Skocz do zawartości
illa

Czy Kochankowie boją się..

Rekomendowane odpowiedzi

Wyrobione zdanie - czyli z gory pakujemy "mlodych do jednego worka", przeciez jezeli A byl taki, to rowniez i B bedzie taki.  Mysle ze w tym wypadku juz jest odpowiedziane, "Dlaczego stary, a nie mlody?".

Pozytywy:

1.   Znajdziemy pareHotek ktore nie pogardza mlodym, a nawet i z checia go dobrze wyruchaja.

Negatywy:

1. Zabawy forumowe to cos nowego dla Kochanka, nie zwiazanego z tematyka dla mlodego, choc w te czy w tamte rowniez trafiaja sie stare anony ktorzy nie maja doswiadczenia.
  2.  Gorzej znalezc wspolne tematy rozmow dla mlodego, z wzgledu braku doswiadczenia lub kariery zawodowej. W wielu przypadkach to beda studenciaki.  Chyba... ze ktos lubi rozmawiac o studiach.
  3.  W punkcie pierwszym napisalem o Hotkach ktore zdecyduja sie na mlodego, zajebiscie. Jednak z tym rowniez idzie minus. To on powinien pokazac ze umie, a nie na odwrot w tym wypadku Hotka wyjdzie mniej zadowolna niz on sam. Czyli to ona go wyrucha, a nie on ja. (sposob pisania nie ma na celu obrazenia nikogokolwiek)
  4. Mloda osoba  w wielu przypadkach ma bardziej dzieciecy sposob pisania - Tzn, z gory zauwazy sie ze osoba ma znikome doswiadczenie przez co niechec Hotki bedzie ogromna.
  5. W wielu przypakach mloda osoba jest malo mobilna, tu nawet nie chodzi o sam dojazd ale rowniez o nocleg. Mloda osoba jest mniej ustabilizowana emocjonalnie jak i finansowo.
  6. Mlody rowniez ma doswiadczenie z mlodymi ale to nie to samo co z Hotkami.

Osoby na forum w wiekszosci szukaja 30+ wiekowo.  Na forum kiedys bylo roznych pare tematow, w wiekszosci mlodzi sie eliminowani. 

@Wichura sa jednostki indywidualne ktore zostana zaakcetowane. Nigdy nie napisalem inaczej, mlody nie ma kategorycznie napisane NIE. Jednak musi szukac zapalki w stercie siana aby znalezc odpowiednia Hotke.

Malo zwiazane z tematem ale male spostrzezenie:

Kiedys i to w duzym stopniu mialem stycznosc z stronami lub apliakcjami takimi jak: tinder, badoo. Za kazdym razem bylo wymagane i jest wymagane od samcow aby to oni krecili rozmowe, a w wiekszosci przypadkach byl pokazany brak zainteresowania wlasnie z strony Kobiet do facetow.  Przykladowo:

Anon: Czesc, co u Ciebie?

Ona: Czesc jakos leci

Automatyczny brak zainteresowania osoby w rozmowie, nie dziwie sie bo sama zaczepka jest denna. Coraz to czesciej jest wlasnie taka sytuacja, nie wazne jaka zaczepke sie wykona w druga strone. ale po pierwszym zdaniu mamy koniec rozmowy.

P.S Jezeli ktos mi powie "pocwicz na mlodych to niech sie trzepnie w bambuko". Wiekszosc mlodych kobiet leci na starszych, z wzgledow na papierki w portfelu oraz pozycje w zyciu. - Nie, nie mam depresji czy tez nie jestem zdesperowany.

Aktualnie mam za duzo rzeczy w glowie aby to rozpisac poprawnie, dlatego jest napisane bardzo chaotycznie. Gdzie na pewno ominalem bardzo duzo rzeczy, lub nie poprawnie rozpisalem. Pozniej przeczytam co napisalem... ech

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

żeby nie robić zamętu w tym temacie, na Twojego powyższego posta odpowiem w tym 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@Mateusz_UK  Rzadko, bardzo rzadko coś takiego piszę, ale napisałeś tu taki stek bzdur, że mi zwoje dęba stanęły... Po koleii

30 minut temu, Mateusz_UK pisze:

Zabawy forumowe to cos nowego dla Kochanka, nie zwiazanego z tematyka dla mlodego, choc w te czy w tamte rowniez trafiaja sie stare anony ktorzy nie maja doswiadczenia.

Tego praktycznie nie zrozumiałem. To oczywiste, że nowe rodzaje spotkać i relacji są czymś nowym dla osób które je podejmują po raz pierwszy. Nie wiem jakie wnioski z tego mają płynąć?

Gorzej znalezc wspolne tematy rozmow dla mlodego, z wzgledu braku doswiadczenia lub kariery zawodowej. W wielu przypadkach to beda studenciaki.  Chyba... ze ktos lubi rozmawiac o studiach.

