Skocz do zawartości
Duszek rafal.leszo

jak ją przekonać?

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek rafal.leszo

Witam, słowem wstępu - jestem w czteroletnim związku, dziewczyna na bardzo wiele mi pozwala, niemalże od początku jest bardzo ostra i napalona w łóżku. Jakiś czas temu, wyszło tak,, że poszliśmy razem z jej przyjaciołka i moim przyjacielem, do niego się napić. Upici dość mocno wpadliśmy na pomysł "kto posunie się dalej".. Szybko wyniknęło z tego to, ze zaczelismy uprawiać ze sobą seks, w jednym pokoju, niestety bez "zamiany", na co nalegała zarówno jej przyjaciólka, mój przyjaciel, jak i ja po cichu. Dziewczyna obrazona pomyslem poszla do innego pokoju gdzie dokonczylismy zabawe. Minelo troche czasu, ale temat wciaz mi siedzial i siedzi w glowie. Chcialbym ja bardzo przekonac do tego, jeszcze raz zaaranzowac to spotkanko, tym razem by oddała się mojemu przyjacielowi (który wiem że jej sie podoba). Dodam, ze czesto gadalismy o tym(ja i on) mowi ltez ze chcialby jeszcze raz, tylko moze  z zamiana(boi sie chyba mojej reakcji, wiec mowi to pol zartem), na co ja odpowiadałem, że chętnie bym wypróbował przyjaciółke, na co on że jemu to bardzo odpowiada - takze on na pewno napalony jest.

Jakos pare tygodni temu, cos sie zmienilo. Pytam Was doswiadczonych czy to coś może oznaczać - podczas loda, dziewczyna kaze dawać mi palec do ręki, i ssąc mi, jednoczesnie obciąga ten palec, i bierze do ust jak penisa, wymienia co jakiś czas. Dalej, ostatnio coś gadaliśmy o tym przyjacielu przed seksem, i nagle ona wyleciała pol zartem "że często widziała jego penisa" , na co ja zeby podtrzymac temat czy sie przygladala, a ona dlugo przytaknela. Kontynuujac temat, zeby wiedziala ze go podnieca, powiedziałem, że ostatnio komentował jej biust, przez 10 minut nie dawała mi spokoju, chcąc się dowiedzieć o co chodzi. Kiedy powiedziałem co powiedzał, ze chetnie by jej wymacał, ochoczo zaczeła mi robić loda, z zamkniętymi oczami cały czas, kładąc moją rękę na piersiach bym je macał. Nie wiem jak dalej ją przekonywać, bo czasem właśnie daje takie sygnały, ktore dobrze by bylo zebyscie mi wyjasnili ;) A czasem mówi jak coś staram się wspomniec, ze mam dziwne pomysly. Mam wrazenie, ze teraz nawet by sie nie zgodzila na uprawianie seksu przy innej parze.Dajcie proszę znać co uważacie, i bądzcie wyrozumiali, to mój pierwszy post, i początek. :) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek sraczka

Nie pocieszę Cię, najprawdopodobniej nie przekonasz jej. Sama musi sobie to wszystko w głowie ułożyć, dojrzeć, a na końcu sama poprosić. Nic na siłę.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek rafal.leszo

A te sygnały? Coś mogą oznaczać? Dzięki za odp :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ona chce innego faceta lub nawet dwóch to jest pewne ale Ciebie innej oddać nie chce

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek sraczka

A te sygnały? Coś mogą oznaczać? Dzięki za odp :)

Na te pytanie musisz sobie odpowiedzić sam. Domniemam iż nikt z forum nie zna twojej kobiety, a żeby odpowiedzieć jednoznacznie to kobietę trzeba znać a znasz ja prawdopodobnie tylko ty!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jest takie powiedzenie, że kobieta wcale nie pragnie księcia z bajki - ona pragnie się najeść i nie przytyć.

Istotą problemu jest bowiem obawa przed konsekwencjami. Jeśli Cię kocha to nie podejmuje kontaktów z innymi, bo się boi, że Ciebie utraci. Najważniejsze wiec, to przekonać ją, że jest to też Twoje pragnienie.

Jak to zrobić? Tego już nie wiem, bo to bardzo indywidualna sprawa.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, słowem wstępu - jestem w czteroletnim związku, dziewczyna na bardzo wiele mi pozwala, niemalże od początku jest bardzo ostra i napalona w łóżku. Jakiś czas temu, wyszło tak,, że poszliśmy razem z jej przyjaciołka i moim przyjacielem, do niego się napić. Upici dość mocno wpadliśmy na pomysł "kto posunie się dalej".. Szybko wyniknęło z tego to, ze zaczelismy uprawiać ze sobą seks, w jednym pokoju, niestety bez "zamiany", na co nalegała zarówno jej przyjaciólka, mój przyjaciel, jak i ja po cichu. Dziewczyna obrazona pomyslem poszla do innego pokoju gdzie dokonczylismy zabawe. Minelo troche czasu, ale temat wciaz mi siedzial i siedzi w glowie. Chcialbym ja bardzo przekonac do tego, jeszcze raz zaaranzowac to spotkanko, tym razem by oddała się mojemu przyjacielowi (który wiem że jej sie podoba). Dodam, ze czesto gadalismy o tym(ja i on) mowi ltez ze chcialby jeszcze raz, tylko moze  z zamiana(boi sie chyba mojej reakcji, wiec mowi to pol zartem), na co ja odpowiadałem, że chętnie bym wypróbował przyjaciółke, na co on że jemu to bardzo odpowiada - takze on na pewno napalony jest.

Jakos pare tygodni temu, cos sie zmienilo. Pytam Was doswiadczonych czy to coś może oznaczać - podczas loda, dziewczyna kaze dawać mi palec do ręki, i ssąc mi, jednoczesnie obciąga ten palec, i bierze do ust jak penisa, wymienia co jakiś czas. Dalej, ostatnio coś gadaliśmy o tym przyjacielu przed seksem, i nagle ona wyleciała pol zartem "że często widziała jego penisa" , na co ja zeby podtrzymac temat czy sie przygladala, a ona dlugo przytaknela. Kontynuujac temat, zeby wiedziala ze go podnieca, powiedziałem, że ostatnio komentował jej biust, przez 10 minut nie dawała mi spokoju, chcąc się dowiedzieć o co chodzi. Kiedy powiedziałem co powiedzał, ze chetnie by jej wymacał, ochoczo zaczeła mi robić loda, z zamkniętymi oczami cały czas, kładąc moją rękę na piersiach bym je macał. Nie wiem jak dalej ją przekonywać, bo czasem właśnie daje takie sygnały, ktore dobrze by bylo zebyscie mi wyjasnili ;) A czasem mówi jak coś staram się wspomniec, ze mam dziwne pomysly. Mam wrazenie, ze teraz nawet by sie nie zgodzila na uprawianie seksu przy innej parze. Dajcie proszę znać co uważacie, i bądzcie wyrozumiali, to mój pierwszy post, i początek. :)

Jeszcze raz zaaranżuj spotkanie i może coś więcej się wydarzy...albo kochajcie się koło siebie blisko i niech on ją trochę podotyka...:)

a potem samo się wszystko potoczy...Ty zobaczysz jej reakcję na jego dotyk...:) Fajnie i tak, że tak się bawiliście bo ja mojej nawet na taką zabawę nie chcę dać się namówić...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...