Skocz do zawartości
wrm

ten smak i zapach

Rekomendowane odpowiedzi

Skoro w końcu niektórzy przyznają się do zjadania spermy kochanka, chciałem spytać jak oceniacie smaki i zapachy. Czy potwierdza wam się, że jak kochanek pali dużo papierosów to sperma jest bardziej słona a nawet gorzka. Z mojego doświadczenia zauważyłem, że jak zlizywałem sperme starszego kolegi, który dużo palił, nie smakowała mi tak jak innego który nie palił wogóle. Ten drugi ma super smaczny jogurcik, po którym nie mam w gardle dziwnego uczucia goryczy. Jeszcze jedno zauważyłem, że sperma jest najlepsza jak jest świeżutka, jeszcze gęsta, później to już nie to samo. Natomiast jeśli chodzi o zapach to chyba wszystkie pachną podobnie jajeczkami - ten zapach jest też bardzo podniecający.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

hmm niewiele osób odpowiedziało ;) widać, nie każdy próbował.

Ja w sumie miałem w ustach spermę pięciu facetów i każda smakowała nieco inaczej, ale nie wartościuję tego. Każdy smak miał w sobie coś, co sprawiało, że chciało się więcej. Była też sperma palacza, która trafiła do mych ust wprost z pończochy na stopie mojej ex - ta smakowała mi chyba najlepiej ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czy potwierdza wam się, że jak kochanek pali dużo papierosów to sperma jest bardziej słona a nawet gorzka. Z mojego doświadczenia zauważyłem, że jak zlizywałem sperme starszego kolegi, który dużo palił, nie smakowała mi tak jak innego który nie palił wogóle. Ten drugi ma super smaczny jogurcik, po którym nie mam w gardle dziwnego uczucia goryczy.

Hmm,tego nie wiedziałem,że sperma palącej osoby smakuje inaczej niż niepalącej ;)

Ja nie palę,więc mam chyba wartościową spermę ;)

Czytałem gdzieś,że smak spermy zależy też od tego co jesz.Nie mogę tego potwierdzić,bo nigdy nie miałem okazji na porównanie ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeden z moich kochanków nie palił a miał niesamowicie słoną spermę. Także opowieści o paleniu bym między bajki włożyła. ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeden z moich kochanków nie palił a miał niesamowicie słoną spermę.

Może napił się wody z Bałtyku :->

Cholercia ja nawet nie wiem jaką smakowo mam spermę ;) HELP :->

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Piorunie, może roześlesz próbki do testerek?

A może znajdzie się kandydatka do testów ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak będzie jedna to wyniki nie będą miarodajne

Taa,znajdź mi kilka kobitek chętnych do testowania ;)

Jakby to były perfumy,to na pewno byłoby oblężenie ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na pewno kilka(naście) chętnie by potestowało. ;)

A perfumy? Nie ma to jak czuć na sobie zapach faceta (nie mylić z potem!). ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...