Skocz do zawartości
illa

fantazje uległej illi..

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wierzę, że taka fantazja jest niespełniona... Futro niepotrzebne... delikatny wiosenny płaszczyk przykrywający delikatnie Twoje pośladki by wystarczył... :-) Wydaje mi się, że pora jest odpowiednia zatem do dzieła? :-)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

niezła suczka z tej illci

W słowniku znajdziesz ładniejsze epitety, by opisać damę. Myślę, że warto poszukać.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

sorki nie chciałem nikogo urazić

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

to jednak nie tylko ja o takich rzeczach mysle, bo zrealizowalem wlasnie taki scenariusz z moja suka!!było cudownie i totalnie odjazdowo

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

wypnij tyłek moja kurewko, zerżnę cię wreszcie jak prawdziwą sukę - jak zawsze stanowczy mój Pan.
Podwójne zapięcie mraauuu

Doskonale powiedziane :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nowy sezon zimowy już trwa, może wreszcie.. ?

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystko można zacząć i spełnić od początku pozdrawiam.

Do kogo te mądre rady?

czyli do dzieła..? :redevil:

Jak widać po dacie założenia tematu to jestem gotowa od ponad roku ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...