Skocz do zawartości
illa

Czy Kochankowie boją się..

Rekomendowane odpowiedzi

6 godzin temu, Sem. pisze:

est taki typ kobiet, które z chwilą utraty zainteresowania którego dotychczas miały pod dostatkiem od "jednego takiego adoratora", przywołują go z powrotem swoimi kobiecymi sposobami, aby on dalej adorował, jak pozostali. Taka tam sfora adoratorów, gdyż tylko wtedy czują się dobrze i pielęgnowane, otoczone wianuszkiem.

Ale są też takie typy kobiet, które z chwilą tej straty, nawet jej nie zauważą. Kobiety te, nie chcą adoratora by jej adorował, tylko skupiają się na zainteresowaniu i gronie tych mężczyzn lub tego mężczyzny, którzy ją rzeczywiście interesują. Jest też taki...

I jest wg mnie jeszcze taki typ kobiet, które gdy zauważą, że ktoś przestał je adorować uznają to za obrazę oraz ujmę na honorze i zrobią wszystko aby jak najbardziej zatruć życie byłemu lub niedoszłemu adoratorowi. To typ który nie godzi się ze stratą lub brakiem adoracji

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
12 godzin temu, Wichura pisze:

I jest wg mnie jeszcze taki typ kobiet, które gdy zauważą, że ktoś przestał je adorować uznają to za obrazę oraz ujmę na honorze i zrobią wszystko aby jak najbardziej zatruć życie byłemu lub niedoszłemu adoratorowi. To typ który nie godzi się ze stratą lub brakiem adoracji

Niestabilne emocjonalnie zjawiska, których należy unikać jak spacerowania w trakcie burzy z metalową parasolką. ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
12 godzin temu, Wichura pisze:

Ale i mężczyźni tacy są.  To nie jest domena wyłącznie kobiet.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, Zouza pisze:

Ale i mężczyźni tacy są.  To nie jest domena wyłącznie kobiet.

Ależ naturalnie, że tak ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, AlexDark pisze:

Na szczęście jesteśmy rzadziej adorowani, więc i skala problemu nieco mniejsza. ;)

A co ma piernik...?

Urażona męska duma może mieć dużą siłę rażenia, bez względu na to, czy pan był adorowany, czy też sam adorował. 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
21 minut temu, AlexDark pisze:

Niestabilne emocjonalnie zjawiska, których należy unikać jak spacerowania w trakcie burzy z metalową parasolką. ;)

a męska wersja to niedowartościowane typy z wirtualnym przerostem ego... unikać należy dlatego bo siać będzie długo i prostacko ;) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
18 minut temu, Zouza pisze:

A co ma piernik...?

Urażona męska duma może mieć dużą siłę rażenia, bez względu na to, czy pan był adorowany, czy też sam adorował. 

Jeśli rozpatrywać problem w ten sposób, to oczywiście masz rację.  ;)
I proszę mnie drogie Panie nie wkręcać w dyskusję ocierająca się o problem szowinizmu. :D
Uważam, że głupota i narcyzm czy zwykłe chamstwo nie mają płci. 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć, 

Odnosząc się do tematu. Bawiąc się w różnych miejscach i z różnymi osobami jako początkujący, czułem się na Maxa niepewny. Widząc kobiety spełniające swoje fantazje po których było widać że mają doświadczenie zawsze zastanawiałem się kurde co ona pomyśli? .  Ale z czasem to przeszło i potem tylko czerpałem przyjemność z tego co się dzieje. Panie również pomagały i były wyrozumiałe

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...