Skocz do zawartości
kukizk

Od czegoś trzeba zacząć..

Rekomendowane odpowiedzi

Od jakiegoś czasu, po rozmowach z moja hotka (niedopieszczona) doszliśmy do wniosku, ze odczuwam niesamowitą przyjemność z roznego rodzaju form upokarzania mnie.. (jak przystalo na rogacza) :)  może na niezbyt zaawansowanym szczeblu, bo na to chyba przyjdzie jeszcze poczekać – chociaż każdy wie, ze w miarę jedzenia apetyt rośnie ;) przyszedł nam do głowy pewnien pomysł...

W najbliższym czasie mam się udać do sex shopu i poprosić panią lub pana ekspedienta o… najmniejsze prezerwatywy jakie posiada w swojej ofercie… niby nic wielkiego, bo przecież można zamówić takie na każdym portalu aukcyjnym lub serwisie erotycznym, chodzi jednak o reakcje – najlepiej gdyby była to pani ekspedientka… :oops: nie spodziewam się wybuchu śmiechu ale jestem przekonany, ze w głębi duszy pomyśli sobie  „co za ciamajda.. pewnie ma tak małego, że standardowa prezerwatywa mu spada..”

Mam nadzieje, ze pani będzie miała w ofercie coś takiego:

Dołączona grafika

I zapyta:

– „czy takie będą dobre..?”

wtedy poproszę o rozmiar  49, który zgodnie z podziałką na boku opakowania odpowiada…. Bardzo malutkiemu rozmiarowi :)

Jak myślicie, czy to dobry pomysł na początek? Myślę, że poczuje się bardzo upokorzony samym wstydem związanym z zakupem.. do tego reakcja mojej hotki.. bezcenna :)J

post-4938-0-28296200-1383659093_thumb.jpg

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak myślicie, czy to dobry pomysł na początek?

Znakomity! Czekam na opis z realizacji :redevil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jest gitara! Potem zrób przymiarkę i wrzuć foto tutaj na forumie :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Potem zrób przymiarkę

Wraz z miarką, będzie do forumowego konkursu :redevil:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek niedopieszczona

W najbliższym czasie mam się udać do sex shopu i poprosić panią lub pana ekspedienta o… najmniejsze prezerwatywy jakie posiada w swojej ofercie…

Idź idź Kochanie - unikniemy kolejnych sytuacji gdy gumka spada Ci w trakcie numerku i nie będe musiała chować głowy w poduszkę żeby nie wybuchnąć śmiechem :facepalm::lach:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ja bym na Twoim miejscu Kukizie, nie zasypywał gruszek w popiele, nie pozostawiał pani ekspedientce pola do domysłów. Zaatakuj z grubej rury [chociaż to w Twoim przypadku niewłaściwe jest tak do końca określenie, gdyż nie jesteś w posiadaniu grubej rury] i powiedz, że Ty dla siebie szukasz takich prezerwatyw. Warto dodać, że jest Ci przykro i Cię to krępuje. Wtedy zapewne zobaczysz ten lekko zażenowany uśmiech [przecież kulturalnej i taktownej pani ekspedientki], która powie:

Nic się nie stało...

a stało się, oj stało :redevil:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Eeeee tam co sie bedziesz w opowieści bawił i w żenowanie Pani ekspedientki. Po prostu wejdź do SexShopu, wyjmij fajke na lade i poproś o ubranie dla tego gentelmana. A że fajka jest z pewnością mała to Pani ekspedientka zapoda coś z działu Kids.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek niedopieszczona

Tylko najpierw sie wydepiluj bo jeśli Pani ekspedientka nie cieszy się sokolim wzrokiem to może nie dojrzeć :lach:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oj żebyś wiedział Sem, że gdybym tylko zebrał się na odwagę to na pewno zrobił bym właśnie tak jak napisałeś ;) ale boje się, że jak na pierwszy krok to jednak odwagi nie wystarczy na wypowiedzenie takiego zdania wprost.. oj, jak ja bym chciał, żeby pani ekspedientka dodała coś od siebie związanego z moim.. małym.. np. wystarczy, żeby padło pytanie:

- „już podaje – tylko ile ma pan centymetrów? ”

I w tym momencie – chyba spale się ze wstydu.. a jednocześnie jestem przekonany, że mnie to niesamowicie podnieci.. pewnie nawet do wzwodu..

Do mojej żonki: Kochanie, obiecuje, że dzisiaj pozbędę się zbędnego owłosienia ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Minęło kilka dobrych lat, a ja nadal nie wybrałem się po zakup dopasowanych gumek ? może w najbliższym czasie uda się spełnić fantazje sprzed laty ? swoją drogą, czy Wy Koledzy Rogacze dostajecie jakieś podobne zadania od swoich Hotek? Mnie nadal trzyma podniecenie uczuciem lekkiego wstydu (zwłaszcza kiedy Żona w towarzystwie znajomych pozwala sobie na uszczypliwe komentarze w kierunku mojego "sprzętu"), a i ostatnio uczucie zazdrości o moją Ukochaną jest niesamowicie podniecające.

On

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...