Skocz do zawartości
wrm

ten smak i zapach

Rekomendowane odpowiedzi

Hmm... chyba każda inaczej smakuje ale ja nie przepadam za smakiem spermy... wole ja na piersiach.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Słodkie owoce napewno dodają słodkości, ale uważałabym z tą "zdrową" żywnością, jeżeli chodzi o smak spermy to może właśnie go pogarszać.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ale uważałabym z tą "zdrową" żywnością, jeżeli chodzi o smak spermy to może właśnie go pogarszać.

Ojej,a niby dlaczego :-P;)

Nikt nie pisze,że odżywia się tylko samą zieleniną :->

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Za zwyczaj produkty "zdrowe" nadają naszemu ciału gorszy smak/zapach ze względu na mniejszą ilość cukrów. Bo to przecież cukier nadaje słodki smak, a taki przecież najbardziej lubimy już od najmłodszych lat.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Za zwyczaj produkty "zdrowe" nadają naszemu ciału gorszy smak/zapach ze względu na mniejszą ilość cukrów. Bo to przecież cukier nadaje słodki smak, a taki przecież najbardziej lubimy już od najmłodszych lat.

Ja mam ułożoną dietę,fakt cukry występują w mniejszych ilościach ale są one dostępne.

Między innymi w jogurtach,maślankach,owocach,które spożywam codziennie.

Czy sperma musi być dobra,będąc słodką :-P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie.

Wiem Zuziu,że nie lubisz słodkości :->

Był chyba temat na forum odnośnie delektowania, połykania spermy i nie wiele kobiet z forum to lubi :-P

Jeżeli dobrze pamiętam :->

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Epicurious

Oprócz smaku niebagatelne znaczenie ma obfitość wytrysku, zwłaszcza jeśli chce się podarować hotce "perlisty makijaż". Chodzi zarówno o objętość "strzału amora", jak i o jego konsystencję. Dieta bogata w produkty mleczne oraz jajka zapewnia odpowiednio obfity spust i gęstą konsystencję ejakulatu.

BTW, na podstawie swojego doświadczenia, mogę stwierdzić, że niewiele kobiet naprawdę lubi połykać spermę. Kiedyś spotykałem się z pewną dziewczyną, która wręcz uwielbiała to robić (zazwyczaj seks z nią wyglądał w ten sposób, że zaczynała od pieszczenia mnie oralnie, przy czym jak już dochodziłem w jej ustach, wcale nie przerywała, tylko dalej robiła mi loda aż ponownie stanął w całej swojej okazałości ;) ). To była wariatka ;) ze świecą takich trzeba szukać. Przyznam, że chętnie poznałbym kobiety o podobnych preferencjach :) . Jednak, większość kobiet, z którymi miałem do czynienia i które w ogóle kręcił temat spustu na ciało, preferowała, żebym celował w biust, rzadziej w twarz, a jeżeli już godziły się na spust do ust, to szybko wypluwały. Stąd obfitość wytrysku nierzadko była ważniejsza, bo walory wizualne, a nie smakowe decydowały.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie.

Wiem Zuziu,że nie lubisz słodkości :->

Był chyba temat na forum odnośnie delektowania, połykania spermy i nie wiele kobiet z forum to lubi ;)

Jeżeli dobrze pamiętam :->

Ja bardzo lubię, ale robię to mojemu Mężczyźnie.

Epi, chyba powody są oczywiste?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze palę ok 20 szt. dziennie. Przez 7 dni jadłem puszkę broskwiń w syropie i usłyszałem, że jest bardzo smaczna. Jeśli nie było brzoskwiowej diety, to słyszałem "jest dobra, albo znośna".

Myślę, że w moim przypadku to raczej dieta uboga w mięso. Wieprzowiny nie jem wcale, inne czerwone to zbyt dużo zabawy jak na posiłek dla jednej osoby. Kurczak i indyk jest ok.

Od poniedziałku odstawiam fajki, obiecuję napisać jak tylko czegoś się dowiem :-P

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...