Skocz do zawartości
illa

fantazje uległej illi..

Rekomendowane odpowiedzi

Jako że nigdy nie brałem udziału w zabawie z dodatkowym panem po za mną i nie wiem jak to może na mnie podziałać (pozytywnie, czy negatywnie), to moja fantazja zmieniła by się w momencie wprowadzenia illi do pokoju :)

Rzecz jasna związałbym łapki z tyłu, zasłonił oczy... i zaczął napawać się tym ślicznym widokiem... Wydałbym stosowne polecenia popijając drinka na fotelu. Na początek kazałbym stanąć tyłem i pokazać tyłeczek, wypiąć się nieco ukazując też sexowne nóżki. Tutaj musiałbym po za wzrokowymi doznaniami "sprawdzić" dłońmi jędrność pośladów i z bliska zaznajomić się z widokami z przodu. Majteczki nie będą już potrzebne dlatego zdjąłbym zwinnym ruchem.

Kolejnym poleceniem było by zajęcie miejsca na krześle i wolniutkie rozchylenie ud... Tutaj miałbym nadzieję na lekkie zawstydzenie się illi, ale stanowcze polecenie spowodowało by ukazanie się wilgotnej cipki. Nóżki cały czas rozchylone, abym ładnie wszystko widział.

Buzia illi nie czuła jeszcze mojego kutasa, zatem w związku z zawiązanymi oczami nie zdaje sobie sprawy, że jest on już dość blisko. Za chwilę już powinna się zorientować, gdyż kutas zaczyna dotykać jej policzka, po czym trafia do ust ze stosownym ustnym poleceniem - ssij malutka!

Ssanie nie trwa długo, gdyż czas dostać się do sterczących piersi, co zostawiam sobie na deser. Liczę na prześwitujący staniczek, koszulkę, cokolwiek... byle było widać jak pięknie reagują sutki na moje poczynania. Rozkoszuję się napalonym ciałem illi, po czym zanurzam się w jej uda intensywnie zlizując soczki. Chcę słyszeć jak jęczysz!

Starczy bo się podjarałem :D

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Super fantazja. Wkrótce wraz ze znajomymi organizujemy całonocne spotkanie. Chciałbym zabrać taką kobietę ze sobą a na miejscu oddawać ją wszystkim. Z tym że zawiązałbym oczy już w samochodzie, żeby jechała w nieznane. Ubrana tylko w futro lub płaszcz, pończochy i szpilki. Po wejściu do domu, przedstawiając ją wszystkim, zdjąłbym z niej futro. Oczy zawiązane przez cały czas.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dwa lata w mojej głowie fantazja czeka na realizację..

Bylebyście Kochledzy zdążyli zanim całkiem osiwieję, a jedyne ruchy obronne będę wykonywać oczami :lach:

;)

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gdzie Ci faceci...  :facepalm:

Z drugiej strony ja tam się cieszę - większe pole do popisu mam kiedy konkurencja słabnie  :redevil:

Bylebyście Kochledzy zdążyli zanim całkiem osiwieję, a jedyne ruchy obronne będę wykonywać oczami :lach:

;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

;)

Po prostu mało kto przejdzie rozmowę kwalifikacyjną  8-)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...