Skocz do zawartości
Cuckoldplace

Wyszło mi bokiem

Rekomendowane odpowiedzi

wiesz rozmowa/ dyskusja o tym to jakby przyzwolenie.

Wg mnie takie przypadki powinno się eliminować z poważnych grup/środowisk.

Dyskusja o problemie (przemocy) może i tak, ale dyskusja o innym problemie w wyniku którego była przemoc w dodatku ze sprawcą przemocy wg mnie nie.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

wiesz rozmowa/ dyskusja o tym to jakby przyzwolenie.

Ciekawa teoria :splashface:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Lej ile wlezie  :redevil:

Wiesz, a ja Cię lubiłam.

Czyli, dobrze, ze takie wątki / tematy istnieją.

Możemy lepiej się poznać na wzajem.

Para_lodz - bardzo ładnie to napisałeś. Popieram całkowicie.

Ale jak widać, przemoc wobec kobiet nikomu innemu na forum nie przeszkadza, tylko nam.

Przykre to.

(A ponoć hotki nie można urazić nawet słowem ... )

Sorry, za offtopa.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mimo wszystko nie miałeś prawa podnieść ręki na kobietę. Bo co, słabasz płeć, poniosło Cię? Tak samo pewnie mówią i inni którzy katują swoje żony, dzieci a oni ostatnio za dużo w mediach słychać. Może i dobrze, bo pokazywany jest problem, ale nie o tym. 

Daj facetowi jasno do zrozumienia, że wiesz o poczynaniach, jeżeli to faktycznie kleryk jak piszesz, nagłośnij. Policji zgłoś nachodzenie przez owego pana, jest to osoba niemile widziana przez Ciebie i obca więc mają zasrany obowiązek przyjąć zgłoszenie. Wiem co piszę w tej kwestii.

Oboje za rączkę i do poradni jeżeli Wam zależy na sobie i dziecku. 

Jeżeli nie, daj jej wolną drogę, daj walizki do spakowania i droga wolna.

Ps. Następnym razem jak uderzysz kobietę, wsadź jakiś pręt do ognia i przyłóż sobie na wacka. Zawsze jak spojrzysz na bliznę i ból jaki przeszedłeś opamiętasz się. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale jak widać, przemoc wobec kobiet nikomu innemu na forum nie przeszkadza, tylko nam.Przykre to.

Ginger tu nie chodzi o to czy przeszkadza czy nie.

User nie złamał regulaminu, nie wypowiedział się źle o żadnej z hotek obecnych na forum, więc co mam mieć do niego???

Lincz jest niedozwolony chociaż widzę że zaczyna się robić modny.hmm może wchodzimy w nową epokę ŚREDNIOWIECZE2.

Nie mi oceniać kogoś po czynach o których pisze w rozmowach.

Nie tak za dawno była na forum podobna prowokacja, ale.......

User nie łamie regulaminu i temat jako taki zostaje, chyba że treści się zmienią to i sytuacja się zmieni.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

para_lodz, dnia 31 Października 2013 - 00:42, napisał(a): wiesz rozmowa/ dyskusja o tym to jakby przyzwolenie 

Ciekawa teoria :splashface:

Tak uważam, że dalsza dyskusja, roztrząsanie, zgłębianie problemu człowieka dopuszczającego się przemocy jest pewnego rodzaju przyzwoleniem akceptacją tej przemocy.

Ale, że dokładnie przedstawiłeś swoje stanowisko koniec off'a

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale, że dokładnie przedstawiłeś swoje stanowisko koniec off'a

Kolejny który stara się wcisnąć słowa których się nie wypowiedziało o ile dobrze zrozumiałem Twoją wypowiedź a sądzę że pewnie dobrze.

Regulamin nie złamany temat nie zamknięty i koniec dyskusji.

Swojej opinii odnośnie przemocy jeszcze nie wyraziłem i pewnie w temacie się nie wypowiem, ale możecie być pewni że przestrzegania regulaminu będę pilnował.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie, nie broń boże nie odnosiłem się do Twojego stanowiska dot. przemocy bo go nie przedstawiłeś. Odnisłem się do stanowiska dlaczego wątek nie zostanie zamknięty.

W sumie je rozumiem, wyjątki od regulaminu mogą spowodować bałagan.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pierwsze słyszę że dyskusja z kimś kto zastosował przemoc jest przyzwoleniem na te przemoc. To lepiej odwrócić się, nie odzywać i miec czyste sumienie a gość jak chce niech leje? To juz chyba lepiej napisać mu że źle postąpił. Kiedy czytam posty niektórych z Was, dochodzę do wniosku że jako przyjaciel, w realnym życiu nie miałbym po co zwracać się do Was o poradę czy pomoc w rozwiązaniu problemu. Facet nagrał żonę - STOS! Uderzył -STOS! Sprawdził telefon - STOS! Zdradził.... itd. Jesteście kategoryczni jak cholera. Rozluźnijcie pośladki trochę.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...