Bzdura. To czy wspólne tematy są czy nie zależy od osób, ich zainteresowań, horyzontów, podejścia i opinii na różne tematy, inteligencji... Można nie mieć o czym pisać i gadać z młodszymi a świetnie się dogadywać z dużo starszymi. Ja np z rówieśnikami i osobami młodszymi mam dużo mniej tematów niż ze starszymi a już na pewno są one mniej poważne (imprezy, muzyka itd).

W punkcie pierwszym napisalem o Hotkach ktore zdecyduja sie na mlodego, zajebiscie. Jednak z tym rowniez idzie minus. To on powinien pokazac ze umie, a nie na odwrot w tym wypadku Hotka wyjdzie mniej zadowolna niz on sam. Czyli to ona go wyrucha, a nie on ja. (sposob pisania nie ma na celu obrazenia nikogokolwiek)

Bzdura. Z iloma starszymi kochankami się spotkałeś, że masz taki pogląd? To zależy od preferencji, aktywności czy temperamentu kochanków a nie ich wieku. Wiek jest tu całkowicie bez znaczenia.

Mloda osoba  w wielu przypadkach ma bardziej dzieciecy sposob pisania - Tzn, z gory zauwazy sie ze osoba ma znikome doswiadczenie przez co niechec Hotki bedzie ogromna.

Bzdura. Sposób pisania zależy od dojrzałości danej osoby, jej ogłady i tego czy ma coś do powiedzenia a nie jej wieku.

W wielu przypakach mloda osoba jest malo mobilna, tu nawet nie chodzi o sam dojazd ale rowniez o nocleg. Mloda osoba jest mniej ustabilizowana emocjonalnie jak i finansowo.

Współcześnie jest tyle możliwości "przemieszczania się" i taka ilość opcji spotkań, że ten argument nie jest kluczowy. Nie jest całkowicie bez znaczenia ale z pewnością nie przeceniałbym jego wagi. Polecam temat "cuckold dla bogatych".

Mlody rowniez ma doswiadczenie z mlodymi ale to nie to samo co z Hotkami. 

Jeden ma z młodymi, drugi ze starszymi, trzeci ze średnimi a czwarty nie ma. W każdym przypadku jest to i to samo i nie to samo co z HW. Argument z palca i nie wiem czego ma on dowodzić

Osoby na forum w wiekszosci szukaja 30+ wiekowo.

Tak ? W oparciu o jakie dane to piszesz? Bo jeżeli o własne spostrzeżenia to moje są zupełnie inne.

Na forum kiedys bylo roznych pare tematow, w wiekszosci mlodzi sie eliminowani.  

Jakie to tematy i co masz na myśli, że "młodzi się eliminowami"? Konkrety i przykłady poproszę.

Kiedys i to w duzym stopniu mialem stycznosc z stronami lub apliakcjami takimi jak: tinder, badoo.

Ja kiedyś miałem styczność z chórem kościelnym. Związek i przełożenie na podobnym poziomie. Zresztą temat o Tinderze i podobnych aplikacjach jest na forum.

Anon: Czesc, co u Ciebie?

Ona: Czesc jakos leci

Automatyczny brak zainteresowania osoby w rozmowie, nie dziwie sie bo sama zaczepka jest denna. Coraz to czesciej jest wlasnie taka sytuacja, nie wazne jaka zaczepke sie wykona w druga strone. ale po pierwszym zdaniu mamy koniec rozmowy.

Faktycznie. Na tak postawione rozpoczęcie rozmowy i podobne oklepane i tanie zaczepki trudno się spodziewać innej reakcji. Ew może nią być brak reakcji i trudno się dziwić braku zainteresowania choćby autor miał 100 lat i olbrzymi doświadczenie. Jeżeli oczekujesz, że kobiety doświadczone, lubiące kokietować, flirtować i świadome siebie i swoich oczekiwań polecą na byle tani tekst czy zaczepkę to faktycznie - będzie problem.

Poza tym wciąż nie podałeś odpowiedzi na moje i Iko pytania. Gdzie jest ten hejt i niechęć na forum ? Jakieś przykłady ?

• Lubię 2
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
8 minut temu, Wichura pisze:

@Mateusz_UK  Rzadko, bardzo rzadko coś takiego piszę, ale napisałeś tu taki stek bzdur, że mi zwoje dęba stanęły... Po koleii

Tego praktycznie nie zrozumiałem. To oczywiste, że nowe rodzaje spotkać i relacji są czymś nowym dla osób które je podejmują po raz pierwszy. Nie wiem jakie wnioski z tego mają płynąć?

Bzdura. To czy wspólne tematy są czy nie zależy od osób, ich zainteresowań, horyzontów, podejścia i opinii na różne tematy, inteligencji... Można nie mieć o czym pisać i gadać z młodszymi a świetnie się dogadywać z dużo starszymi. Ja np z rówieśnikami i osobami młodszymi mam dużo mniej tematów niż ze starszymi a już na pewno są one mniej poważne (imprezy, muzyka itd).

Bzdura. Z iloma starszymi kochankami się spotkałeś, że masz taki pogląd? To zależy od preferencji, aktywności czy temperamentu kochanków a nie ich wieku. Wiek jest tu całkowicie bez znaczenia.

