Skocz do zawartości
illa

Czy Kochankowie boją się..

Rekomendowane odpowiedzi

Wydaje mi się, że po prostu wielu facetów zarówno młodych jak i dojrzałych, po prostu boi się wyzwań. Zarówno jeżeli chodzi o kobiety jak i zmianę dotychczasowego życia, czy chociażby - rzucenia nałogów. Wydaje mi się, że z natury, większość kobiet jest bardziej gotowa na zmiany i wyzwania.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No i jeszcze pozostaje jedna kwestia - nawet przy 100 kochankach można być zieloną, a bardzo doświadczoną przy jednym KOCHANKU. 

Tak ! Jakosc a nie ilosc sie liczy . Warto o tym pomyslec .

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wydaje mi się, że z natury, większość kobiet jest bardziej gotowa na zmiany i wyzwania.

Słuszne spostrzeżenie.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mając takie fury kobietom same majtki by spadały :redevil:

Moze by i spadaly ale napewno nie tym z klasa ! :redevil:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale tak to chyba musi być.

W mojej opinii kobieta wyraża kobiecość poprzez wygląd, a mężczyzna wyraża męskość poprzez sukcesy, podboje (nie tylko seksualne). Dlatego lęk przed niepowodzeniem tak bardzo przeraża mężczyzn - ujmuje męskości. 

Właściwie to chyba wszyscy faceci jakich znam mają takie lęki, z tym że niektórzy wiedzą, że trzeba z tym walczyć i tę wiedzę wdrażają w życie :)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mój Kochanek zdobywał mnie przez 1,5 roku.  To, o czym piszesz to zwykłe kompleksy. "Bo co to będzie jak ona porówna mnie do innych i blado wypadnę". :P

Zuziu , z ust mi to wyjelas.Wielokrotnie spotkałam sie ze słowami - "mialas już tylu....Co ja ci jeszcze mogę pokazać, czym zaimponowac ...?Nic...."Boja sie porownywania ( ZWŁASZCZA z czekoladkami ), boja sie tak bardzo, ze nawet nie próbują zdobyć, choć pragną ze wszystkich sił.Bardzo to smutne . I deprymujace.Czy ja porównuje moich kochanków...?Szczerze mówiąc ...Ich siła jest różnorodność .Jeden całuje tak, ze świat sie moze skończyć a ja nawet nie zauwaze, inny ma świetnego wacka i jest najlepszym bzykaczem ever, jeszcze inny potrafi zawsze mnie rozweselic, nawet gdy sie pieprzymy, ja mam non stop banana od ucha do ucha ...Nie ma dwóch takich samych.Panowie...Błagam, przestańcie sie sami kastrowac i DO BOJU !!!
  • Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem zażenowana, iż porównujesz Kobietę z samochodem.Jak dla mnie odpadłeś w przedbiegach ;)

Illa z całym szacunkiem ale nie odpadłem w przedbiegach, gdyż nigdzie nie startowałem.

Twoje zażenowanie yyy, że czym? Silnik, samochód - doświadczenie, kobieta? Uhh jeżeli doszukujesz się głębi w tym co napisałem to odbij się od płytkiego dna bo to co napiłem to nic innego jak alegoria, metafora czy przenośnia.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No wlasnie , szkoda tylko , ze ta Cobra ma cztery kolka a nie dwie nogi :redevil:  .

Ale powracajac do temtu to rzeczywiscie istnieje impotencja meska o podlozu psychicznym.

Niemcy okreslaja ja bardzo trafnie jako "Lochangst" czyli obawa przed "dziurka" .Poniewaz jest to problem psychiczny to powinien on byc fachowo leczony.

Na szczescie takich przypadkow nie jest zbyt duzo.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Twoje zażenowanie yyy, że czym?

Naprawdę nie rozumiesz? Jakoś trudno mi uwierzyć... 

Sądzę, że porównanie Ciebie - zwłaszcza tak obrazowe jak Twoje - (czy ogólnie mężczyzn) to wibratora, kawałka mięsa (nawet przedniej jakości), czy jakiegokolwiek przedmiotu, wywołałoby Twą aprobatę. Ba! Może nawet zachwyt?

No zmiłuj się!

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...