Skocz do zawartości
Zouza

Zaczynają wyczerpywać się fantazje...

Rekomendowane odpowiedzi

Zuziu mamy. Często się nad tym zastanawiam, i patrze na psa sąsiada nie wiedzieć czemu .....

Zuziu mamy. Często się nad tym zastanawiam, i patrze na psa sąsiada nie wiedzieć czemu .....

Radek,Ale piesek, czy suczka...?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zastanawiam się czy fantazja może się wyczerpać ? Chyba nie, raczej widzę to w inny sposób. Zastanawiam się nad kwestią czasu, tzn , cierpliwego dążenia do spełnienia jakiegoś pomysłu - ot choćby poderwanie osoby , która jest z jakiegoś powodu nieprzystępna, a w jakiś sposób kręci mnie myśl o niej.

Zouza, może realizacja dotychczasowych fantazji nie stanowiła jakiegoś wielkiego wyzwania dla Ciebie i czas właśnie na coś innego - zdaję sobie sprawę, że seks w windzie, w samolocie, w przymierzalni, z pięcioma panami, z trzema kobietami  ( przykłady można mnożyć), to raczej kwestia tzw. szybkiej realizacji, nawet jeśli pomysł spełnia się za tydzień, miesiąc.

Myślę, o grze, której skutku nie jesteś pewna, a myśl o spełnieniu pcha Cię do kombinowania i wysiłku.

Nasza znajoma podrywała w ten sposób pewnego doktora , który wpadł jej w oko... :-)))

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chciałbym kiedyś dojść do momentu, że fantazje mi się wyczerpią. Z drugiej jednak strony byłby to znak, że mogę już spokojnie umierać.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...