Skocz do zawartości
extasy

Mężczyźni noszący torebki swoich kobiet

Rekomendowane odpowiedzi

Jak dla mnie to nie objaw pantoflarza, chociaż może trochę i tak.

Nooo chyba że torebka moja ciężka to mógłby mi ktoś nosić ale z racji tego że cięzka ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

dla każdego meskosc zanczy cos innego - dla jednych beda to muskuły a'la Burnejka a  dla innych barwa głosu, spojrzenie czy milion innych drobiazgów składających się w jedną całość ale kurcze tak czy inaczej torebka meskosci NIE dodaje w zadnym wydaniu

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No, ale już tak jest, że Rogacze, a zwłaszcza także osoby uległe to nie miętkie jaja.

M: To był sarkazm? ;)

Ps. powiem Ci w tajemnicy (;)), że kilka razy stałem w kolejce do... ginekologa po receptę :).

tak czy inaczej torebka meskosci NIE dodaje w zadnym wydaniu

Nawet jeśli jest świetnie dobrana do butów? :D

Ps. zapomniałeś dodać "moim zdaniem" ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nasze stwierdzenia były pod kątem cuckold. Uważając osobiście takie zachowanie za niemęskie chciałam zwrócić uwagę mojego męża na ten aspekt. Może w ramach naszych osobistych zabaw podam mu pewnego dnia swoją torebkę z nakazem noszenia jej, usługiwania. Wiem, że nie odmówi, jeśli będzie na to bardzo dobrze przygotowany. Będzie wręcz przeszczęśliwy. Nie piszę tutaj absolutnie o pomaganiu przy zakupach, wysiadaniu z samochodu, noszeniu torebki w chwili gdy kobieta musi zająć się dzieckiem. Opisuję sytuację, gdy mężczyzna niesie w uwielbieniu torebkę kobiety, nie zwracając uwagi na nic, a wręcz ciesząc się  z myśli, że może dla innych być to niemęskie. Para, którą widzieliśmy dzisiaj mogła wcale nie mieć pojęcia o cuckold, ale zwróciliśmy uwagę na nich, a nasze myśli poszły w kierunku usługiwania Pani

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Twardziel, z torebką :lach: To niech sobie jeszcze koles rzesy pomaluje to mu doda blysku w oku no i może blyszczyk jakiś, żeby usta mial powabne skoro taki twardziel

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

M: To był sarkazm?

Nie, stwierdzenie faktu nabytego doświadczeniem.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Definicja męskości? Czy faktycznie na tym forum jest potrzebna?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

M: Takiej odpowiedzi się spodziewałem - szablon.

Czy faktycznie na tym forum jest potrzebna?

Skoro zaczynasz o tym mówić...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...