Skocz do zawartości
extasy

Mężczyźni noszący torebki swoich kobiet

Rekomendowane odpowiedzi

A ja tam mam wyjebane na to czy głupio bym z tą damską torebką wyglądał

Ładnie powiedziane Sem, ja też mam wyjebane i to jeszcze bardziej, ale do męskości to jednak nie należy....

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pytanie kto i dla kogo chce być "męski". I co to w ogóle oznacza. Jaki on kurwa męski bo udźwignie 300 kilową sztangę? :D Owszem nie należy i co z tego. Kobiety też robią rzeczy, które powinni robić faceci. Dźwigają siaty po 30 kilo ze sklepu do domu.Na ten przykład ja, nie muszę być męski dla wszystkich gapowiczów którzy mnie nie obchodzą, tylko dla mojej kobiety której tę torebkę niosę z jakiś tam powodów, lub całkiem nawet, bez powodu.  Skoro też masz wyjebane, (a to sztuka) powinieneś najlepiej wiedzieć o tym jakie "wyjebane" u facetów podoba się kobietom najbardziej.

Czy: gdy mają wyjebane na to co pomyśli otoczenie, gdy robią dla niej coś komicznie niesłychanie zabawnego, czy: gdy mają wyjebane na to, gdy się mówi jej na przykład że jest gruba, za gruba by...

Które wyjebane jest Twoje?

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Siatom, z całą pewnością :) Dotrą do domu.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

nic im nie bedzie :)

Siatom nic, większości kobiet też nic. Faceci będą musieli trenować ręce inaczej.

Radziu, zapodaj ten tekst Małżonce, wciel go w życie - obawiam się, że tak szybkiego lotu to nawet Concord by nie zagwarantował. ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No i dymasz z siatami. ;) Bo na Concorda nie wyglądasz. ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a cóż to za problem, żeby mężczyzna poniósł torebke swojej partnerki? według mnie to nie powinna być żadna ujma na jego męskości. Skoro pomaga jej taszczyć zakupy ze sklepu i nie wstydzi sie tego to dlaczego mialby się wstydzić nieść torebkę? one coraz częściej ważą tyle samo  co zakupy :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oj bardzo niemęskie, bo dodatkowo przyznajesz się, że dbasz o czystość muszli kozetowej lub szanujesz pracę osoby, która to robi!No nie wiem czy Ty masz po kolei w głowie ;)P.S. Jest was dwóch, Ty i mój mąż :)

No, to już na pewno trzech! Mój też siada! chyba, że akurat sika do umywalki... To jest cholernie męskie, co?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a cóż to za problem, żeby mężczyzna poniósł torebke swojej partnerki?

M: Jak widać są wśród nas tacy, którzy boją się by im od tego jajka nie zanikły :).
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...