Skocz do zawartości
Zouza

Zaczynają wyczerpywać się fantazje...

Rekomendowane odpowiedzi

A moze to dopiero poczatek ?Wprawdzie Top Ten ale c.d. nie mniej interesujacy . Ten poczatek to zapewne :1. Striptease2. Ekshibicjonizm3. Fantazje (lekkie) z uzyciem sily4. Voyeryzm5. Trojkat 2M+K6. Trojkat  2K+M7. Seks z nieznajomym8. Gra w "ucznia" (uczennice) i "nauczyciela" (nauczycielke)9. Ostrzejsze gierki BDSM10. Dominacja.....i.t.d.  jest jeszcze duzo w temacie , a jesli sie uwzgledni odlegle kultury to chyba zycia nie starczy na eksperymenty.

Jans,mówimy o fantazjach a nie o tym co było 10 lat temu 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tu nie chodzi o zmęczenie materiału, nudę, itp. :D

Niewiele jest rzeczy, których nie spróbowałam, po prostu. :redevil:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No chyba, że doprecyzujesz pkt. 9 ;)

Nie doprecyzuje . Jest wystarczajaca ilosc literatury i doswiadczen w tej bardzo bogatej dziedzinie.

Wystarczy sie rozejrzec.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jans, doskonale o tym wiem. Jednak dla każdego "ostrzejsze" to coś innego. ;) Mamy przecież indywidualne granice. A mnie chodziło nie o to, co mogę gdzieś tam wyczytać, a o Twoje zdanie. :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jans,mówimy o fantazjach a nie o tym co było 10 lat temu

Radku ! Przeciez wymienilem fantazje ktore sa ciagle aktualne a nie zakurzone 10 letnim pylem.

Jesli chcesz to mozesz je pominac i zajac sie pozostalymi  :redevil: 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zawsze tez można zacząć realizować fantazje kochanka ;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

(ziewnawszy) masz cos jeszcze? :D

Dla Ciebie polecam goraco CBT w BDSM -ie  - z pewnoscia przestaniesz ziewac ! :lach:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...