Skocz do zawartości
illa

Czy Kochankowie boją się..

Rekomendowane odpowiedzi

Że nie sprostają wyzwaniu?

pewnie tak tak myslę i gdzies w głębokiej podświadomosci tak odczuwam.
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem czy w ocenie moich Kochlegów jestem doświadczona czy nie.

Wiem jednak, że seks ze mną nie jest mechaniczny i nie jest pozbawiony uniesień, to akurat wiem :P

Czy to, że moja osobowość erotyczna jest w większości dominująca i jest to widoczne na Forum, może wywoływać obawy?

Że bez zbędnego pardonu mówię wprost o swoich oczekiwaniach, nie stosuję gierek i podchodów?

Lub nie odgrywam kogoś kim nie jestem albo cnotki niewydymki?

Że nie trzeba ze mną chodzić pół roku zanim pójdę na zapoznawczą kawę?

Wniosek: zmienić pijar, stać się łagodną szarą myszką, udawać twierdzę nie do zdobycia, wtedy kochanek bać się nie będzie, że jego ego pęknie jak balonik ;) a on niczym willi zdobywca będzie puszył się jak paw.., że zdobył tę "nie do zdobycia".

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

że zdobył tę "nie do zdobycia".

Nie prubawałem a wiem na 100% że napewno tak jest!

Wniosek: zmienić pijar, stać się łagodną szarą myszką, udawać twierdzę nie do zdobycia

Absolutnie bądz sobą Królowo miła i bądź nam miłościw!!! :poklon:  :poklon:  :poklon: 

że zdobył tę "nie do zdobycia".

Było by mi bardzo miło aczkolwiek bardzo chętnie został bym zdominowany!
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ps: normalnie skrzynka pw mi się zapchała od odzewu na Kocicy i moje ogłoszenie.

lakmusowy papierek męskiej odwagi ;)

Było by mi bardzo miło aczkolwiek bardzo chętnie został bym zdominowany!

Omciu, ale nad Kochankami nie dominuję, tego oczekuję od nich :redevil:

Chyba, że chcesz na kejtra to biorę cię od razu :P

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba, że chcesz na kejtra to biorę cię od razu

Nie nadaję się  ale słowem zaręczam że zrobił bym wszystko co w mojej mocy o Pani!!!

Ps: oczywiście żeby Cię niezawieść jako kochanek i bez żadnych Homików.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ja tam się nie boję, aczkolwiek zawsze jest niepewność. Niepewność która ekscytuje! :DEkscytuje mnie to, że do momentu spotkania nie wiadomo jak to będzie, jaki obrót  przyjmie sytuacja. Scenariusze człowiek układa sobie w głowie, a później i tak jest inaczej, ale zawsze jest dobrze :D

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czy Kochankowie boją się kobiet z dużym doświadczeniem erotycznym?Nachodzi mnie wniosek, że jednak tak. Panowie? Panie również zapraszam do podzielenia się opiniami.

Witajcie :)W sekundę po przeczytaniu tematu pojawił się przed moimi oczami taki flash. Szybka odpowiedź kierowana intuicją : Kochankowie nie boją się doświadczonych erotycznie Kobiet. Kochanek zrodził się po to, by zaspokoić swoje potrzeby erotyczne. A gdzie jest najlepszy serwis zaspokajania tych potrzeb jak nie u Kobiet z dużym doświadczeniem erotycznym. One wiedzą, co mężczyzna lubi lub szybko się uczą, gdy wezmą w obroty nowego Kochanka. Kochanek chce być dobrze obsłużony, by z pełną energią mógł wrócić do codzienności.To raczej przyszły Mąż, partner życiowy szuka Kobiety z mniejszym doświadczeniem, by zaimponować swojej Kobiecie i pokazać się przed nią, że potrafi więcej.Myślę, że Kochanek, jeśli już miałby się bać, to nie Kobiety, a raczej samego siebie, tego, że nie podoła i będzie za wszelką cenę chciał pokazać swój potencjał. A spięty i zbyt waleczny powróci z walki na tarczy.Jestem aż Kobietą, więc nie wiem, co siedzi w męskiej "główce" ;)
  • Lubię 12

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wydaje mi się, że po prostu wielu facetów zarówno młodych jak i dojrzałych, po prostu boi się wyzwań. Zarówno jeżeli chodzi o kobiety jak i zmianę dotychczasowego życia, czy chociażby - rzucenia nałogów. Wydaje mi się, że z natury, większość kobiet jest bardziej gotowa na zmiany i wyzwania.

Gdzie to wyczytałeś?

Bo z tego co wiem, to mężczyźni polują na sarny i dziki, a kobiety gromadzą zasoby. Mężczyźni z natury poligamiści, rozsiewają swe nasienie wszędzie gdzie tylko mogą, aby przetrwał ich ród. Kobiety, wybierają samców najlepszych i najsilniejszych aby ich potomstwo, było jak ojciec.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sem, no bo w końcu co ja mam rozsiewać? :D

A w dobie tylu metod antykoncepcyjnych - kobiety znacząco zmieniły swoje podejście do spraw seksu. ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...