i poczulem sie staro wiec wezme to za komplement i podziekuje...
 Dziekuje :->

chcialem napisac o wczorajeszej rozmowie z para przyjaciol ewentualnie poradzic sie...

Wskaż im adres Forum, jeśli będą chcieli, sami zapytają, chyba że pełnisz rolę doradcy

Zalatwie to po swojemu ;) ale dziekuje za chec pomocy jesli bede mial pytania to skorzystam.

To jeszcze trzy miesiace zanim wroce do kraju wiec bez ekscytacji... czas pokaze

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Rodrigo

ale jesli mowa o doswiadczeniu zyciowym to naprawde odpusc sobieCzemu ma sobie odpuścić, czy to dlatego że masz tatuaż? :) Myślisz że tu średnia wieku wynosi 18 lat?

Zupelnie nie rozumiem co ma do tego tatuaz... nie znam illi ale tez illa nie zna mnie wiec mowienie o doswiadczeniu zyciowym kierujac sie wiekiem jest troche jakby... bezsensowne? :s: Nie oceniam ludzi ale tez nie lubie kiedy ktos ocenia mnie zwlaszcza jesli mnie nie zna. Moze wrocimy do tematu postu? :mur: :->

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moze wrocimy do tematu postu?

Temat postu "witam, obserwuję forum od trzech lat". Przeniesiony przeze mnie do działu rozmów o wątpliwościach na początku, ponieważ z Twojego przywitania zrobiłeś temat. Czemu nie. Ja mam pytań kilka odnośnie Twoich obserwacji Forum. Oto one:

Pomówmy o zdradzie kontrolowanej. Co byś powiedział, gdyby w sypialni obok Ciebie i pięknej kobiety, przysiadł się naprawdę DUŻY facet (taki co jak machnie ręką to zabije) i chciałby patrzeć jak to robisz. Cykać zdjęcia.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Puki co to byly tylko fantazje wiec nie maja doswiadczenia w ZK

A skąd wiesz, że nie mają?

Myślisz, że każda Para Cuckold klepie na lewo i prawo o swojej sferze erotycznej?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Rodrigo

Pozwolisz że Cię uświadomię? Illa posiada ogromne doświadczenie. Ponadto zorganizowanych kilka zlotów na koncie. Pełna Autoryzacja, znana i lubiana twarz. Proponowałbym Ci zawsze najpierw się zorientować z kim tak naprawdę rozmawiasz a później snuć wnioski. A Ty, kim jesteś? Jakie jest Twoje doświadczenie w Zdradzie Kontrolowanej. Nie mówimy tu o mężatych przyjaciółkach którym stawiasz kino a ich mężowie nic o tym nie wiedzą. Pomówmy o zdradzie kontrolowanej. Co byś powiedział, gdyby w sypialni obok Ciebie i pięknej kobiety, przysiadł się naprawdę DUŻY facet (taki co jak machnie ręką to zabije) i chciałby patrzeć jak to robisz. Cykać zdjęcia.

Napisalem ze w tym temacie na pewno ma wieksze doswiadczenie i ze w tej kwestii nie bede sie klucil. Rozumiem i za to szacun ale nie bede jej za to czcil tak? Duzy facet... co z tego ze duzy facet. od 6 lat silowni od 3 trenuje mma i boks, nie robi na mnie wrazenia duz facet wiec nie wyolbrzymiajmy... tak czy inaczej powiedzialem ze dla illa szacun ale powtorze jeszcze raz nie znosze kiedy ktos mnie ocenia nie znajac mnie

znam ich na tyle ze wiem?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

co z tego ze duzy facet. od 6 lat silowni od 3 trenuje mma i boks, nie robi na mnie wrazenia duz facet wiec nie wyolbrzymiajmy

Ale to że facet jest duży, to akurat sprawa drugoplanowa. Więc inaczej- obcy facet, pierwszy raz go widzisz na oczy, a patrzy się na Ciebie i myśli o tym że w każdej chwili może się przyłączyć. A Ty masz tego świadomość i myślisz sobie. Co myślisz sobie, że może się przyłączyć? Resztę, no, dobrze już dobrze, wszystko wyjaśnione. Pogadaj ze mną o zdradzie kontrolowanej.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...