Skocz do zawartości
Zouza

Największa porażka

Rekomendowane odpowiedzi

Kolejna moja wpadka, sprzed kilku miesięcy. O różnicach w fantazjach, których nie da się pogodzić ;)

Rozmawialiśmy dość długo. Przez dłuższy czas nie udawało nam się spotkać, głównie z mojej winy. Wreszcie nadszedł dzień zapoznawczej kawy, a w zasadzie niedzielny obiad zapoznawczy ;)

Fajnie, miło, swobodna rozmowa, pełna obustronna akceptacja :) W pewnym momencie Pan Y mówi: "Ewo, dużo o mnie wiesz, ale nie wszystko. Jest coś, co mnie bardzo kręci i nie wiem, czy to zaakceptujesz". Z racji tego, że jestem dosyć otwartą kobietą i bardzo tolerancyjną w sferze erotycznej, mówię uśmiechając się: "nie krępuj się, mów śmiało" :) Na co Pan Y wyciąga zdjęcie ....... a na nim przystojny, szalenie męski brunet - Pan Y ..... w lateksowym komplecie i  kremowych kozakach na wielgachnych szpilach :facepalm: WTF???? Wpatrywałam się w to zdjęcie i nie wierzyłam :shock: 

Gdy zobaczył moją minę, zapytał: "rozumiem, że nie chcesz już kontynuować znajomości?" A ja nie wiedziałam co odpowiedzieć, żeby go nie urazić, nie sprawić przykrości. Przecież każdy ma prawo do realizacji własnych fantazji. Szukałam odpowiednich słów, kiedy z moich ust się wyrwało:"szpilka zajebista, ale kremowa????" :shock:

Już więcej się nie widzieliśmy :facepalm:

• Lubię 18

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Grzywna na chyba 6 tys zł która udało się utargowac na 3 tys i juz bez chodzenia po sądach

...o cholera to jesteś Shi Hotką z najwyższej półki ;) 

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

...o cholera to jesteś Shi Hotką z najwyższej półki ;)

Nie będę Cie wyprowadzać z błędu :D
  • Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Shi, poległam, serio! :lach:

Moje porażki, to ledwie małe pikusie! :D

Ewo, cholera, też bym zadała to pytanie! :lach:

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Shi, z Toba to sie strach na randki umawiac!

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Shi, z Toba to sie strach na randki umawiac!

Sama na następną poszłam pół roku później :lach:

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Shisha, ja pitolę ale korba :)

Ewa pewnie do dzisiaj żałuję że wyciągnął Asa z rękawa na pierwszym spotkaniu.

Ja też tak mam że czasem za dużo o sobie mówię. Nauka na przyszłość :).

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Shisha, ja pitolę ale korba :)

Ewa pewnie do dzisiaj żałuję że wyciągnął Asa z rękawa na pierwszym spotkaniu.

Ja też tak mam że czasem za dużo o sobie mówię. Nauka na przyszłość :).

Tez nosisz kremowe??

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pfff No proszę Cię.

A wiesz jaki to kolor bo słyszałem że faceci to tylko trzy rozróżniają.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Weźcie już przestańcie :D to temat o porażkach a nie o mnie! No chyba że ja... nią jestem... :lach:

I randke mam za...niedługo. Nie chce żeby się Chłopak stresowal :D

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...