Skocz do zawartości
extasy

Mężczyźni noszący torebki swoich kobiet

Rekomendowane odpowiedzi

Może zacznę trochę nietypowo... Święto zmarłych, tłumy ludzi wokół cmentarzy, ludzi, których nacodzień nie widzimy. Spoglądając tu i ówdzie można zaobserwować coś ciekawego. Kolega napisał dzisiaj na portalu społecznościowym, że aby zobaczyć żywych trzeba iść na cmentarz. Coś w tym jest.

Cóż, przejdę do tematu. Wracając właśnie z mężem moim rogaczem z cmentarza minęliśmy parę i ku mojemu zaskoczeniu zobaczyłam, że mężczyzna (chłopak około 25 letni) niesie dziewczynie torebkę. Nie piszę tutaj o niesieniu ciężaru lub chwilowemu przytrzymaniu torebki, ale po prostu niesieniu jej. Byłam bardzo zaskoczona. Po powrocie wpisałam powyższe hasło do wyszukiwarki w celu przeczytania opinii na ten temat i uzyskałam odpowiedzi, które też mi się nasuwały na myśl, czyli z jednej strony przejaw oddania, uwielbienia kobiety z drugiej natomiast bycie pantoflarzem itp. Szukałam opinii na portalu z nadzieją, że ktoś wspomni o powiązaniach tej sytuacji z cuckold, ale niestety na to nie trafiłam. Piszę, że szukalam takich komentarzy z nadzieją, ponieważ po krótkiej wymianie swoich uwag z mężem stwierdzilismy, że może ów mężczyzna wykonuje polecenia swojej Pani, której zachcianką było niesienie torebki. Ja osobiście ów widok traktuję jako bardzo niemęski. Kto wie, może mi pewnego dnia przyjdzie do głowy taka zachcianka. Proszę o komentarze

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

z mężem stwierdzilismy, że może ów mężczyzna wykonuje polecenia swojej Pani, której zachcianką było niesienie torebki.

M: Na podstawie jednej obserwacji wysnuliście taki wniosek? 

Ja osobiście ów widok traktuję jako bardzo niemęski.

a to dlaczego? Podaj definicję "męskości", będzie się można odnieść.

Zdarza mi się nosić torebkę mojej żony bo chcę (jej pomóc), uwielbiam płacić za jej zakupy, z lubością doradzam jej w zakupach ciuszków i dodatków, Waszym zdaniem jestem "pantoflarzem"?

Zdefiniuj "męskość" wówczas porozmawiamy.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
No sorry, ale koleś który paraduje z torebka zony na ramieniu wygląda dla mnie słabo
Co innego jak przytrzyma na chwile, jak ta buty mierzy np.
  • Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

koleś który paraduje z torebka zony na ramieniu wygląda dla mnie słabo

M: a jeśli ta torebka to tzw. "kopertówka" to nie da się jej nosić na ramieniu ;).

Mnie z kolei śmieszą "faceci" prężący swe mizerne muskułki i stosujący ordynarne takie "meskie" teksty w celu zwrócenia na siebie uwagi, wówczas moja Hot Wife i ja Rogacz mamy niesamowity ubaw :D...

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie z kolei śmieszą "faceci" prężący swe mizerne muskułki i stosujący ordynarne takie "meskie" teksty w celu zwrócenia na siebie uwagi

Jedni się prężą, inni noszą torebki, byle im tylko do butów pasowała. To ich wybór :D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A to nie był Tinky Winky?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

byle im tylko do butów pasowała

M: No i właśnie w tym jest największy kłopot ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A tak na marginesie, co ma wspólnego temat dotyczący noszenia damskiej torebki z ordynarnymi, męskimi tekstami i prężeniem muskułów? To nie jest chyba jakiś konkurs na porównywanie męskości a o to jak odbierani są faceci paradujący z torebkami, nawet jeżeli są to kopertówki i w dodatku ozdobione kryształkami svarovskiego

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

M: a tyle, że prosiłem o definicję "męskości", jak widać ma ona wiele wymiarów.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak sobie myślę, że jeżeli facet nie wstydzi się publicznie nosić torebki swojej kobiety to musi być z niego niezły twardziel :)

No, ale już tak jest, że Rogacze, a zwłaszcza także osoby uległe to nie miętkie jaja.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...