Skocz do zawartości
PuszysteCiasteczko

Puszysta...

Rekomendowane odpowiedzi

ja zalozylam ga;erie pupek , zaloz piersi :)

Kusisz. W tym celu muszę chyba wpierw przygotować stosowne materiały, najlepiej z żoną, bo obawiam się, ze mój biust póki co, nie wystarczy...:/

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak założycie taki temat to moja fotka będzie tam pierwsza :P... w końcu rozmiar H ... jest się czym pochwalić ... no i zdaję sobie sprawę że niewielu jest fanów takiego dużego biustu :)

mój język z pewnością zostałby ich miłośnikiem, jemu żaden biust nie straszny :P

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zalozcie galerie biustow! Ja jako cyckoholik moge zostac ambasadorem tego tematu :D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sam bzykałem do pewnej wagi, ale z wiekiem zacząłem podnosić poprzeczkę:) , co nie znaczy, że ona nie istnieje a puszyste babeczki rajcują mnie jak mało co. Nawet bardziej niż damskie torebki:D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Była kiedys gdzies galeria biustów o ile się nie mylę..

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

zabrakło biustów i poszła na dno...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nic nie stoi na przeszkodzie by zrobic druga :D . Od przybytku glowa nie boli

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...