Skocz do zawartości
illa

fantazje uległej illi..

Rekomendowane odpowiedzi

Po prostu mało kto przejdzie rozmowę kwalifikacyjną 

No ale żeby ją przejść, to najpierw trzeba się na niej stawić, a nie kapitulować na samą myśl. :P 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

to ja nieśmiało wysuwam swoją skromną kandydaturę....chyba mam spore szanse bo jestem jedyny  :lach:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Po prostu mało kto przejdzie rozmowę kwalifikacyjną  8-)

Ale to nie ja mam prowadzić casting ;)

Przecież mam być niczego świadoma.

to ja nieśmiało wysuwam swoją skromną kandydaturę....chyba mam spore szanse bo jestem jedyny  :lach:

Hmm, jeśli chcesz objąć rolę kierowniczą grupy i tym samy kierować jej działaniem, a przedtem znaleźć pozostałych dwóch współsprawców ;):lach: to chyba jest szansa, zima idzie..

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale to nie ja mam prowadzić casting ;)

Przecież mam być niczego świadoma.

Hmm, jeśli chcesz objąć rolę kierowniczą grupy i tym samy kierować jej działaniem, a przedtem znaleźć pozostałych dwóch współsprawców ;):lach: to chyba jest szansa, zima idzie..

Nie no na kierownika grupy pod wezwaniem to ja się nie pisze :-> .  Aż tylu orderów na klacie to ja nie mam. :D Zgłaszam się jako współpracownik.

Atualnie jestem na etapie poszukiwań kierownika. , ale ja juz znim pogadam ,żeby przepchnął moją kandydaturę. :lach:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zgłaszam się jako współpracownik.

a przedtem znaleźć pozostałych dwóch współsprawców

Hmm sory ze się wcina pytam z ciekawosci jak można się załapać do tej roboty?
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm sory ze się wcina pytam z ciekawosci jak można się załapać do tej roboty?

Omciu :D

A tego to ja nie wiem, gdy Frodo znajdzie kierownika to chyba z nim trza gadać :redevil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ok to ja tam złoże swoje CV i zobaczymy co ztego będzie.

Łeeee, ja mam o niczym nie wiedzieć :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Łeeee, ja mam o niczym nie wiedzieć

Nie będziesz wiedzieć z tego co wyczytałem masz mieć opaske na slicznych oczkach. :dobre:
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@Omego1 .

Poszperałem trochę na forum i odnalazłem kierownika - Szara Eminencja Forum.

Swoją kandydaturę przedstawiasz tutaj. Musisz się określić jaką role chcesz odegrać.

On - nawet nie Wiesz kiedy, odzywa się tylko do wybranych.

Uważaj więc, nie znasz dnia ani godziny kiedy zadzwoni telefon!!!

;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...