Skocz do zawartości
extasy

Mężczyźni noszący torebki swoich kobiet

Rekomendowane odpowiedzi

a cóż to za problem, żeby mężczyzna poniósł torebke swojej partnerki? według mnie to nie powinna być żadna ujma na jego męskości. Skoro pomaga jej taszczyć zakupy ze sklepu i nie wstydzi sie tego to dlaczego mialby się wstydzić nieść torebkę? one coraz częściej ważą tyle samo  co zakupy

to żaden problem i żadna ujma, ale nie mówcie mi  że to jest męskie. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli chodzi o Mnie to i nam sie rzadko ,ale zdarza sytuacje gdzie mąż musi ponieść Mi torebkę choć tego nie lubi wiadomo to facet i przecież to damska torba robi to tylko z uprzejmości w stosunku do Mńie ..

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja również jako cechę męskości nie wymieniłbym zaiwaniania z damską torebką po CH :D Nie jest to ujmą na honorze ale fajne to to też nie jest

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

och mezczyzni :) wystarczy do tego podejsc zadaniowo, niesiesz torebke z miejsca A do B i po sprawie :P a kobiecie odpoczywa ramie

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

och mezczyzni :) wystarczy do tego podejsc zadaniowo, niesiesz torebke z miejsca A do B i po sprawie :P a kobiecie odpoczywa ramie

To niech kobieta sobie weźmie mała torebeczkę na telefon, portfel i komówkę, i ramię nie bedzie musieć odpoczywać. Zakupy może nieść mąż.

Torebka jest MOJA i też dla ozdoby więc po jakiego grzyba mam dawać żeby facet z nia zapierdzielał po CH?

Zakupy to co innego :redevil:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Su ja niestety nie nosze małych torebek 

Ja też nie nosze małych.

Ale skoro to TWOJA torebka to Ty / my je mamy nosić i dla wygody i ozdoby zarazem...

Facet może ponieść trochę jezeli w tej chwili mi to przeszkadza bo buty, bo czegos szukam, bo przeglądam ubrania w Centrum itd. Ale nie widzę się iśc z facetem na spacer a on niesie moją torebkę...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...