Skocz do zawartości
illa

fantazje uległej illi..

Rekomendowane odpowiedzi

Wszystko do realizacji :->

Kiedy? :P

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mam nadzieje, że uda Ci się zrealizować tą  fantazje. Ja kiedyś coś podobnego przeżyłam i do dziś z dreszczykiem wspominam, szczególnie, że pyskate i tupiące ze mnie stworzenie, więc kolega stwierdził, że w ramach kary nauczy mnie w końcu pić mocnych alkoholi i nie tylko ;)

A chciałam dać inny film który pasowałby do Twojej fantazji (tam była scena podobna do tej którą opisałaś), ale wycofali i nie ma go w internecie, więc wrzucam inny tego samego reżysera o tym jak uczono pewną dziewczynę jak być dobrą żoną:)

http://www.xvideos.com/video1252024/le_parfum_de_mathilde_1994

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A chciałam dać inny film który pasowałby do Twojej fantazji (tam była scena podobna do tej którą opisałaś), ale wycofali i nie ma go w internecie, więc wrzucam inny tego samego reżysera o tym jak uczono pewną dziewczynę jak być dobrą żoną :)

chyba znalazłem ten film który chciałas pokazać illi Kochanie,proszę oto on :->

http://www.xvideos.com/video1279673/la_ruee_vers_laure_1996

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

wow az mokro mam w pewnym miejscu

U mnie chyba też :wstyd:  :lach:

Illa caly czas nie przestajesz mnie zaskakiwać - wygląda to wszystko apetycznie :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ilcia ,w piątek to nie ,bo znałabyś uczestników :) ale zorgaznizujemy

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Niezłe...:-)

Osobiście zafundowałbym jeszcze suczce rozciąganie tyłka...

Choć bez przesady - musi być trochę ciasno...

A może te dwa kutasy w tyłku...

Faja fantazja :-)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Illa caly czas nie przestajesz mnie zaskakiwać - wygląda to wszystko apetycznie :)

......  i autentycznie :redevil:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czytam sobie, czytam... Trochę idiotycznie wyglądam siedząc na lotnisku ze stojącym kutasem w opiętych dżinsach... Ale co tam, tekst warty tych zdziwionych spojrzeń...

Swoja drogą - ciekawe jak Illa smakuje... :-)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

stojącym kutasem w opiętych dżinsach

Mrauu :P

Swoja drogą - ciekawe jak Illa smakuje... :-)

:rolleyes:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...