Skocz do zawartości
Cuckoldplace

Wyszło mi bokiem

Rekomendowane odpowiedzi

W lutym szukaliście kochanka do trójkąta, a w październiiku piszesz, że byli ze sobą nawet dwa lata.

Nie zarzucam Ci niczego, ale ta historia nie trzyma się kupy. Jest coś czego nam nie mówisz, może sam tego nie wiesz.

A co szukania pomocy, to tak już jest. Czasem ktoś szuka pomocy na forum. Bo nie ma gdzie. Bo nie umie się zmierzyć z problemem inaczej.

Mogę Ci poradzić tylko tyle, że nie upilnujesz. Nie da się upilnować drugiego człowieka. Jak będzie chciała skoczyć w bok to skoczy.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

mało co jej nie udusiłem :cenzura:

i nabiłem troszkę rozumu do głowy to znaczy pomogło

lecz nie powino się kobiet bić :facepalm:

więc tak zachowałem się nie ładnie z swojej strony ale nie wytrzymałem tego

i coś zagotowało mi się w srodku i zachowałem się jak świna po tym jak wyszło że nadal jest to co było

więc moje zmysły mnie nie zawodzą

mało co jej nie udusiłem :cenzura:

i nabiłem troszkę rozumu do głowy to znaczy pomogło

lecz nie powino się kobiet bić :facepalm:

wiem o tym ale to było działanie w afekcie

już żone przebłagałem za to i już nigdy tego nie zrobię

Co do dalszego rozwoju spraw daliśmy sobie ostatnią deskę ratunku

Uderzyłeś Ją?

Uderzyłeś swoją żonę?

No sorry. Oboje potrzebujecie psychiatry.

Uwarzam, że wątek powinien zostać zamknięty.

Bardzo przepraszam, ale CHOLERA nie mogę zapanować nad normalnym odpowiadaniem na posta. A nie mam możliwości edycji.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

nie wszystko czytałem, ale fakt wg mnie jeśli przyłożył wątek (a może i konto) powinien być zamknięty

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a niby dlaczego ma być zamknięty wątek wytłumaczcie proszę

No właśnie też chciałbym wiedzieć.Póki co regulaminu nie złamał.
  • Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja wiem że regulaminu nie złamał...

Ale wg mnie każda przemoc (oprócz pewnych kategorii zabaw) wobec kobiety w naszym gronie (a uważam je w większości za poważne) powinna być piętnowana.

Wg mnie przemoc fizyczna (nie związana z preferencjami/zachowaniami) powinna być piętnowana. Jak i (to moje osobiste zdanie choć wiem że b.trudne do zrealizowania) wątki w których zachodzi podejrzenie że fotki są publikowane bez wiedzy kobiety też powinny być moderowane. Sorki za mały off top

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale wg mnie każda przemoc (oprócz pewnych kategorii zabaw) wobec kobiety w naszym gronie

założę się ,że co najmniej połowa facetów w " naszym gronie jest" bita przez kobiety

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

no cóż może, ale jeśli nie jest to "w konwencji" i pojawi się to w postach na naszym forum uważam że powinno być piętnowane.

Przemoc/bicie w konwencji skoro obie strony tego chcą ok. Inna przemoc (np bo się wq...em) powinna być piętnowana.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...