Skocz do zawartości
illa

Czy Kochankowie boją się..

Rekomendowane odpowiedzi

Kochankowie przez duże "K" nie boją się doświadczonych kobiet.

Mala a jakze wielka roznica ! Brawo !

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dwóch odważnych! Hurra! :redevil:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czy Kochankowie boją się kobiet z dużym doświadczeniem erotycznym?Nachodzi mnie wniosek, że jednak tak.

Może nie tyle co się boją, ale "kochanek" ma w podświadomości zakodowane zdobywanie, kobieta z dużym bagażem doświadczeń została już wielokrotnie zdobyta co może odpychać "kochanków".  

A sam mechaniczny sex, niczym tłok silnikowy już dawno przestał cieszyć mężczyzn. Nikt nie myśli o silnikach, po szlifie głowicy, pękniętej uszczelce pod głowicą itp. Wielu facetów chce nowy silnik z małym przebiegiem,  najchętniej nowy z salonu. A jak już używany to przynajmniej serwisowany na oryginalnych podzespołach.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dwóch odważnych! Hurra! :redevil:

Czyli pierwsze "koty za ploty" teraz chyba czas na tych bardziej "niesmialych" ?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mojego Kochanka pociągają najbardziej właśnie bardzo doświadczone kobiety. Wyuzdane, bez zahamowań, niebojące się brać wszystkiego, na co mają ochotę. :redevil:

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A sam mechaniczny sex, niczym tłok silnikowy już dawno przestał cieszyć mężczyzn. Nikt nie myśli o silnikach, po szlifie głowicy, pękniętej uszczelce pod głowicą itp. Wielu facetów chce nowy silnik z małym przebiegiem, najchętniej nowy z salonu. A jak już używany to przynajmniej serwisowany na oryginalnych podzespołach.

Jestem zażenowana, iż porównujesz Kobietę z samochodem.

Jak dla mnie odpadłeś w przedbiegach ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Może nie tyle co się boją, ale "kochanek" ma w podświadomości zakodowane zdobywanie, kobieta z dużym bagażem doświadczeń została już wielokrotnie zdobyta co może odpychać "kochanków".  

A sam mechaniczny sex, niczym tłok silnikowy już dawno przestał cieszyć mężczyzn. Nikt nie myśli o silnikach, po szlifie głowicy, pękniętej uszczelce pod głowicą itp. Wielu facetów chce nowy silnik z małym przebiegiem,  najchętniej nowy z salonu. A jak już używany to przynajmniej serwisowany na oryginalnych podzespołach.

Mój Kochanek zdobywał mnie przez 1,5 roku. 

To, o czym piszesz to zwykłe kompleksy. "Bo co to będzie jak ona porówna mnie do innych i blado wypadnę". :P 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem zażenowana, iż porównujesz Kobietę z samochodem.

Jak dla mnie odpadłeś w przedbiegach ;)

Majac do wyboru Kobiete z klasa i samochod z klasa (taki Maseratti czy Lotus) zawsze bym wybral kobiete. To wieksza radosc .

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No i jeszcze pozostaje jedna kwestia - nawet przy 100 kochankach można być zieloną, a bardzo doświadczoną przy jednym KOCHANKU. 

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Majac do wyboru Kobiete z klasa i samochod z klasa (taki Maseratti czy Lotus) zawsze bym wybral kobiete

Mając takie fury kobietom same majtki by spadały  :redevil:

Ps. żart oczywiście

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...