Bzdura. Sposób pisania zależy od dojrzałości danej osoby, jej ogłady i tego czy ma coś do powiedzenia a nie jej wieku.

Współcześnie jest tyle możliwości "przemieszczania się" i taka ilość opcji spotkań, że ten argument nie jest kluczowy. Nie jest całkowicie bez znaczenia ale z pewnością nie przeceniałbym jego wagi. Polecam temat "cuckold dla bogatych".

Jeden ma z młodymi, drugi ze starszymi, trzeci ze średnimi a czwarty nie ma. W każdym przypadku jest to i to samo i nie to samo co z HW. Argument z palca i nie wiem czego ma on dowodzić

Tak ? W oparciu o jakie dane to piszesz? Bo jeżeli o własne spostrzeżenia to moje są zupełnie inne.

Jakie to tematy i co masz na myśli, że "młodzi się eliminowami"? Konkrety i przykłady poproszę.

Ja kiedyś miałem styczność z chórem kościelnym. Związek i przełożenie na podobnym poziomie. Zresztą temat o Tinderze i podobnych aplikacjach jest na forum.

Faktycznie. Na tak postawione rozpoczęcie rozmowy trudno się spodziewać innej reakcji. Ew może nią być brak reakcji i trudno się dziwić braku zainteresowania choćby autor miał 100 lat i olbrzymi doświadczenie.

Poza tym wciąż nie podałeś odpowiedzi na moje i Iko pytania. Gdzie jest ten hejt i niechęć na forum ? Jakieś przykłady ?

"Zaczepke podalem na przykladzie w jakim stylu sie konczy wiele rozmow: mldy - hotka.

Jezeli chodzi o slowo hejt to mialem na mysli "niechec", co rowniez jest napisane "a raczej niechec". Jednak kto jak uwaznie czyta.   mam szukac cyctatow teraz caly dzien? ..

Cytat

Roznica jest taka ze ja nie pakuje wszystkich mlodych do swojego worka, wypowiadam sie o wlasnym zdaniu na ten temat.

Cytat

Tematy - nie mam czasu ich szukac. Dlaczego? Przeciez rozpisalem Ci.

Cytat

Co ma kosciol do aplikacji mobilnych. Aplikacje mobilne sa tematycznie powiazane, jako ze na wszystkich poznajesz ludzi. Nie wazne w jakiej tematyce, jako ze widzialem tam rowniez tematyke forum na ktorym siedzimy. Oczywiscie chodzi o indywidualne jednostki.

Cytat

Seksulanie z zadnym i nigdy sie to nie wydarzy. Precyzuj takie zdania, prosze. Moja lokalizacja miastowa nie pozwala swobodne spotykanie sie z ludzmi w tej tematyce , a przyjaz do Polski ... jakos mi sie nie widzi politycznie a zarazem nie mam czego tam szukac. Nie wiem czy znajdziesz chociaz jedna.  :D

I jakbys nie zauwazyl @iko, napisala ze wypowie sie w tym drugim temacie z wzgledow na offtopic w tym temacie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, Mateusz_UK pisze:

"Zaczepke podalem na przykladzie w jakim stylu sie konczy wiele rozmow: mldy - hotka.

Jezeli chodzi o slowo hejt to mialem na mysli "niechec", co rowniez jest napisane "a raczej niechec". Jednak kto jak uwaznie czyta.   mam szukac cyctatow teraz caly dzien?

Nie. Wystarczy jeden, dwa bo ja nie wiem o czym piszesz i nie zauważyłem nic podobnego. Swoją drogą jeżeli cały dzień byś musiał szukać to chyba jest sam w sobie dowód, że nie jest to zjawisko powszechne, które łatwo zauważyć na forum

2 minuty temu, Mateusz_UK pisze:

Roznica jest taka ze ja nie pakuje wszystkich mlodych do swojego worka, wypowiadam sie o wlasnym zdaniu na ten temat.

A kto pakuje ? Tylko bez ogólnień typu "Hotki" bo tym samym sam je wrzucisz do jednego worka czyli zrobisz właśnie to z czym tak bardzo się nie zgadzasz i co Cię boli u innych.

3 minuty temu, Mateusz_UK pisze:

Co ma kosciol do aplikacji mobilnych. Aplikacje mobilne sa tematycznie powiazane, jako ze na wszystkich poznajesz ludzi. Nie wazne w jakiej tematyce, jako ze widzialem tam rowniez tematyke forum na ktorym siedzimy. Oczywiscie chodzi o indywidualne jednostki.

To ma, że ani chór kościelny ani tinder nie ma przełożenia na dyskusje i rozmowy na tym forum. To zupełnie inne światy - traktuje o tym chociażby wskazany przeze mnie temat.

5 minut temu, Mateusz_UK pisze:

Precyzuj takie zdania, prosze.

Ja właśnie je precyzuję.

5 minut temu, Mateusz_UK pisze:

Nie wiem czy znajdziesz chociaz jedna.  :D

Czy co/kogo znajdę chociaż jedną ? Zarzucasz mi brak precyzji a potem coś takiego piszesz? Litości...

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...